vineri, 23 mai 2014

Mesaje peste Timp de la Thoth Atlantul (2)


„Fiecare dintre voi poate cunoaște și înțelege toate Tainele Creației, toate Tainele Vieții și ale Uni-Versului, ale Multi-Versului, în mod nemijlocit. Taina și Știința Alchimiei este păstrată în Inima fiecăruia dintre voi. Transmutația Elementelor aflate în Manifestare este doar Întâia Inițiere în Alchimia Înaltă. Întâia Treaptă. În AOR se află următoarea treaptă a Alchimiei Spiritului. Pietrele AOR îți dăruiesc Cunoașterea Tainelor Ramurilor Timpului. Călătoria voastră este fără de sfârșit așa cum este fără de început. Cercetați cu luare aminte Pietrele AOR și Cheile vi se vor desluși. Dar mai întâi va trebui să le aflați. Ele se vor arăta doar celui ce va primi chemarea lor când va fi fost venită vremea cireșului în floare. Vremea Deplinei Purități. A Inimii dea pururi Cristaline. Când vremea falxului va fi demult trecută și uitată. Acela, OM va fi și Rege Dac în Spirit.
Tu omule, ce ești în lumea potrivniciilor un călător, îți amintește! Uni-Versul este transparent celui eliberat din sclavia dogmei, asemenea celui mai pur Cristal. Conștiința sa îi aduce în planul mental Cunoașterea și Înțelegerea Adevărului.
Prin acestea, omul ridicat OM își împlinește lucrarea conștientizând Creația ca fiind un Holo-Fractal Cristalic. Ochii săi lăuntrici pot citi și înțelege Tainele Manifestării așa cum citește semnele înscrise pe mii de straturi în Tablele mele de Smarald. Înțelege graiul animalelor, copacilor și pietrelor. Poate călători nestingherit în Inimă și în Trup până în Miezul Auriu din care izvorăsc Stelele și până în Altarele Templelor din Agartha Mamei Pământ. Poate călători în Altarele Templelor Agartha de pe alte Planete și cunoaște și înțelege Tainele Ființelor ce le locuiesc.

Știința și Puterea dobândirii Nemuririi în trup, este în voi. Toată Știința Secretă se află în interiorul vostru, în Lăcașul Zeului OM. Nimic nu este ascuns Ființei eliberată din sclavia dogmei. Omul eliberat poate vedea suferința și Bucuria în trupurile, în mintea și în sufletele oamenilor și a celorlalte Ființe. Prin Tainele Tămăduiri îi poate învăța pe cei asemenea lui, să se restructureze și să se regenereze. Poate călători în Amenti și afla Cauzele tuturor suferințelor semenilor săi și, aducându-le în amintirea lor ca emoții, gânduri, cuvinte și fapte din trecut, îi poate învăța să le micșoreze efectele în prezent iar prin conștientizare, să le elimine în prezent și în viitor din Atitudinea lor. Numai astfel vor dobândi Tămăduirea deplină. Omul eliberat este OM Akashic și OM Solar deopotrivă.
Pe Oceanul Conștiinței, tu omule, navighezi necontenit cu pânzarul tău din lut și vreme, primit când ai venit în timpuri în Manifestare. Oceanul este liniștit asemenea unei oglinzi în care Soarele Tată se reflectă. Doar El îți este Îndrumător Neobosit pe Calea ta către Acasă. Lumina Lui îți este cea mai bună Călăuză. Nu lua aminte la luciuri trecătoare! Doar Sursa este Calea de urmat, de vrei, tu omule, să te înalți în OM. Adu-ți aminte ce este scris în Marele Altar al Templului Luminii din Agartha!
De-ai înțeles Mesajul meu în Inimă, tu vei afla în Sălașul cel de Taină al Ființei tale, o mică Tablă de Smarald cu Consistență de Lumină. Ea este prima Cheie pe care Tatăl Soare m-a îndrumat să ți-o ofer, pe Calea ta să te-nsoțească. Este Totem și Talisman. Puterea ei este să-ți deslușească înțelesurile ascunse a toate câte sunt în lumea ta, în Timp, Intenție și în Manifestare. În Sfera Vieții și în Lumile Celeste. În Firea Înconjurătoare. Este Simbolul și Piatra ce-ți va lumina Toiagul de ai ales să fii un Călător și Împreună-Creator în Nemurire. Un Zeu Nemuritor asemenea Părintelui Zalmoxa.”
Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu