marți, 4 ianuarie 2022

Fă totul Acasă! ( 9 )

 

Fă totul Acasă! ( 9 )


Câteva Idei la care merită să te gândești

Trupul nostru este format din 50 de Trilioane de celule. Această informație am primit-o de la unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați biologi din lume, Dr. Bruce Lipton. Așadar, 50 de Trilioane de celule reușesc să trăiască într-o Armonie Deplină. Fiecare dintre ele produce și consumă resurse pe parcursul întregii lor Vieți. Fiecare dintre ele muncește cu Dăruire, cu Profesionalism, cu IUBIRE, pentru toate celelalte surate ale sale, pentru a asigura Buna Funcționare a Trupului pe care îl formează şi îl susţin, pentru a fi Suport Fizic, pentru Veșmântul Material al Ființei, adică pentru Trupul nostru.

Pentru fiecare dintre celule, Omul este Ființa Divină din Intenția căreia s-au născut. Omul este pentru fiecare celulă a Trupului său, Ființa Supremă pe care Celulele o simt manifestându-se în Nucleul fiecăreia dintre ele și în fiecare Alcătuire a Trupurilor lor microscopice. Celulele nu pot exista fără OM, iar OM-ul nu se poate manifesta ca Fiinţă Divină Întrupată, fără Trupul său. Atât timp cât OM-ul trăiește în Armonie cu Principiile Firii Înconjurătoare, cu Principiile Universului și cu Principiile Infinitei Energii Inteligente, Energie Inteligentă Omniprezentă, Omniscientă și Omnipotentă,

Trupul său se va bucura de Sănătate, de Vitalitate, de Longevitate, de Împlinire, de Putere Interioară și de Prosperitate.

Trupul nostru este asemănător cu o Galaxie cu 50 de Trilioane de Planete pe care înflorește Viața. Un număr imposibil de calculat, de Ființe mult mai mici decât o Celulă, trăiesc în jurul și în Interiorul fiecăreia dintre Celule. Unele dintre acestea pot fi observate cu microscoapele foarte puternice existente acum. Ființelor acestora minunate și în cea mai mare parte necunoscute, le datorăm existența noastră. La fel ca fiecare celulă a Trupului nostru, aceste Ființe foarte, foarte mici, muncesc pe întreaga perioadă e existenței lor, pentru Celula în Interiorul căreia sau pe suprafața căreia trăiesc.

Fiecare Alegere pe care o facem, fiecare trăire a noastră, fiecare gând, fiecare cuvânt și Frecvența Vibrației fiecăror Înfăptuiri ale noastre, produc Efecte atât în fiecare Celulă a Trupului nostru, cât și în Viețile tuturor acelor microscopice Ființe. Suma tuturor acestor Alegeri, Trăiri, Gânduri, Rostiri și Fapte, determină durata de existență a Trupului nostru, Durata Vieții noastre în Trup. Atât timp cât vom alege să trăim în Armonie Firească, Naturală cu Principiile Firii Înconjurătoare, cu Principiile Universului și cu Principiile Infinitei Energii Inteligente sau Principiile Divine, Trupul nostru va funcționa firesc, armonios, luminos, iar Celulele se vor diviza sau înmulți, în mod Natural în Matricea Inițială OM, fără a pierde câte ceva din Informația Inițială la fiecare divizare sau înmulțire a lor, cu alte cuvinte rostit, fără a îmbătrâni din pricina pierderii unor secvenţe informaţionale care fac parte din Matricea Vieţii.

Știu că foarte mulți dintre voi cunosc foarte bine ceea ce am spus până acum. Scopul acestei introduceri foarte lungi a fost acela de a vă semnala un fapt pe care cu siguranță că îl observați pretutindeni în jur. Așadar, cum se face că 50 de Trilioane de Celule pot trăi în Armonie Deplină unele cu celelalte, formând împreună Trupul nostru și fiind sănătoase, pline de Vitalitate și longevive, atât timp cât noi facem Alegeri în Armonie cu Principiile Firii Înconjurătoare, cu Principiile Divine ale Vieții, iar noi, Beneficiarii Trupurilor noastre, nu suntem în stare să trăim în Armonie Deplină și în IUBIRE, unii cu ceilalți și să creăm împreună o Societate Viabilă, o Societate Firească, Benefică și Generatoare de Prosperitate, pentru toți oameni de pe Pământ? Întrebare este evident, retorică, dar este o Temă de Actualitate, este o Temă, pe care, spre Binele nostru, al tuturor, trebuie să o abordăm cu Seriozitate, cu Profesionalism, cu Cunoaștere, cu Înțelepciune și cu IUBIRE și să o rezolvăm urgent, pentru că altminteri, Specia OM se va înscrie curând pe curba extincției.

De unde începem crearea unei Societăți Viabile, capabile să genereze Prosperitate pentru toți oamenii de pe Planeta Mamă, Pământ?

Răspunsul este unul singur: de la noi înșine, de la fiecare dintre noi şi de la Familia noastră. Fiecare OM și fiecare Familie, sunt asemeni unei Celule Biologice. Familia este un Grup de Celule Biologice care consumă resurse și care creează resurse pentru alte Familii și pentru întreg organismul social. Atunci când fiecare dintre noi trăiește în Armonie cu Principiile Firii Înconjurătoare, în Interiorul său, se produce un Fenomen Unic, acel OM începe să își valorifice Infinitul Potențial cu care s-a născut.

Ce conține sau din ce este format acel Infinit Potențial care se află în Stare Latentă în fiecare dintre noi până ce noi alegem să trăim în Armonie cu Principiile Firii Înconjurătoare? Infinitul nostru Potențial Interior este alcătuit din Inteligență, Cunoaștere, Înțelepciune, Creativitate, Talente, Putere de Înfăptuire și IUBIRE.

Cum putem să începem să ne valorificăm acest Potențial Infinit? Valorificarea începe să se manifeste și să devină vizibilă, atunci când alegem să ne extindem Cunoașterea. Extinderea permanentă a Cunoașterii ne va iniţia o serie de Conștientizări, iar acestea ne vor determina schimbarea Atitudinilor noastre. Evoluția Atitudinilor noastre înspre Ființare în Armonie cu Principiile Firii Înconjurătoare, va deschide Cufărul Interior în care se află Moștenirea de Potențialitate Infinită aflată în fiecare dintre noi. Acesta este un Proces Firesc de Evoluție, de accelerare a Evoluției Individuale.

Atunci când ne întemeiem o Familie și alegem să pășim împreună pe această Cale a Evoluției, atunci când ființăm în IUBIRE și prin IUBIRE, Evoluția Femeii și a Bărbatului care au ales să întemeieze o Familie, se accelerează. Înfăptuirile lor vor fi cu adevărat Mărețe, pentru că vor face totul cu IUBIRE și din IUBIRE, în Armonie Deplină cu Principiile Firii Înconjurătoare. Pentru unii poate părea de necrezut ceea ce am rostit acum, dar acesta este Adevărul.

Dacă cele 50 de Trilioane de Celule ale unui Trup de OM pot trăi în Armonie Deplină, atunci pentru o Femeie și un Bărbat care au ales să întemeieze o Familie, pentru că ceea ce izvorăște fiecare dintre ei din Inima lor, este IUBIRE, este „floare la ureche” să înfăptuiască tot ceea ce vor ei să înfăptuiască. Taina cea Mare a Mărețelor Înfăptuiri, este IUBIREA.

Dacă este cineva care nu crede cele ce le-am rostit și scris până acum în această serie de articole, îl îndrum să experimenteze. IUBIREA este Puterea Inteligentă Infinită din care a izvorât Intenția Creației. Intenția a generat Energia Inteligentă care a Materializat pretutindeni în Infinit, IUBIREA. Tot ceea ce vedeți pe bolta înstelată este o Manifestare a IUBIRII Familiei Creatorare sau a Naturii Creatoare, a Principiilor Feminin și Masculin ale Creatorului acestui Univers. Eu prefer să numesc acest Izvor Infinit de IUBIRE, Familie Creatoare, pentru că în tot ce există și se manifestă, există un Principiu Feminin și un Principiu Masculin.

Pentru că pe o Treaptă foarte Înaltă a Evoluției, Principiul Feminin și Principiul Masculin se unesc și devin Unul, Familia Creatoare a Universului a fost numită Creator de către strămoșii noștri. Era vremea în care se instala Patrirhatul pe Pământ. Înainte, în vremile Matriarhatului, Familia Creatoare sau Creatoarea Universului era numită Zee Mamă sau cu diminutivul Zeiță Mamă. Un fel de Mami în loc de Mama. Așa cum știm și observăm în jur, Patriarhatul a produs de-a lungul vremilor un război continuu. În zece mii de ani de conducere masculină a lumii, nu a existat nici măcar o singură zi de pace. În Minţile oamenilor de atunci, Tatăl Ceresc a luat locul Mamei Cereşti. Numele Tărâmului fiecărui Neam de pe Pământ, numit până atunci, Matria a fost înlocuită cu numele Patria.

Patriarhatul este conflictual. Una dintre pornirile sale nefirești este aceea de distrugere a Principiului Feminin, în toate aspectele Manifestării acestui Principiu. Din această Cauză, societatea de astăzi este neviabilă și produce atâtea suferințe. Soluția este Re-Unificarea celor două Principii, cel Feminin și cel Masculin pe Calea IUBIRII și reintrarea Speciei OM pe făgașul firesc al Căii IUBIRII. Acest obiectiv, pare să fie imposibil de realizat în aceste vremuri de final de societate bazată pe sisteme de valori, dogme și obișnuințe nefirești. Pare că „mai rău, nu se poate”.

Se poate, dar nu se va ajunge la „mai rău” dacă fiecare dintre noi vom alege IUBIREA în tot ceea ce alegem să facem, dacă fiecare dintre noi își va așeza cu IUBIRE Mintea în Ascultarea Inimii sale și va alege să trăiască în Armonie Deplină cu Principiile Firii Înconjurătoare, dacă fiecare Femeie și fiecare Bărbat care au ales sau sunt pe cale să aleagă să își întemeieze o Familie, vor alege împreună, Calea IUBIRII și implicit, Calea Valorificării Infinitului Potențial aflat în Interiorul lor.

Să ne gândim că noi toți, noi cei opt miliarde de oameni care trăiesc acum pe Planeta Mamă Pământ, suntem un Trup. Pentru ca acest Trup să fie sănătos și longeviv, este firesc să alegem să ne eliberăm de toate dogmele, de toate sistemele de valori și de toate obișnuințele stupide și să pășim împreună pe Calea Prosperității Individuale și Planetare. De la Familia formată dintre o Femeie și un Bărbat care ființează în IUBIRE și prin IUBIRE, la Familia Planetară, este o Cale lungă de parcurs, dar așa cum spune un proverb vechi de când lumea, orice drum începe cu primul pas. Acest prim pas este Ființarea prin IUBIRE sau Activarea Puterii IUBIRII în fiecare dintre noi. Această Activare se produce în mod natural, atunci când începem să ne extindem Cunoașterea, să înţelegem corect informaţiile pe care le dobândim, să conștientizăm și să ne înțelepțim.

Putem să atingem împreună acest obiectiv. Am această Certitudine a Puterii Infinite de Evoluție a Speciei OM, pentru că Puterea Infinită aflată în Interiorul fiecăreia și a fiecăruia dintre noi își are Izvorul Divin în Infinita Putere Inteligentă a Eterului, în Infinita IUBIRE din care Totul s-a Înfăptuit.


Reconectează-te la Succes:
https://www.youtube.com/channel/UCNAw_5ppCV3wU__H14mf2kA

Paul Buică

Sursa: https://buyby.ro/ro/blog/post/132-fa-totul-acasa-9-.html
Foto: https://pixabay.com/

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu