marți, 28 decembrie 2021

Fă totul Acasă! (6)

 

Fă totul Acasă! (6)

Manifestăm frecvent, nefolositorul şi dăunătorul obicei de a da vina pe oricine altcineva, atunci când ceva nu merge aşa cum vrem noi, în Viaţa noastră. Gândim şi uneori spunem celor din jurul nostru sau scriem pe mediile de socializare, despre toţi cei pe care îi considerăm vinovaţi de neajunsurile noastre. Nu ne foloseşte la nimic această Atitudine. Credem că dacă spunem sau scriem despre toate acestea, ne vom elibera Viaţa de tot ce nu ne place, dar constatăm uimiţi că nu se petrece nimic din ceea ce aşteptăm să se petreacă. Nu se schimbă nimic, pentru că parcursul Vieţii Individuale şi Sociale nu se schimbă de la sine. Ne văicărim cu toţii pe Internet şi... cam atât.

Toate Schimbările sunt Efecte ale unor Cauze. Dacă noi doar vom continua să vorbim şi să scriem pe platformele de socializare despre tot ce nu ne place şi îi vom învinui pe alţii, oricare ar fi aceia, pentru ceea ce trăim noi, nu vom face decât să pierdem Energie Interioară într-un mod care nu ne va aduce niciodată nici un fel de beneficiu, ba mai mult decât atât, ne va induce o stare de nemulţumire şi mai intensă. Atitudinea noastră lipsită de Logică şi de Armonie cu Principiile Firii Înconjurătoare ne va aduce întotdeauna tristeţe, frustrare, însingurare. Atunci când ne vom schimba Atitudinea şi vom alege să fiinţăm în Armonie cu Principiile Firii Înconjurătoare, vom genera în Vieţile noastre Bucurie, Fericire şi Prosperitate.

„Pisica” este la noi, cum se spune. Ne este foarte uşor să ne eliberăm de acest obicei de a-i învinui pe alţii, pentru ceea ce nu putem realiza noi. Nu ceilalţi sunt sau reprezintă Cauzele neîmplinirilor noastre, ci noi înşine. Atunci când înţelegem, atunci când conştientizăm, că noi, că doar noi suntem Cauza tuturor celor ce se petrec în Vieţile noastre, ne eliberăm de toate gândurile nefolositoare şi pornim pe Calea Împlinirii Visurilor pe care ni le-am construit cu Dăruire, cu Iubire, cu Încredere, ani şi ani la rând.


Atunci când înţelegem, atunci când conştientizăm că nimeni şi nimic nu ne poate împiedica să începem să ne valorificăm Infinitul Potenţial Interior cu care ne-am născut fiecare dintre noi, vom reuşi să aducem în Manifestare în Vieţile noastre, tot ce ne propunem. Această Înţelegere vine în Viaţa fiecăreia şi a fiecăruia dintre noi asemeni unei Revelaţii. Este în fapt, o Revelaţie, doar că nu este una religioasă, politică sau de oricare altă natură, ci una Existenţială, este o Revelaţie Structurală a Înţelegerii Naturii şi Puterii noastre Interioare.

Nu ne poate împiedica nimeni şi nimic să generăm Prosperitate în Viaţa noastră. Nu ne poate împiedica nimeni şi nimic să fim sănătoşi, viguroşi, longevivi, să trăim în Abundenţă, în Armonie cu Principiile Firii Înconjurătoare, să fiinţăm în Pace Interioară şi în Bucurie, în Fericire şi în IUBIRE. Aceasta este adevărata Prosperitate şi fiecare dintre noi o poate dobândi făcând Alegerile potrivite şi având Atitudinea potrivită, adică fiinţând pe Frecvenţele Prosperităţii.

Nu ne poate împiedica nimeni şi nimic să dezvoltăm Afaceri Online şi Offline, cu cifre de afaceri uriaşe. Există o ţară nu foarte îndepărtată de noi, care la o populaţie de circa cinci milioane de oameni, are peste două sute de mii de milionari. Este o ţară cu un nivel de trai ridicat şi cu preţuri mari la toate produsele, în raport cu preţurile care se practică în alte ţări din jur. Salariile sunt pe măsură. Este o ţară curată, o ţară cu legi clare, o ţară bogată cu un potenţial de creştere economică uriaş. Aşa cum ştim cu toţii, există şi ţări fără resurse, care au economii foarte prospere, cu toate că importă aproape toate resursele necesare industriilor pe care le dezvoltă, resurse pe care le prelucrează şi apoi vând produse performante realizând Profituri foarte mari.

Care este Secretul acestor ţări puternice?

Cea mai mare Bogăţie a lor sunt oamenii, cetăţenii acestor ţări despre care vorbim cu admiraţie şi în care călătorim cu plăcere. Oamenii îşi văd de treaburile lor, creează cu Dăruire, lucrează cu Profesionalism şi trăiesc în Prosperitate. Sistemul social nu este prea diferit de al nostru. Diferenţa o face Atitudinea cetăţenilor. Aşadar, nu putem da vina pe nimeni, pentru ceea ce trăim, pentru că trăim ceea ce am ales şi alegem în continuare să trăim.

Nu te împiedică nimeni să creezi, să munceşti şi să câştigi un milion de dolari pe an, spre exemplu. Pentru a ajunge la un astfel de venit anual, trebuie doar să îţi schimbi Atitudinea în mod structural, nu doar de suprafaţă. Trebuie să începi să îţi valorifici Potenţialul Creativ aflat în Interiorul tău şi să îţi faci curăţenie în Minte. Curăţenia aceasta trebuie făcută cu Temeinicie, altminteri te vei întoarce foarte curând la vechile sisteme de valori, la dogmele şi obişnuinţele care te-au acaparat şi care te-au menţinut într-o stare de dependenţă faţă de tot ceea ce credeai tu că este şi va fi Viaţa ta. Faţă de tot ceea ce auzeai şi auzi şi acum că „se spune” în stânga şi în dreapta.

Una dintre Cauzele nemulţumirilor tale este aceea că tu crezi că este adevărat ceea ce „se spune” pe canalele de comunicare, pe platformele de socializare sau în spatele blocului. Dacă cineva afirmă dintr-o neştiinţă cronică, spre exemplu, că de Prosperitate pot beneficia doar cei care fac tot felul de lucruri necurate, toţii cei care fură sau doar cei care fac parte din tot felul de organizaţii de orice fel ar fi acelea, iar tu vei fi tentat să dai crezare unor astfel de „zvonuri”, te vei gândi că tu nu vei putea crea niciodată Abundenţă în Viaţa ta, pentru că nu faci parte şi nici nu vrei să faci parte vreodată, din nici un fel organizaţii.

Ce „se spune” este făcut „să se spună”, pentru a fi ocupate Minţile celor care nu gândesc cu capul lor şi astfel să poată fi cu uşurinţă manipulaţi şi ţinuţi într-o stare de neştiinţă maladivă. Unii, inconştienţi la rândul lor, propagă toate acele informaţii „fabricate să se spună”. Exemplele sunt pretutindeni în jur. Iese unul pe un post de televiziune şi afirmă ceva, neadevărat, dar care ştie că va produce un impact la nivel global. De exemplu căderea cursului unei monede, sau a unor acţiuni. A doua zi bursa cade şi în câteva zile începe să se propage o criză economică globală pe principiul dominoului şi o mulţime de crize umanitare locale. Îţi poţi închipui că pe un astfel de individ, ale cărui spuse, la o oră de maximum de audienţă, pot produce un asemenea Efect. „L-a luat gura pe dinainte”?

Aceste lucruri pot fi generate doar pentru că lumea este credulă şi ia în seamă „tot ce se spune”. Sigur că în timpul unei crize, averile celor care le-au generat se dublează, se triplează şi aşa mai departe, pentru că ei ştiu exact cum va reacţiona lumea la o criză, indiferent de ce natură ar fi aceea. Atunci când îţi pui Mintea la treabă şi începi să îţi valorifici Infinitul Potenţial Interior, aceste scenarii şi Efectele lor nu te pot atinge în nici un fel.

Dacă tu nu depinzi de nimeni altcineva, de nici un fel de furnizor, dacă tu ai provizii serioase de Hrană Curată, pentru câţiva ani, dacă locuieşti într-un loc mirific, aşa cum sunt milioane de locuri pe Planeta Mamă Pământ, nimic nu te poate destabiliza nici psihic, nici existenţial. Crizele nu sunt create pentru a dura o veşnicie, ci doar o scurtă perioadă de timp necesară rotunjirii averilor, nimic mai mult. Niciun eveniment geologic, climateric sau de natură socială nu a avut vreun Efect notabil pentru Viaţa celor care au ştiut cum să meargă mai departe.

Sigur că dacă trăieşti într-un oraş cu trei milioane de locuitori şi „cade curentul electric” pentru o lună de zile sau pentru o perioadă indefinibilă, din pricina unor explozii solare spre exemplu, majoritatea oamenilor din acel oraş vor pieri în primele trei zile, datorită panicii şi a violenţelor şi datorită frigului, dacă evenimentul se va produce iarna. În principal însă, vor pieri din pricina ferocităţii celorlalţi oameni. S-au făcut tot felul de astfel de scenarii.

Dacă trăieşti însă într-un sat sau într-un cătun izolat care nu este branşat la reţeaua de furnizare a energiei electrice şi dacă nu dai drumul la radio, nici nu vei şti că vreo 80% din populaţia lumii „a pierit din pricina căderii generale a reţelelor electrice”. Înţelegi de fapt, că această catastrofă a speciei OM nu s-a produs de fapt, din pricina Soarelui, a activităţii sale care a produs căderea reţelelor de distribuţie a curentului electric, ci din Cauza prăbuşirii Umanităţii oamenilor, a exploziei monstruozităţii generată de absenţa IUBIRII, sub toate aspectele sale.

Aşadar, nimeni altcineva sau vreun fenomen geologic sau cosmic nu este responsabil de Viaţa noastră, ci doar noi înşine, în totalitate. Alege Calea Extinderii Cunoaşterii, valorificăţi Infinitul Potenţial Interior şi dobândeşteţi Libertatea Financiară şi Libertatea Habituală!

Pentru a veni în sprijinul tuturor celor care doresc să se mute într-un loc de poveste şi să îşi dobândească Independenţa Financiară şi Libertatea Habituală, am creat primul Modul al Programului Calea Prosperităţii. Vor urma alte opt Module ale acestui Program, iar apoi vom trece pe nivelul următor cu alte nouă Module al căror subiecte le vom face cunoscute din timp. În total vor fi nouă Programe a câte nouă Module.

Acest prim Modul al Programului Calea Prosperităţii, poate fi obţinut de pe site-ul nostru.

NOTĂ: dacă aveţi dificultăţi cu accesarea site-ului nostru buyby.ro, contactaţi-mă în privat.

De asemeni, vă îndrum să vă înscrieţi în Ministry of FreedomProgram, pentru a deprinde mai multe moduri de a dezvolta o Afacere Online.

Pe toţi cei care veţi intra în Echipa Puterea Nisipului, vă vom informa permanent cu privire la noi şi noi resurse utile şi modalităţi de a începe prima voastră Afacere Online.

Vă aşteptăm pe toţi cu Drag în Echipa noastră de Afaceri Online şi Offline, în Echipa Puterea Nisipului!

Paul Buică

(va urma)



Sursa: https://buyby.ro/ro/blog/post/129-fa-totul-acasa-6-.html
Foto: https://pixabay.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu