luni, 31 martie 2014

Kan Dra, Păstrătorul Întâiului Sunet

„Sunt Kan Dra. Mi se spune Păstrătorul Întâiului Sunet. Sunetul Legătorului Ceresc, Sunetul Tămăduitorului. Al Luminătorului. Aduc în Inimă Cuvântul Viu și Taina Stră-Moșilor noștri, Kagyo Magya1. În Cuvântul Viu se află Întâia Putere,Taina Creației. Sunetul este Apa Creatorului. Este pretutindeni acolo unde Inima pulsează pe Frecvența Iubirii. Este pretutindeni acolo unde mintea omenească ființează pe Frecvența Luminii. Tu ești Cuvântul întrupat. Fiul și Fiica deopotrivă. Fermitatea și Mlădierea. Cerul și Pământul. Focul și Apa. Metalul și Lemnul. Gândul și Emoția. Acțiunea și Liniștea. Nașterea în Trup și Nașterea în Inimă. Ești Cel Rostit și Cel Ne-Rostit. Văzutul și Nevăzutul. Tu încă ești cu mult mai mult decât atât. Inima ta este o Poartă către Necuprinsele Tărâmuri ale Creației. De vrei să deschizi acea Poartă, amintește-ți Întâiul Sunet, Apa Divină din care te-ai născut, Legea Iubirii.

Rostește Întâiul Sunet și adu-L în șoaptă în Inima ta. Rostește-L în Inima ta și El se va rosti în Unime în Ființa ta. Din Lăcașul de Taină, Sălășluitorul OM se va ridica în Iubire, va crește și va lumina întreg Pământul. Va crește și, Lumina Sa va celebra Cerurile, Întreaga Manifestare a Iubirii Divine. Celebrează! Fii Sărbătoarea Cosmică a Împlinirii Voiei Tatălui Ceresc! Tu, OM Solar, vei crește și te vei uni cu Lumina Miezului Auriu. Rostește Întâiul Sunet și Văzutul și Nevăzutul, una vor fi. Cerul și Pământul, una vor fi. Trupul de om se va naște în Trup de Zeu și va primi Darul numit AOR. Puterea de a transmuta Apa Divină în Element Primordial prin Iubire.

În tine se află Întreaga Cunoaștere, Înțelepciune și Putere a Creatorului a Tot Ce ESTE. În Cuvântul nerostit din Inima ta. În Intenția cea mai de Taină a Ființei tale. În Iubirea Sălășluitorului OM din fiecare atom a Trupului tău. Dacă vrei să fii și tu un Păstrător al Întâiului Sunet, coboară în Liniștea Inimii și păstrează Pacea Interioară a Trupului și Minții tale vreme de patruzeci de zile. Oprește rostirile minții și trupului tău pe această Ramură a Timpului. Postește gândurile și cuvintele. Postește trăirile și emoțiile. Postește toate făptuirile. Fii una cu Întâiul Sunet în Minte, în Trup, în Inimă. Permite-i Sălașului Sacru să rostească doar Întâiul Sunet. Permite-i Creatorului să se manifeste prin tine în toată Voia Sa. Permite-i Apei Creatorului să-ți inunde Ființa și s-o transmute în Alcătuiri Nemuritoare. Toate Alcătuirile tale vor fi una cu Voia Divină a Veșniciei tale. Doar așa vei dobândi Nemurirea în Trup. Te vei ridica deasupra lumii potrivniciilor și vei putea aduce în Inimile și în Mințile Surorilor tale și ale Fraților tăi, Lumina. Le vei putea dărui Cunoașterea Legii Iubirii. Le vei putea dărui Cunoașterea Tainelor Tămăduirii prin Cuvântul Viu. Le vei putea fi Îndrumător pe Calea Nemuririi.    

Sunt Kan Dra. Mi se spune Păstrătorul Întâiului Sunet. Sunt Acum, Aici, pentru a-ți împătăși Tainele Cuvântului Viu. Când va fi fost sosită clipa potrivită, coboară în Liniștea Inimii pe această Ramură a Timpului tău. Mă afli pe Piatra Sermos. Cuvântul AOR.”

Paul Buică

Fragment din cartea Zeița Mamă
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu