luni, 13 decembrie 2021

ASOCIEREA ÎN AFACERI ONLINE ŞI OFFLINE (1)

 

  ASOCIEREA ÎN AFACERI ONLINE ŞI OFFLINE (1)

Un proverb al Străbunilor noştri, a celor Buni şi Drepţi, rosteşte astfel: „unde-s doi, puterea creşte”. Înţelesul acestui Cuvânt de Folosinţă, este că doi oameni care îşi unesc cu Onestitate şi cu Intenţii Bune, Puterile, pot înfăptui cu mult mai mult decât poate înfăptui fiecare din cei doi, în parte.

Spre exemplu, dacă unui zidar îi este necesar un minut pentru a aşeza o cărămidă arsă, un bloc din b.c.a., un bloc ceramic sau o cărămidă din chirpici pe un pat de mortar pe care tot el l-a preparat, doi zidari vor reuşi într-un minut să aşeze trei elemente din cele enumerate mai sus, pe un pat de mortar preparat tot de ei, iar trei zidari vor reuşi să aşeze cinci elemente în aceiaşi perioadă de timp.

Observăm, că pe măsură ce numărul zidarilor creşte, creşte progresiv şi numărul elementelor zidite, indiferent de tipul acestora. Care este Ritmul acestei creşteri a Productivităţii, în raport cu numărul lucrătorilor?


Este vorba de Progresia Aritmetică pe care o numim de regulă Şirul lui Fibonacci, după numele matematicianului care a descoperit-o şi ne-a dăruit-o spre folosinţă, iar dacă este vorba despre reprezentarea grafică a acestei Progresii Aritmetice, o numim Spirala Vieţii. O numim astfel, pentru că este omniprezentă în Fenomenele, Procesele şi Alcătuirile a tot ce ţine de Firea Înconjurătoare şi de modul nostru de a gândi.

NOTĂ: în primul Modul al Programului Calea Prosperităţii am detaliat informaţiile despre Şirul lui Fibonacci, despre Spirala Vieţii. În Modulele următoare voi extinde prezentarea acestei Progresii Aritmetice şi implicaţiile benefice pe care le are Cunoşterea şi Aplicarea Efectelor acesteia în crearea şi producerea obiectelor şi în Arhitectura Naturală, în Bionică şi Ştiinţa Spaţiului, a Formei şi a Efectului de Formă şi a Câmpurilor Formatoare.

Acest Principiu de Creştere sau de Descreştere a unui Proces, a unui Fenomen a Manifestării Vieţii însăşi şi a Prosperităţii fiecăreia şi a fiecăruia dintre noi, pe toate Planurile Fiinţării, se petrece şi în Afacerile Online şi Offline precum şi în Asocierile dintre oameni, agreate pentru a obţine un Profit din una sau din mai multe tipuri de activităţi.

Este bine să ne asociem în Afacerile Online şi în cele Offline?

Da, este foarte bine să ne asociem, pentru că unde sunt doi asociaţi sau mai mulţi, Puterea lor de Înfăptuire creşte, la fel cum creşte productivitatea zidarilor atunci când lucrează împreună. Doi sau trei Asociaţi cunosc împreună două sau mai multe Profesiuni şi/sau Meşteşuguri şi fiecare dintre ei îşi poate valorifica Talentele cu care s-au născut şi altele, pe care şi le-au descoperit mai târziu sau chiar în timpul derulării Asocierii.

Esenţial într-o Asociere este ca cei doi sau mai mulţi Asociaţi să împărtăşească aceiaşi Viziune a dezvoltării Afacerii sau a Afacerilor pentru care s-au asociat şi să le dezvolte orientându-şi Priceperea şi Eforturile în aceiaşi direcţie, adică, aşa cum spune adesea ţăranul român: „să tragă amândoi (sau cu toţii, după caz) la acelaşi car şi în aceiaşi direcţie, pentru că altfel, carul fie se va împotmoli, fie se va răsturna”.

Cu cine ne asociem?

Asocierea Ideală este cu cel ori cu cea de lângă tine, cu soţul ori cu soţia ta. Ne putem asocia şi cu alţi membri ai Familiei noastre, cu prieteni ori cu cunoştinţe, dar trebuie să fim foarte atenţi cu cine plecăm la drum, nu de alta, dar să nu rămânem cu „căruţa în drum” şi să risipim tot ce am acumulat şi tot efortul depus. Atenţia Alertă previne apariţia decepţiilor şi a regretelor, trăiri care oricum nu folosesc la nimic. Sunt doar risipire de Energie Interioară.

Soţia şi soţul său, atunci când „trag la acelaşi car şi în aceiaşi direcţie” formează un Cuplu de Putere. În Afacerile Online chiar aşa se numeşte Asocierea dintre soţie şi soţ, Cuplu de Putere.

În cazul în care, mai mulţi membri ai unei Familii se asociază, acea Asociere poartă numele de Familie de Putere, iar în cazul în care doi sau mai mulţi prieteni şi/sau cunoscuţi se asociază, Asocierea lor se numeşte Echipă de Putere. Există Familii de Putere în care lucrează trei generaţii la Afacerile lor Online şi Offline. Pare de necrezut, dar cei care sunt limpezi la Minte, înţeleg că Experienţa şi Profesionalismul Părinţilor lor sunt valoroase şi că implicarea celor care le-au dat Viaţă, în Afacerile lor, le va aduce acestora Sănătate, Vitalitate şi Longevitate. Implicarea adolescenţilor este de asemeni importantă şi folositoare pentru ei, pentru că îi învaţă ce înseamnă Disciplina Interioară, Valorifcarea Potenţialului Interior, Responsabilitatea, Identificarea propriului Scop în Viaţă şi încă multe alte lucruri utile despre care am vorbit şi vom mai vorbi la nivelul următor în Programul Calea Prosperităţii.

Uneori dezvoltăm Afaceri Online într-o Asociere şi Afaceri Offline într-o altă Asociere sau în mai multe Asocieri, pentru că ne dezvoltăm permanent şi pentru că fiecare dintre noi are propriile sale Visuri, Visuri pe care doreşte să şi le împlinească, aşa cum este firesc să îşi dorească.

În Afacerile Online, Asocierile sunt foarte uşor de gestionat, pentru că, spre exemplu, pe unele dintre Platformele Online pe care lucrăm, banii proveniţi din Afacerile pe care le dezvoltăm, se repartizează în mod automat fiecărui asociat în parte, în conformitate cu Algoritmul pe care l-am stabilit de comun acord şi pe care l-am înregistrat pur şi simplu într-un anumit formular al Platformei respective.

În Afacerile Online putem avea o mulţime de Asociaţi şi de Colaboratori din întreaga lume, oameni pe care nu îi cunoaştem şi pe care, probabil, că nu îi vom cunoaşte niciodată în mod direct. Platformele cu care lucrăm în Afacerile Online, au Grija Matematică a repartizării corecte a Profiturilor, aşa cum am agreat cu Asociaţii şi cu Colaboratorii noştri.

Vorbind în continuare tot despre Afacerile Online, vă spun acum, că putem dezvolta simultan mai multe tipuri de Afaceri şi că putem externaliza o mare parte din operaţiunile pe care le facem în Afacerea sau în Afacerile pe care le dezvoltăm.

PRECIZARE: Cuplul de Putere, Familia de Putere sau Echipa de Putere, ca Entităţi Economice, sunt cele care se asociază online cu cei care dezvoltă la rândul lor Afaceri Online.

Totul este foarte dinamic în acest domeniu şi trebuie să ne adaptăm „din mers”, cum se spune. Ceea ce este cu adevărat fabulos în Comunităţile de Afaceri Online, este faptul că cei care lucrează în acest domeniu nu vorbesc despre religii, despre politică şi ideologii, despre dogme economice, despre alegeri, despre sisteme de valori de tot felul şi despre altele asemeni.

În Afacerile Online vorbim unii cu alţii despre Produse şi Marketing, despre Idei de Afaceri şi Asocieri, despre Profituri şi despre crearea unor Produse tot mai valoroase şi performante, despre recorduri de vânzări, despre Prosperitate, Cursuri, Mentorat şi despre Suport în Afaceri, Suport pe care toţi îl acordăm cu Bucurie. Nu suntem şi nu ne considerăm concureţi, ci colaboratori care îşi împărtăşesc Experienţele şi Ideile, pentru ca şi alţii să poată realiza Profituri.

Vorbim politicos unii cu ceilalţi. Lipsa de Politeţe sau orice fel de Atitudine nefirească vizavi de ceilalţi, orice fel de prozelitism politic sau religios se soldează cu excluderea definitivă a celei sau a celui care a încercat să tulbure armonia Mediului de Afaceri Online.

Să dăm şi un exemplu de record realizat de curând de trei tinere care s-au asociat în Online. Este vorba de o franţuzoaică, de o englezoaică şi de o indoneziancă. Au creat împreună un produs şi în primele zece zile de la lansarea Online a acelui produs virtual, au realizat un Profit de 22.000 de dolari. E ceva!

Aceste trei tinere, aşa cum am zis, s-au cunoscut în Mediul de Afaceri Online în care lucrăm şi noi, soţia mea şi cu mine. Aşadar, cine vrea să renunţe la viaţa de orăşean, să se mute în mediul rural şi să câştige cu mult mai mult decât a făcut-o până acum, să câştige bani din Afaceri Online, să se înscrie în cursul pe care îl promovăm. Va primi îndrumare de la noi în Limba Română, pe întreaga perioadă de desfăşurare a cursului şi vom putea colabora şi ulterior, atât în Afaceri Online cât şi în Afaceri Offline, dacă vom descoperi coordonate comune de dezvoltare a Afacerilor noastre.

Paul Buică

(va urma) 


Sursa: https://buyby.ro/ro/blog/post/100-asocierea-in-afaceri-online-si-offline-1.html
Foto: https://pixabay.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu