joi, 30 decembrie 2021

Fă totul Acasă! (7)

Fă totul Acasă! (7)

Alege Antreprenoriatul Online şi Offline! În acest fel, nu vei mai depinde vreodată de un loc anume, de vreun angajator sau de ceea ce se petrece la nivel social, financiar sau politic, în locul în care te afli acum. Îţi vei dobândi Libertatea Financiară şi Libertatea Habituală. Nici unul dintre noi, nu ne dăm seama că din pricina ocupării propriei Minţi cu unele sisteme de valori culturale, cu unele dogme religioase, cu unele convingeri politice şi cu Efectele Sociale produse de acestea, înaintăm anevoie prin propria Viaţă, la fel ca atunci când vrem să demarăm în mare viteză, dar am uitat să deblocăm frâna de mână a automobilului nostru.

Pe Planeta Mamă Pământ, suntem pretutindeni Acasă! Întreaga Planetă este Casa noastră, a tuturor, iar noi nu cunoaştem nici măcar un procent dintr-o mie, din Tainele sale, din Frumuseţile sale, din Bogăţiile sale, din Măreţia sa! Este la fel ca atunci când primeşti ca Moştenire Divină un Palat de Opal cu zeci de mii de încăperi care nu seamănă una cu alta, cu zeci de mii de încăperi în care se află o infinitatea de Daruri pentru tine, iar tu alegi să rămâi sub copertina de la intrare şi trăieşti toată Viaţă acolo, doar pentru că nu ai curaj să deschizi uşile palatului tău. Nici nu ştii ce se află dincolo de acele uşi pe care sunt cioplite toate Simbolurile Sacre menite să te ajute să înţelegi Darurile care te aşteaptă în Interiorul Palatului de Opal.

Palatul de Opal se află deopotriva în faţa Ochilor Trupului tău şi în Interiorul tău. Aminteşte-ţi că, ce este în afara ta, este asemeni cu ce se află în Interiorul tău şi ce se află în Interiorul tău, este asemeni cu tot ce se află în faţa Ochilor tăi. Dobândind Libertatea Habituală şi Libertatea Financiară, vei putea cunoaşte acest loc minunat, din Univers

, pe care îl numim Planeta Mamă Pământ, îţi vei putea cunoaşte Casa Cosmică în care ai coborât în Minte-Trup. Fiecare loc minunat pe care îl vei cunoaşte şi în care vei trăi o vreme, corespunde unui Loc Sacru din Inima ta, din Fiinţa ta. Descoperind Sacralitatea Casei tale Cosmice, îţi vei descoperi propria Sacralitate. Vei descoperi că întrega Planetă este un Templu Sacru şi că tu însăţi sau tu însuţi eşti o Fiinţă Sacră, care sălăşluieşte în Altarul Templului, pentru că Viaţa însăţi este o Manifestare a Sacralităţii Divine.

Nu intru în detalii acum, am vrut doar să îţi deschid o fereastră prin care să poţi privi dincolo de tot ceea ce se petrece acum în omenirea din care facem parte, cu sau fără voia noastră. Nici unul dintre noi nu poate genera de unul singur, o Schimbare care să transforme lumea noastră într-un Spaţiu al Fiinţării în Armonie, în Bună Înţelegere, în Pace şi în IUBIRE, într-un Spaţiu al Prosperităţii pentru toate Fiinţele Pământului, dar Împreună, putem genera o Schimbare Structurală a lumii în care trăim, o Schimbare Profundă, Benefică, Folositoare tuturor.

Dacă vrei să te eliberezi de teama că îţi vei pierde într-o zi serviciul la care mergi zilnic acum şi că nu vei mai avea cum să îţi plăteşti creditele la bănci, creditele pe care le-ai contractat, atunci când credeai că nu are ce să se întâmple neplăcut în Viaţa ta, atunci cănd citeai indicatorii economici şi erai ferm convins că nu va mai exista vreodată vreo criză de vreun fel, atunci alege Antreprenoriatul Online şi Offline.

Pentru ce să aştepţi să îţi plătească altcineva un salariu, o dată sau de două ori pe lună, din moment ce tu poţi câştiga oricât de mulţi bani vrei? Pentru ce să fii „la mâna” unui angajator? Tu, nu eşti cu nimic mai prejos decât cel care te angajează pentru a contribui cu priceperea şi prin munca ta la împlinirea Visurilor lui. În fiecare dintre noi există acel Infinit Potenţial de Creativitate, de Imaginaţie, de Născocire şi de Înfăptuire. Alege Antreprenoriatul Online şi Offline şi dobândeşte-ţi Libertatea Financiară şi Libertatea Habituală! Dobândeşte-ţi Libertatea de a-ţi cultiva Hrana împreună cu Familia ta! Fă totul Acasă!

Fă totul împreună cu cei Dragi ţie! Lucrează împreună cu ei în Grădina voastră, în Livada voastră, în Atelierul vostru! Poţi să trăieşti oriunde vrei: pe dealuri, la şes, pe malul unei ape sau pe ţărmul Oceanului. Dacă nu vrei să-ţi creşti Hrana, ci să o cumperi de la alţi Grădinari, atunci vei putea trăi şi pe un yacht, pe un catamaran sau pe un trimaran, în golfurile liniştite ale vreunui arhipelag de pe întinsul apelor.

Oriunde vei dori să trăieşti împreună cu Familia ta, alege să îţi îmbogăţeşti permanent Cunoaşterea, să te înţelepţeşti şi să descoperi... Nivelul Următor. Evoluţia noastră nu are un sfârşit, aşa cu nu are un început. Am venit pe Pământ să facem şi să fim deopotrivă, să descoperim Armonia dintre a face şi a fi, să trăim, să gândim, să rostim şi să înfăptuim în Armonie Deplină cu Principiile Firii Înconjurătoare, să dăruim şi să împlinim. Toate acestea le putem desăvârşi în Spaţiul Sacru pe care îl numim Familie şi Acasă. Familia este Sacră. Casa noastră este un Templu al IUBIRII, al Înfăptuirii, al Desăvârşirii şi al Înălţării pe următoarea Treaptă a Evoluţiei noastre.

Ca să poţi să fiinţezi pe Nivelul Următor, alege să îţi eliberezi Mintea de tot ce nu îţi este folositor. Alege să preiei controlul Vieţii tale. Nimeni din afara ta nu este responsabil pentru Viaţa ta şi a Familiei tale, ci doar tu. Alege să îţi îmbogăţeşti Cunoaşterea, pentru a nu mai putea fi deturnat de la Calea ta, de tot felul de concepte false. Familia este o Sferă de Opal creată din IUBIREA Femeii şi a Bărbatului. Este o Sferă Indestructibilă prin Sacralitatea sa. O Femeie şi un Bărbat care se iubesc, pot înfăptui împreună absolut tot ce îşi doresc. Nu există limite, aşa cum nu există limite în Infinitul Univers. Gandeşte-te la acest Adevăr. Familia este Fundaţia de IUBIRE pe care clădeşti o Casă, o Afacere, o Navă Nevăzută cu care poţi să călătoreşti oriunde doreşti pe Planetă Pământ sau oriunde altundeva în Univers.

Fă totul Acasă! - este un Concept, este o Cale pe care o poţi alege, pentru a te elibera financiar şi habitual şi astfel, pentru a dobândi Prosperitatea. Sunt câteva milioane de oameni în lume care au ales această Cale. Au numit-o în fel şi chip, după cum au simţit în Ineriorul lor. Numele Căii nu are nici un fel de importanţă, iar după ce ai dobândit Libertatea Financiară şi Libertatea Habituală, acel nume nici nu mai contează. Poţi spune că ai ajuns undeva de unde se zăreşte Piscul Muntelui. Vei descoperi şi vei alege o altă Cale pentru a urca tot mai sus.

Starea ta de Libertatea Interioară este cea care alege Calea. Fiinţa din Inima ta este cea care îţi îndrumă Mintea să te desprinzi de tot ce este anacronic sau fals în Interior şi să îţi descoperi Măreţia. Să fii Măreţ în tot ceea ce trăieşti, gândeşti, rosteşti şi înfăptuieşti. Nimic nu se compară cu trăirea pe care o ai, atunci când îţi descoperi Libertatea Interioară. Această Libertate îţi activează Infinita Putere Interioară de Înfăptuire. Disciplina Interioară devine dintr-odată ceva firesc pentru tine. Devii una cu Puterea ta Interioară, cu Libertatea ta Interioară şi cu Disciplina ta Interioară. Aceste trei Puteri formează un Triunghi Indestructibil.

Pe măsură ce vei înainta pe Calea ta, vei înţelege tot mai mult din ceea ce îţi spun acum şi vei descoperi tot mai multe Ramuri ale Copacului Infinit al Vieţii şi al Desăvârşirii. Vei urca tot mai sus. Înfăptuirile tale vor fi atât fizice cât mai cu seamă de Natură Individual-Evolutivă. Vei înţelege că ceea ce numim Materie, este doar un Suport pentru Evoluţia noastră Individuală în Planurile Frecvenţelor Înalte.

Astfel, pornind de la o alegere aparent de mică importanţă, aceea de a urma câteva cursuri pentru a învăţa cum să începi o Afacere Online şi cum să investeşti ulterior într-o Afacere Offline şi să îţi completezi salariul cu „ceva bani”, obţinuţi în Mediul Online pentru început, vei deveni pe negândite un Antreprenor Online şi Offline şi îţi vei transforma Viaţa într-o Capodoperă.

Dacă pe parcursul Cursurilor pe care te îndrum să le urmezi, ţi se vor părea nefireşti modurile de prezentare ale acestora de către cei care le-au creat sau dacă ţi se va părea agresivă grafica unor produse online, ia în consideraţie faptul că acestea se adresează unor potenţiali cumpărători, care au fost obişnuiţi cu o astfel de Atitudine Exaltată de prezentare, de foarte mult timp şi doar dacă un produs este prezentat astfel, îl iau în seamă şi îl cumpără.

Nu este obligatoriu să aplici aceiaşi metodă. Fii tu, în tot ceea ce faci şi în modul în care faci. În Mediul de Afaceri Online sunt şi o mulţime de creatori de cursuri, de cărţi şi de produse, care se manifestă firesc. Fii unul dintre ei! Aşa cum ştii, nimeni nu are reţeta perfectă, pentru realizarea unor vânzări record. Prezintă-ţi cartea, cursul, produsul, aşa cum consideri tu. Aşa cum crezi tu că este cel mai bine să o faci şi vei câştiga. Important este să crezi un milion la sută în ceea ce tu ai creat şi prezinţi, pentru că doar astfel vei reuşi.

Pentru a veni în sprijinul tuturor celor care doresc să se mute într-un loc de poveste şi să îşi dobândească Independenţa Financiară şi Libertatea Habituală, am creat primul Modul al Programului Calea Prosperităţii. Vor urma alte opt Module ale acestui Program, iar apoi vom trece pe nivelul următor cu alte nouă Module al căror subiecte le vom face cunoscute din timp. În total vor fi nouă Programe a câte nouă Module.

Acest prim Modul al Programului Calea Prosperităţii, poate fi obţinut de pe site-ul nostru.

NOTĂ: dacă aveţi dificultăţi în accesarea site-ului nostru buyby.ro, contactaţi-mă în privat.

De asemeni, vă îndrum să vă înscrieţi în Ministry of FreedomProgram, pentru a deprinde mai multe moduri de a dezvolta o Afacere Online.

Pe toţi cei care veţi intra în Echipa Puterea Nisipului, vă vom informa permanent cu privire la noi şi noi resurse utile şi modalităţi de a începe prima voastră Afacere Online.

Vă aşteptăm pe toţi cu Drag în Echipa noastră de Afaceri Online şi Offline, în Echipa Puterea Nisipului!


Paul Buică

(va urma)



Sursa: https://buyby.ro/ro/blog/post/130-fa-totul-acasa-7-.html

Foto: https://pixabay.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu