miercuri, 12 martie 2014

Ființe de Lumină (2)

Este evidentă tendința actuală către hrană naturală, haine din fibre naturale, locuințe ecologice, locuințe naturale, case pasive, energie liberă, permacultură, sustenabilitate, autocunoaștere, cunoașterea Tainelor Uni-Versului, Multi-Versului. Este firesc să fie așa după ce timp de vreo sută de ani și mai bine s-a încercat și în mare parte s-a și reușit, tansformarea Comunității Umane Terestre într-o lume de plastic atât în plan material cât și emoțional, informațional, spiritual. Într-o lume competitivă și, implicit, conflictuală. Este firesc să dorim să revenim la valorile profunde ale speciei noastre, cele înscrise în structurile subtile cu care am venit din Necuprins la Pieptul Mamei Pământ. Toate Ființele din Multi-Vers au înscrise în Ființa lor Codurile Creației. Iubirea, Armonia, Bucuria, Devoțiunea, Respectul, Adevărul.

Este firesc să dorim să ne împlinim menirea și să aducem în Manifestare, Intenția Creatorului. Este firesc să dorim să ne luăm Pământul înapoi așa cum l-am primit de la Creatorul său și al nostru. Să-L rugăm să ne ierte pentru rănile pe care i le-am pricinuit, să-L vindecăm rănile provocate de absența Iubirii noastre, să rugăm celelalte Ființe cu care ar fi trebuit să fim Împreună-Creatori să ne ierte pentru toată suferința pe care le-am pricinuit-o și apoi, să rugăm și Ființa minunată din Inima noastră să ne ierte pe noi Mintea, cea cu care ne-am identificat fără a înțelege că noi nu suntem nici mintea și nici trupul nostru și că ea, Mintea este o structură minunată, o unealtă ce ne-a fost dăruită pentru a ne fi sprijin pe Calea ce-o avem de urmat și să o respectăm, să o folosim așa cum este respectos să o facem! Să ne fie iertat că nu am fost atenți nici măcar la faptul că însăși substantivul  „minte” este identic ca formă cu verbul „a minți”. Mintea, folosită așa cum am folosit-o până în clipa deșteptării noastre, este înșelătoare. Ușor de hipnotizat și de abătut de la Cale.

Deloc întâmplător pentru că doar Mintea... minte. Inima cunoaște întotdeauna Adevărul și îl exprimă prin emoții doar că, încă am învățat prea puțin să o ascultăm și să o înțelegem. Acele emoții pe care le simțim cu toții în fața unui eveniment, a unui semen, a unei alte Ființe, a vibrației cuvintelor, a unei prezențe, discurs, fenomen, imagine, decizii, sunet, sunt fie pozitive fie negative. Inima ne transmite în sistem binar dacă ceva ne este benefic sau nu. Nu cunoaște nuanțe. Albul este alb așa cum negrul este negru. Griurile nu există. Este DA sau este NU. Griurile sunt ale altei specii aflată pe cale de dispariție pentru că și-a încheiat ciclul evolutiv pe aceste Ramuri de Timp. A fost în experiența noastră să fim tulburați o vreme în plan subtil de aceste Ființe venite din Cerurile de Jos. Dacă ne vom urma întotdeauna îndemnul Inimii noastre, nu vom mai greși niciodată. Pentru că acea emoție este Simțul cel Bun, Bunul-Simț. Aceasta este semnificația sintagmei „bun-simț”. Este suficient să învățăm să decelăm corect mesajul Inimii și să avem curajul de a-l urma în fiecare decizie a noastră.

Este firesc să ne dorim să revenim la Armonia Firii Înconjurătoare. Este suficient să te deschizi către tot ce te înconjoară. Vei descoperi că cele cinci simțuri ale tale se dezvoltă pe alte și alte Frecvențe. Dobândesc capacitatea de a se conecta la Fluxul Natural, Firesc, al Vieții. Vei descoperi că Uni-Versul mustește de Viață, că este transparent simțurilor tale, că te învăluie în miresmele subtile ale Creației. Și înțelegi, simți, trăiești un Adevăr pe care l-ai bănuit din clipa în care Inima ta ți-a șoptit că ceea ce numim realitate obiectivă, nu este cea care îți este servită în fiecare zi 24/7/365 pe toate canalele de comunicații directe sau neperceptibile minții tale. Uni-Versul ți-a șoptit în fiecare clipă altceva. Ceva minunat. Nimic nu a fost ascuns Inimii tale. Doar mintea și simțurile trupului ți-au jucat feste.

Acum te deschizi către Infinit și Infinitul îți trimite un mesaj de Drag. Te îndrumă să primești Darul pe care ți l-a oferit cu milioane de ani în urmă. Te îndrumă să te întorci la Mama Pământ și să-ți arăți Recunoștința ta. Ai fost un adolescent rebel așa cum sunt multe specii prin Uni-Vers. Ai crescut, ai înțeles și, Acum, Aici îți vrei Pământul înapoi. Este Darul tău primit de la Creator și nimeni nu ți-l maai poate lua. Te-au amăgit, te-au hipnotizat, te-au obligat să fii altcineva decât ești în fapt. Dar Tu, ai avut curajul să-ți asculți Inima, să te ridici din lanțurile nevăzute și să-ți revendici Darul. Pământul este al nostru, al tuturor Ființelor pentru că Noi, am fost meniți să fim Ființele Pământului și ai Stelelor deopotrivă. Oameni Solari. Ființe de Lumină.

Paul Buică



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu