duminică, 30 martie 2014

Khaal-La, Ocrotitorul Țesător

„Sunt Khaal-La. Mi se spune Ocrotitorul Țesător. Aminteste-ți: Visul, e Darul Infinitului în tot ce-n mintea ta păstrează un contur știut. Cu visul tău ești una în fiecare clipă și deopotrivă, ești împlinirea visului din clipa precedentă. Ești creatorul propriului tău vis și trăitorul deopotrivă în limitarea gândului finit a formei cunoscute doar de ochii tăi de lut și-n libertatea formei necuprinse în legile substanței pământești. Din Infinit cobori în chip de om și te ridici cu fiecare viață în Chip de Zeu Solar. Ești tot mai sus cu fiece suflare. Ești tot mai luminos în Chipul tău Celest. Tu știi că ești un Călător în forme spre Necuprins, către Izvorul Celui ce Lumină și Iubire ESTE. Pe Calea ta, Puterea Infinitului se află-n forme, în Legi pe care Creatorul ți le-a dăruit spre-a înțelege tot ce mintea-ți pământeană pare a nu putea să înțeleagă. Este capcana propriei iluzii a limitării în forme cunoscute. Asemenea, capcană este, tot ce mintea pământeană creează pentru a ucide Visul.

Visul, ești Tu asemeni Creatorului Celest. Puterea-ți de-a crea sporește cu fiecare viață, cu fiecare zi, cu fiecare clipă. Doar fii Iubire și Lumina ta va crește. Formele dense îți vor desluși alte și alte forme dintr-o substanță mult mai fină. Sunt  țesături alese. Asemeni mie, tu ești un țesător de vise, un creator, Ocrotitorul Țesător al propriului tău Vis. Doar teama te poate-nsingura și face să te pierzi în forme efemere, în ne-ajutorare. În Visul tău nu vei fi niciodată singur chiar dacă vei voi să fii. În Visul tău ești Tu așa cum ești în Inimă, în minte și în trup. De vrei să te cunoști în chip adevărat, cunoaște-ți pe dea-ntregul Visul. Privește-l și trăiește-l cu nesaț. Tu nu ești singur. Legile Formelor te însoțesc și îți aduc în vis Ființe asemeni ție. De vrei să schimbi ceva în visul tău vei ști că formele se vor schimba la simpla ta Intenție. Ființe vor ieși din Visul tău, Ființe vor intra. Manifestarea va primi o altă consistență și țesătura se va re-crea în forme neștiute. E Calea Ta și pas cu pas o vei cunoaște. O vei primi, o vei trăi, o vei împărtăși. Alegerea este a fiecărei clipe. Ține minte! Visul e viu iar hrană-i este forma în care te-ai înveșmântat în astă viață.

Sunt Khaal-La. Mi se spune Ocrotitorul Țesător pentru că sunt un Călător pe Ramurile  Timpului și dăruiesc  Tainele Visului și-a formelor, celor ce-aleg să le cunoască.”

Paul Buică

Fragment din cartea Zeița Mamă
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu