duminică, 30 martie 2014

A Fi prin A Dărui

Dăruiești doar ceea ce ești. Nu poți dărui altceva pentru că nu poți cunoaște, înțelege și nu poți avea decât ceea ce ești Tu. Te poți avea doar pe Tine. Poți înțelege doar ceea ce este pe Frecvența Înțelegerii Tale. Nu este nici bine nici rău, așa ESTE. Poți avea doar propria Cunoaștere pe care o poți experimenta, împărtăși, îmbogăți. Ai propriile emoții și propriile trăiri, sentimente, convingeri. Gândurile și acțiunile tale îți aparțin în totalitate.
Doar Tu poți derula propriile-ți gânduri, doar Tu le poți da viață și le poți struni, doar tu îți poți împlini dorințele, îți poți atinge obiectivele, îți poți modela și modula ființarea. Doar Tu îți poți crea o viață pe măsura Ta. Doar pe măsura Ta, alt fel, nu există. Nu poți crea viața pe o altă măsură pentru că nu cunoști decât ceea ce ești. Doar Tu ești cauza vieții tale cu tot ce conține și doar tu răspunzi în fața Ta de propria-ți viață. Doar Tu, în fața Ta. Privește-te în ochi și înțelege că Tu ești doar Tu. Că ești o singularitate și Totalitatea în același timp. Că ești o manifestare a Divinului și că toate Porțile Creației îți sunt deschise încă din Prima Clipă. Înțelege că doar Tu poți decide dacă vei păși pragul Porților Celeste sau nu. Nimeni altcineva nu o poate face în locul tău. Nimeni nu te poate împinge peste prag și nimeni de dincolo nu te poate trage undeva pentru că pur și simplu Porțile ce ți s-au deschis sunt doar ale tale. Fără tine Porțile nu există, fără decizia Ta nu există niciun prag de trecut. Fiecare Ființă are propriile-i Porți ce nu pot fi nici văzute și nici simțite de altcineva. Decizia este în totalitate și în fiecare clipă doar a Ta.

Acesta este Darul Creatorului pentru fiecare. Darul de a fi ceea ce ești în fiecare clipă a existenței Tale. Este minunat să fii ceea ce ești așa că nu te mai pierde în ceea ce alții sunt sau cred că sunt. Ei sunt ei și sunt cu toții minunați pentru că sunt, pentru că sunt ceea ce sunt. Tu și Darul Creatorului sunteți Una. Ești doar ceea ce dăruiești. Ești tot ceea ce dăruiești pentru că nu poți păstra nimic pentru Tine. Nu este în Tine nimic ne-dăruit. Totul este dăruit în fiecare clipă în Totalitate. Nu ești nici mai mult și nici mai puțin. Tu ești Darul în Totalitatea Sa. Creatorul este Creația Sa. Creația ta este Darul Creatorului. Ești ceea ce creezi și de aceea spunem că suntem Împreună-Creatori. Fiecare dintre Noi și El. Fiecare dintre noi cu fiecare. Toți suntem Darurile Lui, toți suntem El. Putem fi doar o Unică Ființă. Nu putem fi separați prin nicio operație cosmică. Nu putem fi înafara Creației pentru că Domnul Zeu nu are exterior. Suntem Ființa Divină, suntem Zei și Zeițe, suntem Însăși Creația, suntem Darul Divin.

Nu poți dărui nimic exterior Ție pentru că nu există un exterior. Ești pretutindeni în multidimensionalitatea Creației. Ești Multi-Versul în Totalitatea Sa. Și ești în Deplină Armoniei cu ceea ce ești. Ceea ce ești este Frecvența Ta. Ia aminte la propria-ți Frecvență pentru că aceea este Izvorul din care te naști și în care ființezi în fiecare clipă. Frecvența Ta este Darul tău. Ești Tu. Nu poți vibra altfel decât vibrezi pentru că nu poți fi altcineva. Tu ești doar Tu, aceasta este Axioma Creației. Te poți dărui doar pe Tine. În lumea materială poți dărui orice obiecte, orice cuvinte, gesturi dar ține minte că ele vor transmite aceluia căruia îi dăruiești doar Frecvența Ta. Nu poți dărui nimic din tot ce există care să nu-ți poarte Frecvența către cel ce primește. Și acela poate primi sau nu Darul Tău. Te poate primi sau nu pe Tine. Este decizia lui și este Atotputernică. Dăruiește spre A Fi pentru că doar dăruindu-te ESTI.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu