luni, 27 decembrie 2021

ONLINE + OFFLINE (5)

ONLINE + OFFLINE (5


Dezvoltarea exponenţială a Mediului de Afaceri Online accelerează Ritmul Schimbării Profunde care se produce în lumea noastră. Această Schimbare nu le este încă perceptibilă celor care sunt captivi încă, în sisteme false de valori şi în concepte şi dogme nefireşti ori anacronice. Tot mai mulţi dintre noi, percep însă semnele Marii Schimări şi fac parte din acest fenomen, unic în istoria omenirii.

Îţi vine să crezi sau nu, un număr tot mai mare de oameni îşi creează Afaceri Online şi părăsesc oraşele, pentru a trăi în localităţi mici, în cătune izolate sau în singurătate, pe dealuri şi pe munţi. Îşi produc Hrana şi îşi construiesc acolo o Afacere Offline din banii câştigaţi în Mediul Online. Prin această Alegere a lor, îşi dobândesc Independenţa Financiară şi Independenţa Habituală.

Fiecare dintre noi poate face această Alegere. Dacă îţi este teamă să începi o Afacere Online, pentru că tu eşti doar un utilizator obişnuit al calculatorului, te asigur încă o dată, că nu trebuie să ai cunoştinţe de programare, pentru a câştiga câteva mii sau zeci de mii de dolari pe lună. Trebuie doar să lucrezi câteva ore pe zi la derularea şi dezvoltarea Afacerii tale Online.

Cîte ore? Nu ştiu, pentru că aceasta depinde doar de tine. Nu lucrăm toţi cu aceiaşi viteză, cu aceiaşi putere de focalizare a Atenţiei, cu aceiaşi capacitate de Detaşare de tot ce se petrece în jur, cu aceiaşi Încredere în ceea ce facem, cu aceiaşi Răbdare Manifestă, cu aceiaşi Dăruire şi tot aşa.


Sunt o mulţime de factori care determină numărul de ore de lucru necesar zilnic, pentru a obţine lunar, cantitatea de bani pe care ne-am propus să o obţinem. Suntem foarte diferiţi. Ritmul Individual în care ne eliberăm Mintea de dogme nefireşti ori anacronice, de sisteme false de valori şi de obiceiuri nefolositoare, uneori chiar dăunătoare, este de asemeni foarte diferit. Alegerile fiecăreia şi cele ale fiecăruia dintre noi, determină numărul de ore de lucru necesar pentru obţinerea câtorva mii sau zeci de mii de dolari în fiecare lună.

Într-un fel, este firesc să simţim un soi de teamă, atunci când începem o activitate complet diferită de ceea ce am făcut până la un moment dat. Ne frământăm Mintea încercând să înţelegem ceea ce nu vom înţelege niciodată până ce nu vom cunoaşte informaţiile şi micile secrete ale Domeniului care ne poate aduce Libertatea Financiară.

Citim pe internet şi auzim poveştile celor care au reuşit şi care dobândindu-şi Independenţa Habituală şi Financiară, locuiesc acum prin insule din Pacific ori din alte părţi ale Oceanului Planetar, prin ţări din Sud-Estul Asiei, spre exemplu, ori de altundeva. Unii locuiesc pe propriile yachturi şi fie colindă lumea, fie stau la ancoră în apele interioare ale vreunui arhipelag cu climă prietenoasă.

Ţi-ar plăcea să locuieşti pe un yacht, pe un catamaran, pe un trimaran? Ţi-ar plăcea să te plimbi la Răsăritul Soarelui cu caiacul pe apele liniştite ale Oceanului? Ţi-ar plăcea să faci scufundări şi să te bucuri de miraculoasa lume de sub ape? Ţi-ar plăcea să navighezi şi să cunoşti alte şi alte locuri din lume, fără să te gândeşti la timp şi la costuri? Ţi-ar plăcea să nu ai datorii la bănci? Ţi-ar plăcea să te eliberezi de toate grijile financiare?

Vei afla de pe Platformele Online cu care vei lucra, că aceste Familii câştigă sute de mii de dolari pe lună, câteva milioane de dolari pe an şi nu îţi va veni să crezi. Te vei gândi că sunt doar poveşti, pentru că îi vezi că sunt oameni la fel ca tine, că sunt Familii care au doi-trei copii. Îi vei vedea cum sar dimineaţa în apele calde ale Oceanului şi trăiesc Bucuria scăldatului. Alte Familii şi-au construit case din lemn în locurile izolate de pe dealuri şi lucrează la afacerile lor Online şi Offline. Nici unii dintre ei nu vorbesc despre sumele pe care le câştigă în fiecare lună, pentru a nu stârni tot felul de trăiri nefireşti în Minţile celor care care continuă să fie prizonieri în propriile lor Vieţi, lucând pentru feluriţi Angajatori.

Acum, când îţi spun toate aceastea, mă refer la românii care au ales să facă Afaceri Online. Nu suntem cu nimic mai prejos de ceilalţi semeni ai noştri, de cei care lucrează mai demult în Mediul Online. Profiturile acelora sunt uriaşe. Au început cu mai mult de zece ani în urmă. Unii au început cu cincisprezece sau douăzeci de ani în urmă, atunci când Mediul de Afaceri Online era la începuturile sale.

Nu suntem cu nimic mai prejos decât ceilalţi oameni de pe Pământ, aşa cum vor unii să lase să se înţeleagă. Nu lua sub nici o formă în seamă toate denigrările îndreptate împotriva noastră. Este vorba tot de marketing, de astă dată, de unul negativ. Nu da nici un fel de Atenţie acestor aberaţii.

Tot ce se petrece în această lume este o sumă de Efecte în Lanţ generate de tot felul de Acţiuni de Marketing. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Specialiştii în Marketingul Social, creează necesităţi prin tehnici specifice domeniului respectiv, necesităţi inexistente în mod natural în Interiorul nostru şi astfel generează Efecte în Lanţ.

Cei care nu ştiu şi nu observă, că orice se petrece în lumea noastră are un scop declarat sau nedeclarat, cad în năvodul uriaş al celor care l-au creat şi chiar cred că au necesităţi de felul celor create în scopuri financiare sau în alte tipuri de scopuri. Reţetele sunt extrem de simple şi uşor de aplicat celor care nu sunt atenţi, prinşi fiind în alte năvoade de tipul obişnuinţelor create, pentru a le ocupa timpul în mod nefolositor.

Trăim într-o lume creată prin Marketing şi nu de acum, ci de sute şi sute de ani, doar că pe aunci nu se numea astfel. Chiar şi acum câteva sute de ani existau Influenţatori, Formatori de Opinie, Ingineri Sociali, doar că pe atunci se numeau Sfetnici. Toţi erau şi sunt de fapt, manipulatori aflaţi în slujba cuiva sau a altcuiva, nu contează în slujba cui se află. Sunt cu toţii prinşi la rândul lor, într-un năvod specializat.

Important este să păstrezi în Mintea ta Adevărul, că lumea noastră nu s-a dezvoltat niciodată până acum în mod Natural, Firesc. De aceea există şi acum bogaţi şi săraci. Putem fi cu toţii Prosperi. Ni se pare imposibil să dobândim cu toţii Prosperitatea, pentru că aşa am fost învăţaţi să credem, că în lume trăiesc bogaţi, săraci şi mai trăieşte o pătură de mijloc, adică unii care nu sunt bogaţi, dar nici săraci nu sunt.

Dacă ai un salariu mai mare decât media, aceasta nu înseamnă că faci parte din ceea ce numim îndeobşte „clasa medie”, ci doar că eşti bine prins în năvodul social. Ai o mulţime de datorii la bănci, unele care se întind pe zeci de ani. Dacă serviciul tău se desfiinţează sau dacă eşti dat afară dintr-un motiv sau altul şi nu îţi vei mai putea plăti ratele la bănci, pentru creditele cu care ţi-ai cumpărat o casă, o maşină şi alte obiecte, Efectul va fi pierdera bunurilor cumpărate prin executare silită. Vei ajunge să nu mai ai unde să pui capul, cu excepţia unei bănci dintr-un parc. Ce vei face cu copiii tăi într-o astfel de situaţie. Probabil că vor fi preluaţi de vreo organizaţie care se ocupă de astfel de cazuri.

Prosperitatea ta Financiară este falsă atunci când lucrezi pentru un Angajator, oricare ar fi acela. Nu este Libertate Financiară, ci Jug Financiar, pentru că primeşti doar atâţi bani, cât vrea Angajatorul să îţi dea, pentru munca ta. Adevărata Prosperitatea o dobândeşti doar atunci când ai propria ta Afacere, indiferent dacă este Online sau Offline sau Online + Offline. Adevărata ta Libertate Habituală o dobândeşti doar atunci când nu depinzi, în nici un fel, de un Angajator, ci de ceea ce faci tu cu Mintea ta şi cu mâinile tale. Faptul că îţi poţi cumpăra o vacanţă prin ţările din apropiere, pentru că ai un salariu peste medie, nu înseamnă că ai Libertate Habituală, pentru că nu te poţi duce în acea ţară oricând vrei şi nici nu poţi sta acolo cât de mult vrei, pentru că timpul tău aparţine Angajatorului tău.
Unica soluţie pentru dobândirea Prosperităţii, a Libertăţii Financiare şi a Libertăţii Habituale, este Alegerea Căii Antreprenoriatului, a Căii Individuale sau de Familie, după caz. Construieşte-ţi cu Răbdare şi cu Devotament, cu Detaşare şi cu IUBIRE, propria ta Afacere Online şi pregăteşte-ţi cu Profesionalism şi cu Pasiune propria Afacere Offline, Afacere pe care o vei finanţa cu banii obţinuţi din Mediul Online.

Dacă te temi să îţi cheltuieşti pe un curs sau două, banii pe care îi munceşti din greu ca angajat, atunci asociază-te cu rude ori cu prieteni sau doar cu cunoştinţe care vor la rândul lor să dezvolte Afaceri Online. În acest fel, veţi împărţi cheltuelile în doi, în trei sau în patru şi veţi împărţi şi Profitul realizat în acelaşi mod. Este o Cale bună pentru a putea începe imediat. Fiecare dintre Asociaţi va avea libertatea să dezvolte şi alte Afaceri Online de unul singur sau în alte Asocieri.

Aşa cum te-am îndrumat în fiecare articol de până acum o fac şi de această dată. Achiziţionează-ţi primul Modul al Programului CaleaProsperităţiişi înscrie-te la Ministry of Freedom Program

 Vei cunoaşte o mulţime de oameni care dezvoltă Afaceri Online şi fac Profituri cu multe zerouri. Vei descoperi o lume complet diferită de cea cu care eşti interconectat acum. Subiectele discuţiilor sunt complet diferite. Politeţea este omniprezentă. Oamenii aceştia îşi oferă unul altuia sprijin şi îndrumare şi îi îndrumă pe cei aflaţi la început, pentru că nu au uitat, că şi ei au fost cândva la început şi li se părea, că se rătăcesc prin toate Platformele Online cu care trebuiau să lucreze.

Concurenţa există în Mediul Online, dar pare a fi invizibilă datorită mărimii pieţii căreia i se adresează cei care dezvoltă Afaceri Online. Sunt miliarde de cumpărători a sute de mii de produse. Fiecare dintre cei care vând în Mediul Online, sunt la rândul lor cumpărători. Lumea noastră pare că se mută aproape cu totul în Online. Este loc pentru toată lumea, un loc atât de mare încât dacă vrem, putem să nu ne întâlnim cu nimeni, dar, cu siguranţă, că noi vrem să ne întâlnim cu cât mai mulţi Oameni de Afaceri din Mediul Online.

Se organizează mereu întâlniri între Oamenii de Afaceri din Mediul Online. Este bine să participi la cât mai multe astfel de întâlniri, pentru că acolo vei cunoaşte oameni care câştigă multe zeci de mii de dolari pe zi. Din acele întâlniri vei avea foarte mult de învăţat. Pe unii dintre acei campioni ai Afacerilor Online îi vei putea cunoaşte direct. Ulterior, le vei putea urmări tutorialele, webinar-urile, mini-cursurile gratuite.

O întânire directă de îndrumare cu un astfel de Guru al Afacerilor Online, poate costa uneori, mai mult de 50.000 de dolari. La vremea respectivă, vei putea solicita şi astfel de îndrumări şi Afacerea ta va creşte exponenţial după acea întâlnire. Mediul Online are Tainele sale, pe care le vei descoperi pe măsură ce Afacerea ta va creşte.

Marea Schimbare a lumii noastre a început de vreo douăzeci de ani. Acum a devenit foarte vizibilă. Alege să fii parte din această Schimbare şi să îţi dobândeşti Prosperitatea! Îmbogăţeşte-ţi în permanenţă Cunoaşterea şi eliberează-ţi Puterea Infinită a Imaginaţiei şi a Creativităţii tale. Dezvoltă Proiecte Online şi Offline şi bucură-te de Libertate Financiară şi de Libertate Habituală! Ţine minte, că nu există nici un fel de limite în creşterea Prosperităţii tale!

Paul Buică
(va urma)


Sursa: https://buyby.ro/ro/blog/post/107-online-offline-5-.html
Foto: https://pixabay.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu