sâmbătă, 29 martie 2014

De ce venim pe Pământ?

Venim pentru a experimenta Viața la nivel 3D, pentru a cunoaște laboratorul în care Divinul experimentează, pentru a înțelege și pleca îmbogățiți către noi experimente pentru că, și prin noi, Creația continuă. Creația este un fenomen dinamic, continuu.

A înțelege și a coborî în Inimă înțelegerea că ești diferit de ceea ce ți se spune că ești, a înțelege și a conștientiza Intenția Creatorului de a se manifesta pe Sine în infinite moduri, este cheița de aur ce deschide ușița cea mai de Taina a Ființei tale și eliberează puterea nelimitată a Creației Lucrătoare prin Tine. Poți vedea și prețui Perfecțiunea fiecărei Ființe și te poți ellibera de toate barierele și constrângerile strecurate subtil în mintea ta. Poți auzi și împlini tot ce Inima ta îți șoptește, îți poți afla, înțelege și împlini Menirea. Poți ființa prin Inimă, respira prin Inima, poți primi și dărui doar prin Inima. Poți fi Izvor de Iubire.
A conștientiza și a accepta că ești diferit înseamnă a te elibera de povara comparației, a elimina frustrările, a te accepta așa cum ești, a-i accepta pe ceilalți așa cum sunt. A trăi bucuria de a fi diferit înseamnă eliminarea tuturor conflictelor interioare, a tuturor temerilor și, implicit, dobândirea Armoniei interioare. Înseamnă a înțelege și a trăi Bogăția și Măreția Creației. Înseamnă să înțelegi, să vezi cu Inima și să absorbi Grația Creatorului manifestată pretutindeni în Creația Sa.

În spațiul material, conștientizarea naturii infinit-diverse a Creației înseamnă accesarea bogăției Uni-Versului, împlinirea a tot ce-ți dorești să împlinești și ființarea în Frecvența Creației. Creatorului îi place bogăția și asta este ușor de observat. El a creat milioane de specii de plante și de animale doar pe Pământ, a creat miliarde de Galaxii ce conțin sute și mii de miliarde de stele și un număr inimaginabil de planete și alte corpuri cerești diferite. Atât de diferite încât legile fizicii noastre pământene nu le pot încă nici măcar explica.
Creatorul a Tot ce ESTE, a dăruit fiecărei Ființe întreaga Sa Creație, o infinitate de posibilități de manifestare în plan fizic și în plan spiritual. A dăruit libertatea totală de a alege pentru că El este Perfecțiune și poate crea doar Ființe libere. A sădit în fiecare dintre noi sămânța Înțelepciunii menită să rodească la rându-i, Perfecțiunea. El știe că atunci când fiecare dintre noi atinge înțelegerea naturii continue, dinamice, generatoare permanentă de diferit a Creației, atunci Ființa înflorește asemenea florii de lotus.
A primi și a trăi cu bucurie Adevărul că fiecare Ființă este diferită și că este perfectă pentru experiențele pe care a ales să le traverseze în această viață, a-i respecta libertatea de a alege și a vedea Divinitatea Sălășluitoare în Inima sa, a te minunăți de infinita bogăție de manifestare a Creației și a fi în permanență conectat(ă) la Izvorul de Iubire din Inima Ta, este primul pas către dobândirea Înțelepciunii, Luminii, Adevărului, Iubirii.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu