duminică, 23 martie 2014

Reiki SISTEMUL USUI DE VINDECARE NATURALĂ TRADIȚIONALĂ

Ramura originară USUI SHIKI RYOHO

Reiki (pronunțat așa cum se scrie) este o tehnică japoneză de vindecare pentru reducerea stresului, relaxare profundă, înlăturarea durerii și creșterea nivelului de conștientizare spirituală. Această tehnică are rădăcini tibetane străvechi, fiind redescoperită la sfârșitului veacului al XVIII-lea de Dr. Mikao Usui. În calitate de decan al Universității Creștine din Japonia, întrebările puse de studenții săi despre atingerea tămăduitoare l-au determinat să înceapă o misiune de descoperire a adevărului. După studii și cercetări întreprinse în America și Japonia, el a găsit în final răspunsurile în sutrele tibetane.

Uimitor este ca toți o avem doar că am uitat să o folosim. Când aveți o durere puneți instinctiv mâna acolo și vă este mai bine? Când copilul a căzut sau s-a lovit i-ați spus vino aici ca să te fac să te simți mai bine? Și l-ați frecat unde s-a lovit sau pe cap și s-a simțit mai bine. Sau poate ați simțit cum o îmbrățisare cu mâinile larg deschise și din toată inima va făcut să vă simțiți mai bine? Sau doar îmbrățișarea unui copac să vă aducă liniște și echilibrare?

Prin intermediul întrebuințării mâinilor și a anumitor simboluri de transmitere a energiei, se produce vindecarea la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual. Reiki reprezintă legătura dintre fizic și spirit, fiind energie pură de iubire. Ea provine din infinit, fără a diminua vreo energie personală. Noi putem fi doar canale. Energia este transferată prin și de la puterea universală colectivă prin plasarea mâinilor asupra unei persoane sau a noastră însune. Și, de asemenea, prin timp și spațiu, folosind tehnici puternice de vindecare la distanță.

În cadrul cursului pentru Gradul 1, sunt efectuate 4 acordaje, care vor alinia și vor regla centrele de energie. Odată ce este încheiat acest proces, Energia Universală a Forței Vieții se amplifică și curge prin mâini. Sesiunile de curs ne oferă timpul necesar pentru a învăța pozițiile de bază ale mâinilor pentru tratament și autotratament.

Reiki este o modalitate puternică și delicată totodată de vindecare și de echilibrare energetică prin care sunt activate și accelerate propriile capacități naturale de vindecare ale organismelor. Reiki vindecă la toate nivelurile, inclusiv emoțional, mental, fizic și spiritual.

Lucrând cu sistemul energetic al organismului, Reiki îl echilibrează și aliniază, ajutându-vă să vă conectați la Forța Vieții din interiorul acestuia. Reiki nu doar tratează simptomele, ci stabilește echilibrul și vindecă acolo unde se află cauza bolii.

Tot ceea ce există în univers este alcătuit din Energie, inclusiv dumneavoastră! Când Energia Forței Vieții dumneavoastră este puternică, sănătoasă și fluidă, aveţi o stare de fericire și sănătate. Dar când aceasta este scăzută, sunteți mai predispus(ă) la îmbolnăvire, stres și oboseală.

Reiki vă ajută să vă regăsiți echilibrul astfel încât să vă puteți trăi viața din plin, având o stare de bunăstare, abundență, vitalitate și bucurie.

Reiki este o metodă sigură, blândă, non-invazivă și naturală de vindecare și auto-îngrijire. Este cuvântul din limba japoneză pentru Energia Universală a Forței Vieții, este Ki din Aikido și Chi din Tai Chi-ul chinezesc și acupunctură. Ne naștem cu toții cu această energie, ea fiind energia vieții însăși. Mulți oameni au trăit experiența energiei Reiki ajutându-i în sensul dezvoltării interioare personale, a bunăstării fizice și mentale a acestora și a acelor din jur. Vă apără sinele dumneavoastră superior. Talentele înnăscute și creativitatea vor spori. Creșterea și schimbarea devin un proces natural pe măsură ce se destramă blocajele subconștientului și ale conștientului.

„Reiki este înțelepciune și adevăr” - Hawayo Takata

CUM VĂ POATE AJUTA REIKI PE DUMNEAVOASTRĂ ȘI PE CEILALȚI?

Când fluxul „Energiei Forței Vieții” este întrerupt, slăbit sau blocat, tind să apară probleme emoționale sau de sănătate. Dezechilibrele pot avea drept cauză multe situații care apar în viața noastră cum ar fi: traume emoționale sau fizice, răni, gânduri și sentimente negative, inclusiv teamă, grijă, incertitudine, furie, anxietate, comunicare intrapersonală negativă, toxicitate, auto-neglijare și absența dragostei față de sine sau față de alţii.

Energia Reiki este excelentă pentru accelerarea procesului de vindecare a aspectelor fizice, mentale, emoționale și spirituale de orice tip și oferă rezultate minunate.

O sesiune Reiki poate fi o experiență minunat de senină. Pe parcursul primirii unui tratament Reiki, vă veți afla într-un mediu confortabil, vă veți relaxa ascultând muzică liniștită, care induce cu ușurinţă o stare meditativă profundă și calmă. Aceasta este starea în care organismul se deschide în fața propriilor capacități naturale de vindecare și devine un conductor mai receptiv la primirea energiei Reiki. Grijile zilnice se topesc pe măsură ce sunteți atrași din ce în ce mai adânc în starea de fericire și reîntinerire. Multe persoane au relatat că au avut parte de evenimente care le-au schimbat viața după ce au primit Reiki. Practic, nu există limită în procesele de vindecare și de creștere personală care pot fi obținute primind energia tămăduitoare Reiki.

Experimentaţi personal mâinile tămăduitoare ale energiei Reiki!

AVANTAJELE UNUI TRATAMENT DE VINDECARE PRIN REIKI:



  • înlăturarea stresului și a anxietăţii;
  • amplificarea Energiei;
  • echilibrarea Energiei și înlăturarea blocajelor energetice;
  • reducerea durerii și a suferinței;
  • ajutor în eliberarea emoțiilor;
  • sporirea creativității;
  • creșterea nivelului de conștientizare;
  • îmbunătățirea somnului;
  • reducerea la minimum a stării de oboseală;
  • îmbunătățește sentimentul de bunăstare;
  • întărește sistemul imunitar;
  • sporește și întărește vitalitatea fizică;
  • sporește sentimentele de pace și relaxare;
  • eliberarea tiparelor vechi de comportament care vă țin blocat(ă);
  • detoxificare;
  • purificare emoțională și creștere spirituală;
  • reglarea fluxului de energie a sistemului endocrin.

    Toate aceste avantaje au drept rezultat echilibru și armonie în întregul organism.

    Simona Ioniță Tradițional Usui Reiki Master

    Linia Usui-Hayashi-Takata-Furumoto-Farmer-Razdan-Batra(India)-Wilherma de Boer Dekker(Olanda, Hollistic Cyprus)


    EDEN CENTER

    www.simonaionita.com
    edencenter.ro@gmail.com

    Pentru invitații la seminarii chiar gratis, oferte speciale, noi lansări înscrieți-vă pe site la Newsletter sau pe facebook grup EDEN CENTER.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu