sâmbătă, 29 martie 2014

Ce este Meditația?

Meditația nu este o acțiune. Nu există verbul „a medita”. Nu putem vorbi despre Meditație transformând-o în predicat. Meditația nu definește acțiunea ci o stare interioară. Este starea NATURALĂ de Atenție Alertă.

Dăruiți-vă o oră de Liniște, de profunzime, de extaz. Puteți pentru doar o oră să abandonați toate gândurile, să iesiți din furtuna minții și să coborâți în Inimă. Nu-mi spuneți că nu aveți acest timp, că nu vă puteți acorda acest răgaz, că nu puteți dărui propriei Ființe această oră de pace interioară. Eu ȘTIU că puteți.
Puteți demonta toate argumentele minții, puteți să vă eliberați de toată povara gândurilor, puteți închide toate porțile către exterior și deschide Poarta către Profund. O puteți face la fel de ușor oricând, oriunde. În mijlocul celui mai aglomerat, poluat și zgomotos oraș, în camera voastră sau în Natură.

Eliberați-vă pentru o oră și lăsați grijile de orice fel să se odihnească și ele pe unde sunt și în energia care le-a generat. Nimeni nu va observa că pentru o oră ați lipsit din orizontul vieții lor. Copiii se vor juca cu bona sau cu bunicii, soțul sau soția îți vor vedea mai departe de ceea ce fac în acel moment. Intrați în cămara cea mai de Taină a Inimii voastre și ascultați cum Viața ESTE.

Este un Dar minunat pe care vi-l puteți oferi în fiecare zi. Daruiți-vă vouă înșivă o oră de Pace Interioară în fiecare zi și Viața voastră va fi diferită. Coborâți fără teamă în Profundul Ființei voastre. Acolo vă așteaptă o Ființa de Lumină și Iubire așa cum nu ați mai întâlnit niciodată: Mama Pământ, Spiritul Sacru, Divin, Măreț al Planetei Pământ. Ea ține în brațe un prunc. Amintește-ți: Acel Prunc ESTI TU.
Lăsați Iubirea Ei să vă învăluie și veți trăi cea mai frumoasă experiență a voastră din această Viață. Veți putea să comunicați direct, fără cuvinte, doar în Emoție și Înțelegere cu toate Ființele de pe Pământ și poate cu mult mai multe.

Nu puteți rata așa ceva. Și pentru a trăi asemenea experiență ați coborât în trup la Pieptul Mamei Pământ. Și pentru a afla încă, a trăi și a vă îmbogăți Ființa cu alte și alte frecvențe din mozaicul infinit al Creației.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu