vineri, 31 decembrie 2021

ONLINE + OFFLINE (7)

ONLINE + OFFLINE (7)

Cu banii câştigaţi din Afaceri Online, poţi dezvolta în Mediul Rural sau oriunde în alt loc te-ai afla, o serie de Afaceri foarte profitabile, cu condiţia să îţi promovezi produsele sau serviciile aşa cum vei învăţa în cursul la care teîndrum să te înscrii .

În primul Modul al Programului Calea Prosperităţii am vorbit despre Atitudinea pe care este bine să o avem atunci când dezvoltăm Afaceri, indiferent dacă o facem în Mediul Online sau în Mediul Offline.

Dacă vei investi o parte din banii pe care i-ai câştigat în Online, într-un Produs creat de tine şi dacă vei aplica principiile de promovare învăţate la curs, vei putea vinde un număr foarte mare de unităţi în întreaga lume. Ce înseamnă foarte mare? Cel mai bine este să discutăm pe un exemplu.

Aşadar, dacă vrei să creezi şi să vinzi 50.000.000 de unităţi pe an, mulţi ani la rând, dintr-un produs care are la bază câteva specii de plante şi o bază din glicerină sau lanolină, va trebui să te documentezi serios în domeniu şi să colaborezi cu un biolog, spre exemplu, dacă produsul se adresează consumului sau uzului uman. Va trebui să avizezi produsul. Poţi colabora pentru această procedură cu persoană care se ocupă cu aşa ceva.


Va trebui apoi să creezi ambalajele şi prospectul. Dacă vrei să fabrici un produs natural, fără conservanţi, va trebui să creezi un recipient din sticlă, nu să cumperi unul pe care îl mai folosesc şi alţii sau nici un recipient din material plastic. Va trebui apoi, să creezi un supra-ambalaj din polistiren extrudat cu un minimum de şase centimetri grosime pentru ca produsul tău să fie protejat termic. Gândeşte-te că vei vinde pretutindeni în lume, atât în ţările din Emisfera Nordică, în Ţările aflate între cele două Tropice, al Racului şi al Capricornului cât şi în ţările din Emisfera Sudică. Produsul astfel protejat în supra-ambalajul său va fi sigilat într-o folie termo-sudată la capete, la fel ca la pastele făinoase, la biscuiţi şi la multe alte produse, spre exemplu sau într-o cutie de carton foarte elegantă.

Va trebui să creezi un brand sub care să vinzi produsul tău. Va trebui să verifici ca măcar în vreo patruzeci de limbi vorbite astăzi de mulţi oameni, brandul tău, cuvântul în sine, să nu însemene ceva indecent. Va trebui să creezi un semn reprezentativ, uşor recognoscibil de către clienţii tăi.

Va trebui să scrii prospectul Produsului şi să îl tehnoredactezi. Informaţiile din prospect vor trebui să fie ample, atotcuprinzătoare. Cu cât vei da mai multe informaţii despre produs şi despre ingredientele folosite în fabricarea lui (mai puţin reţeta), cu atât, produsul tău va crea mai multă Încredere în rândul celor care îl vor cumpăra.

Pentru realizarea tuturor celor de mai sus, este bine să colaborezi cu un designer. O poţi face şi singură sau singur, dar îţi va lua ceva timp, iar tu vei avea o mulţime de alte lucruri de făcut, pentru a pregăti producţia şi vânzarea Produsului tău.

Pentru a vinde la acest nivel, ai nevoie de o mini-secţie de fabricare a Produsului tău şi de spaţii de depozitare generoase, atât pentru materia primă cât şi pentru produsul finit. Ai nevoie de utilaje performante şi de câţiva colaboratori. Cu aceşti colaboratori autorizaţi ca PFA vei avea Contracte ferme, Contracte pentru întocmirea cărora, te îndrum să colaborezi cu un Avocat.

Mai ai câţiva paşi de făcut înainte de a începe producţia propri-zisă. Ai nevoie de stocuri de plante culese din natură sau din plantaţii care nu folosesc substanţe chimice pentru tratarea solului, tratarea plantelor şi pentru înlăturarea insectelor. Pentru plantele culese din natură există culegători. Aceştia lucrează de regulă şi pentru alte companii care fabrică produse pe bază de plante.

Cea mai bună soluţie însă, este să îţi crezi propria Plantaţie pe câteva hectare de teren. Nu te gândi la preţul unui hectar. Vei avea bani sufient de mulţi din Afacerile Online pe care le dezvolţi acum, pentru a cumpăra la orice preţ. Este mai important pentru fabricarea primului tău Produs fizic, să ai propria Plantaţie decât să pierzi Energie gândindu-te la preţurile terenurilor.

Celelalte ingrediente le vei achiziţiona de la cei care le produc, spre exemplu, lanolina, gicerina, alcoolul şi toate celelalte. Va trebui să ai stocuri importante, pentru că de îndată ce vei lansa primul tău produs şi comenzile vor curge asemeni unui şuvoiu repede de munte, nu îţi vei permite să intri în criză de produse sau de ingrediente, de ambalaje ori de prospecte. Oameni din toată lumea vor plăti produsul tău şi dacă l-au plătit, se aşteaptă să îl primescă.

Mai ai de făcut ceva înainte de a începe: contractele cu firmele de curierat internaţional rapid. Va trebui să studiezi cu atenţie ofertele lor şi sistemele lor de livrare şi de informare a clienţilor tăi despre stadiu trimiterii. Mergi la discutarea şi semnarea Contractelor cu avocatul cu care colaborezi. Este obligatoriu să te asiguri că vei alege soluţiile cele mai bune. Este bine să ai Contracte cu minimum trei firme de curierat internaţional. Dacă din nu se ştie care motive, în activitatea uneia dintre firme vor apărea disfuncţionalităţi, tu va trebui să redirijezi coletelor produselor către ceilalţi curieri.

Dacă nu crezi că vei vinde 50.000.000 de unităţi pe an din primul tău produs, atunci mai bine nu investi într-o astfel de afacere Offline. Nu îl fabrica. Ca să ai Succes Deplin nu este suficient să Crezi în produsul tău sau să ai Încredere în ceea ce ai învăţat la cursul către care te îndrum (https://www.youtube.com/watch?v=fjX_Weh1Ilg&t=16s), ci trebuie să ai Certitudine Interioară că vei depăşi chiar, numărul de produse vândute pe care eu ţi l-am spus în exemplul despre care vorbim. Despre Credinţă, Încredere şi Certitudine am vorbit în Programul Calea Prosperităţii (https://buyby.ro/ro/cursuri/211-programul-calea-prosperitatii.html).

Poate că vei fi tentată sau tentat să te gândeşti, că este imposibil ca tu şi familia ta, aflaţi într-un cătun izolat de pe un deal ori de pe munte, vei putea vinde o cantitate uriaşă de unităţi din Produsul creat de tine ori de voi toţi. Poate te vei gândi, că nu vei putea concura niciodată cu marile concernuri care fabrică sute de game de produse pe care le vând în întreaga lume. Acest gând îţi poate destructura Încrederea în Produsul Tău. Renunţă să îi mai dai Energie din Energia ta Interioară. Ai nevoie de toată Energia, pentru ceea ce urmează să faci.

Tu nu vei concura niciodată cu nimeni. Însăşi Ideea de concurenţă îţi poate distruge Visul. Tu ai creat un Produs Unic, aşa cum l-ai primit în Minte, din Inima ta. L-ai primit pe Calea Sufletului tău. Fiinţa din Inima ta eşti TU. Fiinţa din Inima ta nu te Minte. Ea este una cu tot ceea ce există, cu Firea Înconjurătoare, cu Universul. Ai primit Ideea Produsului Tău, pentru că respecţi Principiile Firii Înconjurătoare, pentru că trăieşti în Armonie cu Firea Înconjurătoare, cu Planeta Mamă Pământ, cu Universul. Poţi să nu trăieşti Certitudinea, Încrederea Totală în ceea ce ai primit, pentru a aduce în Manifestare?

Te gândeşti că produsul tău va fi scump din cauza costurilor incluse? Va fi poate ceva mai scump doar pentru piaţa internă, dar ţinta ta este întreaga lume, iar dacă produsul va produce Efectele pe care le-ai scris în prospect, preţul nici nu mai contează. Dacă toate costurile de producţie şi ambalajele vor costa 2 dolari pe unitate să spunem, tu îl vei vinde cu minimum 60 de dolari, spre exemplu. Produsul tău va avea costuri diferite de la ţară la ţară. În unele ţări va putea costa 80 de dolari, iar în altele 120 de dolari sau mai mult. Te las pe tine să calculezi Profiturile.

Preţul se adaptează de la ţară la ţară, în funcţie de nivelul de trai din acele ţări. Dacă va fi un preţ prea mic în raport cu cât sunt obişnuiţi oamenii, dintr-o ţară anume, să plătească pentru un Produs, atunci Produsul tău va fi considerat „prea ieftin, pentru a fi bun de ceva.” Ai grijă la aceste aspecte.

La prima şarjă îţi vei amortiza toate cheltuielile legate de aciziţionarea terenului pentru crearea Plantaţiei, de costurile legate de colaborările necesare cu speciaşti, de construcţia spaţiului de producţie, de uscare a plantelor, de achiziţionare a celorlalte ingrediente, de depozitări, de pregătirea expedierii, de pregătirea producţiei, de achiziţionarea utilajelor, de echipamentele de tipărire a prospectelor şi a ambalajelor, la costurile echipamentului pentru termo-sudare ambalajului extern, şi la toate costurile ale celorlalte echipamente pe care nu le mai enumăr acum.

Ştiu că în acest moment îţi pare incredibilă o asemenea dezvoltare Offline a Afacerii tale Online. Gândeşte-te, că vei face toate acestea fără a fi nevoie să faci credite, ci doar lucrând cu Profesionalism la Afacerea ta Online. Gândeşte-te că în iarna care se apropie, vei putea face toţi banii de care ai nevoie lucrând în căldura şi Armonia Căminului tău şi a Familiei tale. Veţi sta „la gura sobei” şi vă veţi construi un viitor aşa cum nici măcar nu aţi îndrăznit să visaţi vreodată.

Poate că încă din această iarnă te vei gândi să mai creezi încă un produs sau două pe care să le vinzi „la pachet” cu primul produs. Aceasta este continuarea firească. Vei crea o gamă de Produse, aşa cum fac toţi ceialţi producători. Vei crea apoi o altă gamă de Produse. Domeniul de aplicabilitatea este Infinit.

Pentru a pregăti viitoarea voastră Afacere Offline, indiferent, dacă aceasta va fi asemănătoare cu cea din exemplul pe care l-am analizat astăzi sau va fi dintr-un cu totul şi cu totul alt domeniu, cel mai bun moment pentru a începe este Acum. Construiţi-vă Afacerea Online cât de repede puteţi şi apoi pe cea Offline! În primăvara care va veni veţi avea toţi bani de care aveţi nevoie pentru a începe orice fel de Afacere Offline veţi dori. Vă veţi dobândi Libertatea Financiară şi Libertatea Habituală.

Veţi putea dezvolta ulterior, alte şi alte Afaceri în întreaga lume. Dacă vă place să călătoriţi, veţi putea călători oriunde veţi vrea, fără să depindeţi de agenţii de turism ori de costuri. Dacă vă place să staţi mai tot timpul Acasă şi să vă îndeletniciţi cu toate câte vă plac vouă, o veţi putea face. Important este să începeţi să vă deplasaţi în direcţia dobândirii Prosperităţii.

În articolul următor voi continua să vă prezint exemple de Afaceri Offline foarte profitabile, dacă sunt dublate de Afaceri Online.

Paul Buică
(va urma)



Sursa: https://buyby.ro/ro/blog/post/109-online-offline-7.html
Foto: https://pixabay.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu