miercuri, 5 ianuarie 2022

ONLINE + OFFLINE (9)

 

ONLINE + OFFLINE (9)

Aşa cum am spus în articolul precedent, Intenţia noastră este să creăm un grup puternic de Oameni de Afaceri Online şi Offline şi să colaborăm cu precădere, între noi. Este important să avem cât mai multe tipuri de Afaceri Online şi Offline, să ne promovăm şi să ne sprijinim reciproc. Putem să realizăm împreună tot ce dorim. Un grup puternic va putea trece cu uşurinţă peste orice fel de crize financiare sau de orice alt fel.

Un grup Puternic şi Armonios de Oameni de Afaceri Online şi Offline nu poate fi dezbinat, nu poate fi risipit şi nu îi pot fi afectate Afacerile din exterior. Vom putea împreună, să dezvoltăm Afaceri Offline oriunde în lume, indiferent de locul în care ne aflăm fiecare dintre noi acum sau de locul în care ne vom afla. Chiar dacă vei alege ca în viitor să locuieşti pe un catamaran, ancorat într-un golf interior al unui Arhipelag din Oceanul Pacific, să locuieşti pe un pisc de Munte sau undeva în Nordul Planetei, la Ecuator sau în apropierea Cercului Polar, vei putea să dezvolţi Afaceri în oricare altă parte a lumii.

Conectivitatea lumii noastre va creşte în continuare în mod uniform accelerat. Poate că peste un timp, Internetul va fi complet diferit de cel de astăzi, dar nu va dispărea niciodată, ci dimpotrivă se va dezvolta. Afacerile Online de astăzi, se vor diversifica exponenţial. Dacă te vei alătura astăzi Marii Schimbări care a început să fie tot mai vizibilă şi care se petrece sub ochii noştri, vei avea doar de câştigat.

Pentru a fi parte din această Schimbare fără precedent şi pentru a profita de ceea ce se petrece în jurul tău şi al nostru, al tuturor, alege să îţi eliberezi Mintea de sistemele false de valori cu care este impregnată, alege să te eliberezi de dogme nefireşti sau anacronice, alege să te eliberezi de obişnuinţe dăunătoare. Pentru a primi noul, trebuie să te eliberezi de tot ce nu îţi mai este de trebuinţă.

Dulapul tău, cel în care îţi păstrezi hainele, nu este infinit. Periodic, trebuie să renunţi la ceea ce nu mai porţi şi să le înlocuieşti cu veşminte noi. La fel trebuie să faci şi cu Mintea ta. Arhivează toate informaţiile nefolositoare, nu le mai hrăni cu Energia ta. Hrăneşte Informaţiile Folositoare, Cuvintele de Folosinţă transmise peste timp de Înţelepţii Antichităţii Abisale, Informaţiile Ştiinţifice şi Culturale de Valoare, cu care îţi extinzi permanent Cunoaşterea. Este esenţial să faci această reorganizare a Minţii tale, la fel cum este necesar să reorganizezi periodic dulapul tău cu haine.

Fără o preocupare constantă pentru Îmbogăţirea Cunoaşterii, nu vei putea să ţii pasul cu Schimbările Profunde care au început să se producă în Mediile de Afaceri Online şi Offline şi nici cu Schimbările care se produc în jurul nostru. Cu sau fără ştiinţa ta şi a noastră, În jurul nostru creşte o Nouă Omenire, o Omenirea a Firescului, o Omenire care se dezvoltă în Armonie cu Principiile Firii Înconjurătoare, cu Principiile Universului.

Dacă vei privi cu Atenţie în jur, dacă vei privi cu Atenţie ceea ce se petrece în jurul tău în Planul Vizibil Ochilor Trupului nostru şi în Planul Subtil din Interiorul fiecăreia şi al fiecăruia dintre noi, dacă îţi vei asculta cu luare aminte Şoaptele Fiinţei din Inima ta, vei auzi şi vei simţi ceea ce îţi spun acum. Vei trăi senzaţia aceea pe care o cunoşti foarte bine, senzaţie şi percepţie pe care le trăieşti atunci când deschizi Ochii Trupului după ce ai stat o vreme în plin Soare cu Ochii închişi.

Ţi se pare că totul în jur este diferit, că lumina este diferită, că toate culorile sunt diferite, că toate sunetele vin parcă dintr-o altă lume. La fel se petrece şi atunci când îţi asculţi Şoaptele Inimii şi priveşti în jur cu Atenţie, detaşat de tot ceea ce credeai tu că înseamnă Realitatea Obiectivă.

Schimbarea actualei omeniri a început cu mult timp în urmă şi creşte, aşa cum creşte progresiv Spirala Vieţii sau Şirul lui Fibonacci. Depinde de tine dacă vrei să urmezi această Spirală Unică sau dacă vrei să alegi o altă Cale. Alegerea este, la fel ca întotdeauna, doar a ta şi este suverană.

Un om cu o Cunoaştere Extinsă nu poate fi hipnotizat cu false Valori, cu dogme nefireşti, aşa cum au fost păcălite unele triburi şi popoare cu mărgele colorate din sticlă, nu poate fi minţit cu dogme nefireşti, groteşti, absurde, adică neaflate în Armonie Deplină cu Principiile Firii Înconjurătoare. Nu poate fi păcălit cu vorbe alunecoase şi înşelătoare, pentru că Mintea sa se află de foarte mult timp în Ascultarea Inimii sale, iar Inima îi va da de ştire, ori de câte ori este în pericol de a fi deturnat de la Calea sa. Inima, Fiinţa din Inima ta îl va avertiza prin Semnalele Intuitive care îi vor apărea în Minte, în ceea ce numim Conştient. Aceste Semnale sunt foarte puternice. Nu ai cum să nu le trăieşti intens, să nu le simţi, să nu le percepi într-un fel sau în altul.

Gândeşte-te la cele pe care ţi le-am spus Acum! Întreabă-ţi Fiinţa şi analizează cu Mintea ta, apoi deplasează-te în direcţia care îţi este confortabilă ţie. Poţi să ignori tot ce ţi-am spus, să arunci la gunoi toate aceste informaţii. Este Alegerea ta. Poţi continua să lucrezi la afacerea pe care o dezvolţi acum sau poţi continua să mergi în fiecare dimineaţă la firma la care eşti angajat şi să-ţi faci treaba la fel cum ţi-ai făcut-o şi până Acum.

Acestea fiind spuse, mergem mai departe cu ceea ce vreau să vă dăruiesc ca informaţii despre Afacerile Online şi afacerile Offline. Vorbeam de curând despre crearea unui Produs din care să poţi vinde 50.000.000 de unităţi pe an, an de an şi de faptul că atunci când vânzările se vor înscrie pe o linie tot mai aproapiată de cea orizontală, va fi bine să adaugi încă un Produs conex primului tău Produs. Apoi încă unul şi aşa vei începe să creezi o gamă de Produse cu o folosinţă anume. Vei crea apoi o altă gamă de Produse cu o altă folosinţă şi tot aşa.

Aceasta este o Afacere care are ca scop vânzarea unui număr foarte mare de produse în fiecare an. Este o Afacere Complexă care împlică şi mulţi Colaboratori. La un moment dat vei avea cereri de la marii distribuitori din întreaga lume, de a prelua cantităţi importante din Produsul tău, pentru a le vinde la rândul lor Online şi prin intermediul uriaşelor lor reţele de magazine Offline pe care le deţin. Vei putea alege să vinzi şi prin distribuitori şi concomitent să continui să vinzi şi tu în Mediul Online.

La un moment dat vei primi şi oferte de cumpărare a Afacerii tale. În cazul în care vei alege să îţi vinzi această Afacere, este bine să ştii că minimumul de preţ de vânzare este de trezeci de ori, Cifra ta de Afaceri realizată în anul precedent. Fii sigur că cei care vor dori să îţi cumpere Afacerea şi au formulat oferte, ţi-au studiat temeinic întreaga activitate a firmei tale şi îi cunosc Potenţialul. Cu banii câştigaţi dintr-o astfel de tranzacţie, vei putea trăi fără griji întreaga ta Viaţă şi vor avea şi strănepoţii tăi din ce trăi confortabil, dar tu nu te vei simţi bine. Ai devenit foarte activ şi păşind pe Calea Prosperităţii, ai înţeles că poţi dobândi o Longevitate Extinsă mult peste media de Viaţă a longevivilor din lume.

Ştii în acelaşi timp, că dacă te vei opri din activitate, vei începe să trăieşti foarte curând, chiar de a doua zi, drama pe care o trăiesc aproape toţi pensionarii din lume: sentimentul inutilităţii. Această trăire interioară va strangula cordonul prin care acum circulă liber Energia Longevităţii şi îţi hrăneşte toate structurile, infrastructurile şi suprastructurile Trupului şi Minţii tale, toate Învelişurile Fiinţei tale, rostit cu alte cuvinte.

Aşadar, încă de a doua zi după vânzarea Afacerii tale sau şi mai bine, cu mult timp înainte de a te hotărî să o vinzi, pregăteşte-ţi o altă Afacere, una care să îţi bucure Sufletul şi să îţi hrănească Strălucirea Ochilor tăi. Dacă din Potenţialul Infinit aflat în Interiorul tău, ţi-ai activat pe lângă Creativitate şi Îndemânarea, sau capacitatea de a lucra cu precizie obiecte mici cu mânile tale, vei putea spre exemplu, să creezi bijuterii din metale şi pietre preţiose, unicate.

Vei investi o sumă importantă în utilajele, uneltele şi dispozitivele specifice acestui domeniu de creaţie. Unui om care nu are o Afacere solidă, îi este greu să îşi doteze un astfel de Atelier şi să îşi cumpere metalele şi pietrele preţioase de care are nevoie, pentru a putea crea prima sa bijuterie. Gândeşte-te doar la preţul unui diamant de minimum trei ori mai mare decât gămălia unui ac!

Pe aceste bijuterii nu le vei putea vinde Online, pentru că nu vor fi obiecte de duzină, ci adevărate Opere de Artă în miniatură. Le vei vinde la început, prin intermediul marilor Case de Licitaţie. Fiecare bijuterie va fi vândută cu câteva milioane de dolari. Nu vei fi deloc surprins să vezi, că pragul Atelierului tău de Creaţie va fi trecut de Oameni de Afaceri care realizează Profituri uriaşe, de Actori şi Sportivi celebri, de reprezentaţi ai unor Case Regale.

Pentru oricine, cumpărarea unei astfel de bijuterii este o Investiţie, dincolo de faptul că o va dărui celei sau celui iubit şi cea de lângă el ori cel de lângă ea, o va purta la încoronări, recepţii şi decernări de premii, aşa cum este Premiul Oscar, spre exemplu. Numele tău va deveni, destul de repede, foarte cunoscut. Poate că nu îţi doreşti acest tip de publicitate. Vei putea să îţi creezi un nume „de scenă” şi să nu apari niciodată în public, să nu dai interviuri şi să nu filmezi în Atelierul tău.

Dacă vei alege să locuieşti pe dealuri şi să ai Grădina ta şi Livada ta, să îţi cultivi în continuare Hrana şi să nu îţi afişezi Bogăţia, nimeni nu va şti, că tu eşti creatorul Bijuteriilor despre care se vorbeşte la televizor şi a Produselor pe care le-ai fabricat şi vândut până de curând. Este mai bine aşa, pentru toată lumea. Atunci când te vei întâlni cu vreunul din vecinii tăi şi îţi va spune cât de bun şi folositor îi este un Produs pe care îl foloseşte de atunci, de când l-a cumpărat, în urmă cu câţiva ani şi îţi va spune, că „a fost scump, dar a meritat toţi banii”, ascultă-l ca şi cum nu ai ştii nimic despre acel produs creat de tine şi roagă-l să-ţi dea şi ţie adresa ori link-ul de la care l-a cumpărat şi întreabă şi de preţ.


Dacă va şti, că tu eşti creatorul şi fabricantul acelui Produs, tu cel care eşti mai puţin îndemânatic decât el la cosit şi la legat roşiile şi ardeii pe araci, tu cel care „ai fugit de la oraş la ţară”, pentru că probabil, ai fost dat afară de la serviciu sau te ascunzi pentru a nu fi pedepsit pentru vreo infracţiune pe care ai săvârşit-o (am trăit această experienţă), încrederea lui în acel Produs bun şi folositor va scădea. Aşa gândim cei mai mulţi dintre noi. Păstrează viu în Mintea ta acest Adevăr!

Voi continua această serie de articole, pentru că mă gândesc, că poate unora dintre membrii acestui grup, le pot fi folositoare. Nouă ne-ar plăcea să vă alăturaţi cu toţii Echipei noastre Online şi Offline. Oriunde ne-am afla fiecare dintre noi, putem dezvolta Afaceri Online şi Offline împreună.

Pe site-ul nostru, www.buyby.ro, sunt publicate atât primul Modul al Programuui Calea Prosperităţii cât şi review-ul realizat de soţia mea, Programului Ministerul Libertăţii sau Ministry of Freedom Program, în original. De îndată ce te vei înscrie în Ministry of Freedom Program, te vom invita către un grup închis în care vei primi îndrumare de la soţia mea şi de la mine pe întreaga perioadă a cursului pe care îl vei urma. Programul Calea Prosperităţii îţi va fi util pentru abordarea corectă a Afacerilor pe care vei învăţa să le dezvolţi Online şi Offline.


Paul Buică
(va urma) 

 

Sursa: https://buyby.ro/ro/blog/post/111-online-offline-9-.html
Foto: https://pixabay.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu