duminică, 23 martie 2014

Vrei să faci asta?

Cândva, de mult, Omul era parte din Natură, era conștient de faptul că este parte integrantă din Biosfera Pământului chiar dacă nu o numea astfel. Cândva, de mult, Omul respecta Natura, îi înțelegea valoarea, Sacralitatea și se comporta cu Natura întocmai precum înțelegea și simțea. Omul era un Devot al naturii, al Mamei Pământ. Cândva, de mult, Omul iubea Natura, o respecta, privea și simțea Pământul ca pe ceea ce este cu adevarat: Casa unde El, Omul ființează laolaltă cu toate celelalte Ființe, Grădina din care Omul culege, locul de joacă unde Omul creează, bucățica din Univers unde Omul se desăvârșește.

Acum, toate acestea încep să revină în Conștiința Omului iar uitarea care a avut loc între timp nu a făcut decât ca revenirea să fie și mai strălucitoare și mai plină de Înțelepciune și mai luminoasă, mai plină de Iubire, mai plină de Adevăr și mult mai aproape de Divin. Acum, Oamenii încep să conviețuiască pașnic și în Armonie cu toate Ființele Pământului. Este un vis devenit realitate! Nu mai este mult până când acest vis se va extinde de la trăirea interioară, de la Vis la realitate înconjurătoare pe întreg Pământul.


Atunci când cunoști tenebrele întunericului ajungând în cea mai adâncă văgăună, când ajungi acolo de unde nu mai poți, nu mai e loc de a coborî, singura cale de urmat este în sus, în Lumină, în Adevăr, în Armonie, în Pace, în Iubire, în Ființă!

Asta se întamplă cu omenirea Acum. A dat de fundul gropii și a început să caute scara pe care să urce către Armonie, către Pace, către Iubire, către Ființă! Vedem asta zi de zi, vedem cum Oamenii caută soluții pentru a reveni mai frumoși, mai luminoși și mai armonioși, la Pace, Iubire, la propria Ființă.

Mai sunt răbufniri de orgoliu, mai sunt conflicte, mai sunt interese meschine dar tocmai aceste manifestări ne spun că zorii noii omeniri sunt aproape, tot mai aproape. Fii parte a acestei metamorfoze cosmice prin care trece întreaga speță umană! Fii Tu schimbarea care ți-o dorești petrecându-se în lume! Fii Tu Omule cel care aduci pacea pe întreg Pământul!

Fii Tu Visul și Visul tău va germina, va crește și va rodi O Nouă Omenire așa cum ți-o dorești! Nu este greu deloc să fii așa cum îți șoptește Inima Ta. Este în Firea lucrurilor să fii așa cum ești în adâncul tău. Oricine poate fi ceea ce este în Ființă. Este cu mult mai ușor decât să fii o mască, o persoană, o sumă de valori induse subtil pe căi nebănuite încă din pruncie, încă de dinainte de te naște.

Hai să construim împreună o lume nouă! O lume deschisă, o lume care privește către Infinit. O lume cu parfum de Stele. Cu savoare de Lumină. Putem face asta. Decizia este a noastră. A fiecăruia în parte. Este libertatea Ta de a alege cum vrei să fie Lumea Ta. Cum vrem să fie Lumea Noastră. Nimic nu ne poate face să clădim altfel decât ne dorim pentru că Visul este în Inima noastră.

Intenția noastră generează Energia care aduce în Manifestare lumea pe care ne-o dorim. Intenția noastră este generată de Iubirea izvorâtă din Inima noastră. Nimeni, absolut nimeni nu poate face Inima noastră să genereze altceva decât Iubire. Inima noastră pur și simplu este Iubire și poate genera doar Iubire. Lasă-ți Inima să îți arate Visul. Urmează-ți apoi Visul și Uni-Versul va repara toate distorsiunile Holo-Fractalui care a generat ceea ce este astăzi lumea noastră și va aduce astfel în Manifestare Visul Tău. Visul Meu. Lumea cea nouă.

Este în Puterea Ta să faci asta prin simpla Ta Voință.
Vrei să faci asta?

Paul Buică 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu