sâmbătă, 1 ianuarie 2022

ONLINE + OFFLINE (8)

ONLINE + OFFLINE (8)

Orice fel de Afacere Online, oricât de profitabilă ar fi, trebuie consolidată cu o Afacere Offline, cu o Afacere cu potenţial mare de dezvoltare şi de diversificare. În acest fel îţi vei consolida Libertatea Financiară şi Libertatea Habituală.

Vei fi surprins să constaţi, că după ce ţi-ai creat o Afacere Offline solidă, vei descoperi un gen de Afacere la care nici nu te-ai gândit că ar putea aduce profituri uriaşe. Nu te-ai gândit, că într-o zi o vei dezvolta şi tu şi că o vei duce pe nivelul următor. Ce legătură poate exista spre exemplu între dezvoltarea imobiliară şi închirierea unor auto-rulote de lux, spre exemplu? Aparent nici o legătură şi cu toate acestea un român a intrat în Forbes cu o astfel de Afacere la care nu s-a gândit niciodată înainte. Acum este miliardar. 


A început cu o Afacere în domeniul dezvoltării imobiliare şi într-o vară a vrut să plece într-o vacanţă cu o auto-rulotă de lux. Nu a fost mulţumit de nici una din cele pe care le-a găsit de închiriat şi şi-a dat seama că poate crea o nişă în piaţa închirierilor de auto-rulote. Zis şi făcut. A început să cumpere utilitare potrivite scopului Afacerii sale, să le amenajeze la nivel de lux şi să le închirieze. Aşa a realizat primul său miliard de dolari.


Ce legătură poate exista între amenajarea şi închirierea auto-rulotelor de lux şi brânza de capră? Aparent nici una, dar gândeşte-te! Nu vorbesc despre orice fel de brânză de capră alpină sau bănăţeană, ci de brânza obţinută cu cheag din plante şi ţinută la maturat, timp de patru ani, iar apoi vândută timp de douăzeci de ani. Nu este nevoie să creşti tu caprele, poţi să cumperi laptele de la crescătorii de capre din zonă. Ştii cât costă un kilogram de acest tip de brânză? Peste 100 de dolari kilogramul.

Ce legătură poate să existe între închirierea auto-rulotelor de lux, brânza de capră maturată mai bine de patru ani şi oţetul balsamic? Pe acest tip de oţet foarte scump, îl poţi prepara extrem de uşor şi îl poţi vine după doisprezece ani de la turnarea mustului în butoaie. Ulterior, an de an, îl vei transfera în butoaie de alte esenţe de lemn, pentru a se impregna cu diverse arome.

Aşadar, ce legătură există între aceste trei tipuri de Afaceri pe care le poţi face şi tu în locul în care te afli? Afacerea cu închirierea autor-ulotelor de lux, o poţi face dacă din banii câştigaţi în Mediul Online, vei investi o sumă rezonabilă în cumpărarea primei auto-utilitare pe care o vei transforma într-o auto-rulotă de lux cu mîinile tale şi cu câţiva colaboratori de specialitate, dacă vrei ca totul să se petreacă repede şi să obţii ceea ce ţi-ai propus.

În circa trei luni, vei avea prima ta auto-rulotă de lux pe care o vei putea închiria Familiilor care vor să călătorească în concediu în condiţii de cinci stele. Preţul închirierii va fi pe măsura confortului asigurat. Va trebui să colaborezi cu un Interior Designer pentru amenajarea auto-rulotei, dacă vrei să obţii un vehicul de lux. Designerul va face Proiectul Interiorului, inclusive Proiectul mobilierului „la nivel de şurub”, cum se spune în branşă, respectând regulile de gestionare ale spaţiului, ergonomia spaţiului, fluxul circulaţiei în interiorul auto-rulotei şi optimizarea spaţiilor de depozitare. Va alege obiectele de uz casnic şi cele sanitare potrivite. Amenajarea nu va ieftină, dar preţul acesteia se va reflecta în preţul de închiriere şi în calitatea clienţilor.

Atunci când clienţii tăi vor lua în primire auto-rulota, vor găsi în frigider două bucăţi generoase de brânză maturată timp de patru ani, din care una va fi uşor afumată. Într-un dulap al bucătăriei auto-rulotei vor găsi o sticlă de 200 de mililitri de oţet balsamic. Nu vei putea să oferi aceste Daruri de la prima auto-rulotă pentru că nu ai încă produsele respective, dar clienţii mulţumiţi vor reveni periodic şi probabil că vor cumpăra de la tine brânzeturi şi oţet balsamic, pentru Acasă. Gândeşte-te dacă o astfel de afacere Offline îţi este potrivită.

La Afacerea cu închirierea auto-rulotelor, ţi-am oferit două Afaceri la care ai foarte puţin de lucru. La maturarea brânzei de capră, timp de patru ani, va trebui doar să întorci periodic bucăţile de brânză de pe o parte pe alta pe scândurile de lemn pe care le vei aşeza. Înainte de a face prima bucată de brânză, va trebui să confecţionezi cutiile cu model în care o vei lăsa la scurs şi în care o vei presa uşor. Te îndrum să ciopleşti simboluri străvechi pe feţele interioare ale acelor cutii. Studiază Simbolistica străveche şi semnificaţiile fiecărui Simbol. Dacă vei alege Simbolul potrivit, vei putea impregana brânza cu Puterea generată de acel Simbol. Brânza ta va fi terapeutică.

La cealaltă afacere, cea cu oţetul balsamic, alege cu grijă esenţele de lemn şi ordinea în care vei transfera anual oţetul. Cumpără butoaie cât mai bine realizate. La astfel de Afaceri, preţul butoiului în sine, nici nu contează. Oţetul balsamic adevărat, nu cel industrial, are un preţ exorbitant. În afară de transferarea anuală dintr-un butoi în altul, nu prea ai ce face la această Afacere Offline, timp de doisprezece ani. Poţi doar să pregăteşti ambalajele din sticlă şi etichetele. Acestea trebuie să fie unice şi... de lux. Colaborează cu un Designer din grupul nostru, pentru realizarea lor.

După cum poţi cu uşurinţă observa, te îndrum să dezvolţi Afaceri şi produse cu valoare adăugată mare. Cu valoare adăugată „de lux”. Am lucrat foarte mulţi ani în domeniul construcţiilor ca proeictant, executant, şi coordonator de proiect. Soţia mea este designer de produs (industrial design), ambiental (interior design) şi gtafic (graphic design). Avem împreună, mai mult de şaizeci de ani de experienţă de proiectare, execuţie şi coordonare în zona de lux a construcţiilor. Am constatat, că doar acea zonă este cu adevărat profitabilă, foarte profitabilă. Pe lângă profitabilitate se adugă şi mulţumirea interioară că faci de fiecare dată altceva, că ţi se cere să creezi obiecte de lux. În domeniul designului grafic, am constatat acelaşi fenomen. Clienţii soţiei mele au cerut întotdeauna, crearea unor imagini de companie de lux. Au solicitat realizarea proiectului în clasa de lux, pentru toate produsele lor.

Având în vedere, că datorită Afacerilor Online din Profiturile cărora, Antreprenorii care până mai ieri erau angajaţi în tot felul de companii, îşi vor finanţa Afaceri Offline foarte profitabile şi durabile, calitatea serviciilor şi a produselor va creşte. Cei care se vor adapta din mers îşi vor putea reorienta Afacerile. Te îndrum să te înscrii de la început pe o traiectorie de lux a Afacerii tale Offline pe care o vei dezvolta din Profiturile obţinute în Mediul Online. Produsele şi serviciile pe care astăzi le definim ca fiind „de lux”, vor fi catalogate în viitorul apropiat ca fiind „obişnuite”. Vor apărea alte servicii şi produse care la acea vreme vor fi considerate de lux sau de Şapte Stele.

Gândeşte-te cum va arăta o auto-rulotă de Şapte Stele. Începe încă de astăzi să te gândeşti la un astfel de Produs şi Serviciu pe care îl vei oferi peste doar câţiva ani. Abia dacă este timp pentru Proiectare, dacă vrei să deschizi o astfel de nişă, înainte ca alţii să o deschidă. Crează-ţi nişa ta! Este esenţial. Pentru că o vreme vei fi singur pe acea nişă. O auto-rulotă cu confort mai înalt decât cea mai scumpă maşină de lux şi cu servicii conexe pe măsură, îţi va aduce clienţi cu potenţial, clienţi care vor reveni în fiecare an pentru a închiria o astfel de auto-rulotă de la tine.

Poate că vor dori chiar să cumpere una. Dă-i fiecărei auto-rulote un nume de neuitat, aşa cum este confortul şi serviciile conexe pe care le oferi. La fel ca la yachturi. Fiecare navă are numele său. Auto-rulotele sunt tot nave, doar că pentru şosele. Este firesc să poarte un nume, să aibă un Simbol desenat, intarsiat, amprentat, pe obiectele interioare. Gândeşte-te la toate acestea! Unii clienţi îţi vor solicita auto-rulota cu care au mai călătorit. Ţine cont de acest aspect. Oamenii se ataşează de ceea ce le place în mod deosebit.

Dacă te întrebi cât poate costa pe zi, închirierea unei auto-rulote de lux, cercetează piaţa şi vezi cât costă pe zi, închirierea unui automobil de lux, apoi înmuţeşte cu trei. Clienţii sunt dispuşi să plătească confortul şi mobilitatea. În două săptămâni de vacanţă, ei vor să viziteze cât mai multe localităţi sau oraşe, aşezăminte de cult, muzee, magazine celebre, zone istorice, plaje, cât mai multe locuri care îi interesează şi să aibă cât mai multe experienţe. Vor autonomie de mişcare, nu vor să care bagaje prin aeroporturi şi să aştepte legături aeriene către locurile de destinaţie. Nu vor pierdere de timp în vacanţe. Uneori trebuie să stai câteva ore într-un aeroport, iar alteori o noapte întreagă pentru a schimba avionul. Din toate aceste motive şi din multe altele, afacerea cu închirierea de auto-rulote este profitabilă.

Intenţia noastră este să creăm un grup de Oameni de Afaceri Online şi Offline şi să colaborăm cu precădere, între noi. Dacă astăzi, tu nu ai ce să le oferi clienţilor primei tale auto-rulote de lux, poţi cumpăra ce ţi se pare potrivit de la unul dintre membrii grupului nostru. Poţi lucra cu designerii, cu inginerii, cu arhitecţii, cu meşteşugarii grupului nostru. Important este să dăruieşti ceva clienţilor tăi. Să nu primească auto-rulota „cu masa goală”.

Aşa este în Tradiţia noastră, să ne întâmpinăm oaspeţii cu Daruri. Auto-rulota este un spaţiu de cazare pe care tu îl închiriezi. Clienţii care au închiriat-o pentru două săptămâni să spunem, sunt Oaspeţii tăi, doar că ei călătoresc cu spaţiul de cazare pe care tu l-ai închriat. Atunci când te duci şi te cazezi la o pensiune pentru o noapte sau pentru mai multe, eşti plăcut impresionat, atunci când gazda îţi oferă un pahar cu palincă şi câteva gustărele sau dacă găseşti în cameră un buchet de flori de câmp într-o glastră. La fel este şi cu închirierea auto-rulotelor.

Aşa cum te-am îndrumat să procedezi cu Afacerea auto-rulotelor de lux, procedează şi cu celelalte produse pe care le vei crea cu banii obţinuţi din afacerile Online. Linguri de lemn, mobilă din PAL şi şosete tricotate, poate face aproape oricine. Alege să faci şi să oferi clienţilor tăi, Produse şi Servicii de Lux! Nu te gândi, că pe platformele de socializare nu prea sunt potenţiali clienţi, pentru ceea ce tu vei oferi. Cei care vor fi clienţii tăi nu-şi pierd vremea pe astfel de medii online şi nu-şi publică poze cu Familia lor şi cu locurile prin care călătoresc. Nu pierd vremea şi nu se expun, de aceea au Afaceri Puternice atât în Mediul Online cât şi în cel Offline.

Vino, alături de noi în Programul Calea Prosperităţii şi în Programul Ministry of Freedom! Intră în Echipa noastră şi foloseşte cu Profit toate informaţiile pe care le vei dobândi. Extinde-ţi permanent Cunoaşterea şi atrage Prosperitatea în Viaţa ta şi a Familiei tale prin Atitudinea ta, prin tot ceea ce vei întreprinde! Fii în primul rând un Antreprenor al Vieţii tale! Fiinţează în Armonie cu Principiile Firii Înconjurătoare şi bucură-te de Prosperitate!

În articolul următor vom continua acest mini-curs gratuit.
Accesează link-urile din comentarii şi înscrie-te în Echipa noastră!

Paul Buică
(va urma)


Sursa: https://buyby.ro/ro/blog/post/110-online-offline-8.html
Foto: https://pixabay.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu