miercuri, 29 decembrie 2021

ONLINE + OFFLINE (6)

ONLINE + OFFLINE (6)

În clipa în care vei alege să îţi dobândeşti Libertatea Financiară şi Libertatea Habituală, vei face cel mai mare şi mai important pas din Viaţa ta. Libertatea este singura Cale în Viaţă, care se află în Deplină Armonie cu Principiile Firii Înconjurătoare, cu Principiile Universului. Alegerea Libertăţii Financiare şi a Libertăţii Habituale este o Atitudine de Responsabilitate, de Respect şi de IUBIRE faţă de tine însăţi sau faţă de tine însuţi şi faţă de Familia ta, faţă de viitorul copiilor tăi.

Aminteşte-ţi în acea clipă de schimbare a direcţiei în Viaţă, că Prosperitatea nu are legătură cu ceea ce se petrece în jurul tău, ci cu ceea ce se perece în Interiorul tău. Calea ta în Viaţă, eşti Tu. Tu şi Viaţa Ta sunteţi una. Atunci când iubeşti, eşti IUBIRE. Atunci când eşti trist(ă), eşti tristeţe. Atunci când te bucuri, eşti Bucurie. Atunci când te detaşezi, eşti Detaşare. Atunci când te implici, eşti Implicare. Atunci când eşti impecabil în tot ceea ce faci, eşti Impecabilitate.

Tu eşti fiecare Atitudinine a ta. Eşti ceea ce simţi, ceea ce gândeşti şi ceea ce faci. Firea Înconjurătoare ţi-a dăruit Totul, s-a dăruit pe Sine, pentru ca tu să te bucuri de tot ce există, pentru ca tu, fiinţând în fiecare clipă şi în orice fel de împrejurare în Armonie cu Întregul, să îţi poţi valorifica Infinitul Potenţial cu care te-ai născut în Trup, Infinita Imaginaţie, Infinita Creativitate, Infinita Putere Interioară de Înfăptuire. Firea Înconjurătoare ţi-a dăruit Totul, pentru ca tu să fii Liber, să cunoşti şi să trăieşti Fericirea, Extazul, IUBIREA. Înţelegi?


Nu îmi răspunde mie, răspunde-i Fiinţei Sălăşluitoare în Lăcaşul cel de Taină al Inimii tale. Răspunde-ţi ţie, Fiinţei tale. Fii doar Cale, Adevăr şi Fiinţare în Lumina Conştiinţei tale! Navighează doar pe Oceanul Infinit al Conştiinţei. Poţi alege să fii orice doreşti tu să fii şi pentru că poţi fi orice şi poţi face orice doreşti, alege în primul rând Libertatea, Libertatea Financiară şi Libertatea Habituală. Alege pentru tine şi pentru Familia ta Independenţa şi Prosperitatea.

Alege să fii Bun, Iubitor, Profesionist şi Impecabil în tot ceea ce faci, în tot ceea ce trăieşti, în tot ceea ce rosteşti şi în tot ceea ce gândeşti. Puterea ta Interioară de Înfăptuire este Infinită. Firea Înconjurătoare îţi dăruieşte în fiecare clipă întrega cantitate de Energie de care ai nevoie pentru Împlinirea Visurilor tale şi ale Familiei tale. Puterea ta Interioară, la fel ca Puterea Interioară a fiecăreia şi a fiecăruia dintre noi, creşte sau scade direct proporţional cu Atitudinea noastră. Cu atitudinea pe care o manifestă în fiecare clipă şi în fiecare împrejurare a Vieţii, de orice natură ar fi aceea. Totul depinde de tine, de nimeni altcineva.

Astfel, cu cât creşte Puterea ta Interioară, cu atât creşte Frecvenţa şi Amplitudinea Undelor de Formă pe care le generezi în fiecare clipă, fără ca tu să ştii şi să înţelegi ce se petrece la nivel subtil în Interiorul tău şi în jurul tău. Acest Fenomen se petrece în Interiorul fiecăreia şi a fiecăruia dintre noi. Undele de Formă pe care le generăm pot fi în Armonie Deplină cu Principiile Firii Înconjurătoare sau se pot propaga pe Frecvenţe diferite de cele fireşti, de cele care ne aduc Împlinirea Visurilor noastre.

Aceste Unde de Formă poartă cu sine Algoritmii Înfăptuirii, indiferent dacă noi îi alcătuim conştient şi îi împuternicim sau ne lăsăm în voia valurilor Vieţii şi urmăm acelaşi curs pe care l-au urmat şi îl urmează alţi semeni. Vom detalia toate aceste subiecte, atunci când ni te vei alătura şi vom forma o Echipă a Prosperităţii. Până atunci, cercetează-ţi Interiorul Profund, aşază-ţi cu IUBIRE Mintea în Ascultarea propriei Fiinţe şi construieşte-ţi Visul, dacă încă nu ai făcut-o până acum.

Indiferent de sistemele de valori cu care tu operezi acum, trăirile tale, gândurile tale, rostirile tale şi faptele tale sunt determinante în realizarea sau în destructurarea Visului tău. Este posibil să te gândeşti, că foarte mulţi dintre cei care au făcut într-un fel sau în altul milioane, sute de milioane sau miliarde de dolari, par a nu avea o Atitudine nici pe departe asemănătoare cu cea despre care îţi vorbesc şi totuşi... au făcut bani, mulţi bani.

Atitudinile multor oameni nu sunt în Armonie cu Principiile Firii Înconjurătoare, cu Principiile Vieţii, dar asta reprezintă în totalitate Alegerile lor. Gândeşte-te că unul dintre Principiile Universului şi al Vieţii este cel al Cauzalităţii, al Cauzelor şi al Efectelor pe care aceste Cauze le produc.

Atunci când alegem să facem ceva, orice, noi creăm o Cauză. Alegerea noastră este o Cauză care va produce Efecte în Lanţ. Atunci când împuternicim Alegerea noastră cu Puterea noastră Interioară, Efectele pe care această Alegere-Cauză le va produce vor fi puternice şi vor reverbera în jurul nostru, în Familia noastră, în locul în care ne aflăm sau pe Întreg Pământul.

PRECIZARE: am afirmat că o Cauză produce Efecte în Lanţ. De aceea se spune din timpuri imemoriale, că întotdeauna vei primi cu mult mai mult decât ai dăruit, că vei primi înmiit din ceea ce ai dăruit. Vei primi un Lanţ de Daruri, pentru că fiecare Cauză produce un Lanţ de Efecte. Depinde doar de tine dacă acea Cauză a produs şi produce un Lanţ de Efecte Benefice sau un Lanţ de Efecte Malefice. Tu vei primi înmiit din ceea ce ai generat.

Am generat o Cauză prin Alegerea noastră, iar această Cauză a produs şi va produce Efecte atât timp cât vom păstra acea Alegere şi o vom împuternici cu Energia pe care o primim din Infinita Energie a Eterului. Acele Efecte se vor manifesta în Viaţa noastră şi a Familiei noastre, în ceea ce se petrece în locul în care ne aflăm sau pe Întreg Pământul, dacă Alegerea noastră a creat o Cauză foarte Puternică şi implicit, Efecte foarte puternice.

Atitudinea noastră este esenţială, pentru că în funcţie de aceasta, primim mai multă sau mai puţină Energie din Infinita Energie a Eterului, aceasta pe de o parte. Pe de altă parte, dacă Efectele produse de Alegerea noastră sunt Benefice semenilor noştri, ei vor împuternici la rândul lor, ceea ce noi am generat şi astfel, Efectele se vor amplifica şi se vor propaga pe Întreaga Planetă.

Un exemplu concret este cel al sistemelor de operare, al programelor şi aplicaţiilor pentru calculatoare, tablete, telefoane şi alte dispozitive. Folosim cu toţii aceste sisteme, programe şi aplicaţii pe dispozitivele noastre şi astfel propagăm şi amplificăm Efectele produse de Cauza iniţială care le-a generat, respectiv de Creativitatea pusă în practică, materializată, a celui care a creat un sistem, un program sau o aplicaţie.

Nu mai contează dacă după momentul lansării Creaţiei sale, cel care a creat sistemul, programul sau aplicaţia, şi-a schmbat mai mult sau mai puţin Atitudinea Iniţială, ceea ce a creat a fost preluat de milioane sau de miliarde de oameni şi a fost împuternicit. Efectele propriilor Atitudini le trăieşte fiecare în parte, nu contează cantitatea de bani pe care a câştigat-o. Nu este treaba noastră să îi judecăm pe ceilalţi. Este doar risipire de Timp şi Energie şi nu este cazul să ne risipim Viaţa în ceea ce nu ne priveşte.

Principiile Firii Încnjurătoare şi ale Universului acţionează implacabil. Aceste Principii nu pot fi ocolite sau interpretate. Nimeni nu li se poate opune şi nu le poate schimba. În exemplul despre care vorbim şi în oricare altul, Cauza va produce Efecte, iar Efectele vor vibra pe aceiaşi Frecvenţă cu Cauza, cu Undele de Formă şi cu Algoritmii pe care îi reverberează. Algoritmii purtaţi de Undele de Formă sunt la rândul lor Cauze şi vor genera Efecte.

Am vrut să cunoşti aceste Fenomene care se petrec în fiecare clipă în jurul nostru şi în Ineriorul nostru înainte ca tu să îţi construieşti şi să îţi algoritmezi Visul sau Visurile. Dacă le cunoşteai, cu atât mai bine. Este mai mult decât foarte important, este esenţial ca Visul tău să fie alcătuit pe baza uneia sau a mai multor Cauze în Armonie Deplină cu Principiile Firii Înconjurătoare. Dacă ţi-ai alcătuit deja un Vis, verifică acea Cauză care te-a determinat să îl construieşti.

Dacă respectiva Cauză sau Scop este dobândirea Libertăţii Financiare şi a Libertăţii Habituale, atunci Cauza este în Armonie cu Principiile Firii Înconjurătoare. Dacă nu este aşa, atunci operează modificările necesare pentru a armoniza Cauza cu Principiile şi pentru a genera astfel Efecte Benefice pentru tine şi pentru Familia ta precum şi pentru semenii tăi, pentru toate Fiinţele aflate la Pieptul Mamei Pământ şi pentru Planetă.

Primul Modul al Programului Calea Prosperităţii îţi va fi un bun Îndrumător în acest moment . Urmează apoi cursul către care te îndrum şi intră în Echipa noastră.

Afacerile Online pe care vei învăţa să le creezi şi să le dezvolţi, îţi vor apropia clipa în care vei fi îndreptăţit să afirmi că ţi-ai dobândit Libertatea Financiară şi Libertatea Habituală. Vei putea în paralel, să începi să dezvolţi Afaceri Offline în locul în care te afli sau oriunde altundeva.

Vei putea la rândul tău să îţi îndrumi rudele, prietenii şi cunoscuţii să pornească pe Calea dobândirii Libertăţii, să aleagă Antreprenoriatul Online şi Offline şi să dobândească Prosperitatea. Este cel mai potrivit şi bun Dar pe care tu îl poţi oferi tuturor celor pe care îi cunoşti sau îţi sunt apropiaţi ori rude.

Lumea noastră se schimbă. Poţi asista pasiv la această Schimbare fără precedent sau poţi fi parte din Schimbare. Alegerea este a ta, doar a ta şi este suverană. Efectele pe care Alegerea ta le va produce, vor reverbera conform Alegerii pe care o vei face. Peste foarte puţini ani, majoritatea dintre cei care ştiu să utilizeze un calculator, vor dezvolta Afaceri Online. Aceasta este direcţia pe care s-a înscris şi evoluează omenirea actuală.

În articolul următor vom vorbi despre o serie de activităţi mai puţin cunoscute, activităţi pe care le vei putea dezvolta cu un minimum de finanţare, în casa şi în grădina şi livada ta din mediul rural.

Paul Buică
(va urma)



Sursa: https://buyby.ro/ro/blog/post/108-online-offline-6.html
Foto: https://pixabay.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu