sâmbătă, 22 martie 2014

Ceremoniile

Nu vom înţelege profeţiile mayaşe, dacă nu înţelegem mai întâi cum percepeau cei din vechime ceremoniile. Acestea erau mult, mult mai profunde decât ceea ce percepem noi, ca oameni moderni. Noi credem că ştiinţa şi logica sunt elementele cheie ale lumii în care trăim. Credem cu tărie că suntem superiori celor din vechime. Şi că tehnologia ne uşurează viaţa, ne-o face mai bună. Dar dacă vă închipuiţi că tehnologia ne va salva de ceea ce Mama Pământ este gata să aducă omenirii, şi dacă mayaşii au dreptate, atunci veţi fi surprinşi. Aşa cum am spus şi la început, viaţa nu este ceea ce credeţi că este.

În Vedele sanscrite, scrise cu aproape 6 mii de ani în urmă, se vorbeşte despre timpurile în care omul va ajunge să cunoască electricitatea şi magnetismul, despre cum va zbura în cer în cutii de metal (acesta este chiar un citat). Tot în Vede se spune că într-o singură zi vom renunţa la toate astea, ca un copil care atunci când creşte, renunţă la ursuleţul de pluş şi caută altceva, dintr-o viziune mai înaltă. Suntem pe cale să facem acelaşi lucru. Din punctul de vedere al mayaşilor, tehnologia înaltă nu este un semn al unei civilizaţii avansate. Este un semn că o civilizaţie este pe cale să devină avansată. La ce este bună tehnologia pentru oameni, dacă ei descoperă că propriul lor corp şi conştiinţa umană pot face tot ceea ce face acum tehnologia şi chiar mult mai mult decât atât?


În primul rând mayaşi văd şi cunosc Pământul ca pe o fiinţă, conştientă de tot ceea ce se întâmplă pe corpul ei. Tot ceea ce există în cer sunt fiinţe vii ce interacţionează unele cu altele. Noi nu le vedem aşa, vedem Pământul ca pe o piatră.

Ceremonia este o comunicare directă şi o punte de legătură a omului cu Marele Spirit - Mama Pământ, Tatăl Cer şi cu toată viaţa de pretutindeni. Din timpurile străvechi se ştia că înainte de orice schimbare trebuie făcută o ceremonie. Aceasta leagă inimile oamenilor între ele şi pe acestea cu inima Pământului şi a Soarelui, a Universului şi a tot ceea ce există. Atunci când popoarele vechi intrau în ceremonie, ei intrau de fapt într-o lume sacră, de posibilităţi nesfârşite.

Mayaşii au prezis că pe măsură ce ne apropiem de 2012, omenirea va intra într-un haos foarte profund. Dar nu este nici un motiv să vă fie frică, nu este sfârşitul, este începutul, după cum vă veţi da seama curând. Este sfârşitul unui ciclu, este începutul unui nou ciclu plin de frumuseţe şi speranţă? Asta trebuie să aflăm!

Dacă ne concentrăm pe sfârşitul ciclului, uitându-ne în urmă, observăm că acum, în lumea modernă, totul a început să degenereze, să se dezintegreze la scară mare, exact aşa cum au prezis mayaşii. De exemplu: încălzirea globală şi faptul că ne apropiem cu repeziciune de o epocă de gheaţă, care ar elimina cea mai mare parte din viaţa de pe planetă; lumea financiară care este în pragul unui colaps la nivel planetar; bolile mortale cum sunt SIDA şi alţi viruşi pandemici la nivel global; există 46 de războaie în acest moment, cum sunt cele din Irak şi Afganistan; cei peste 2 miliarde de oameni care trăiesc cu mai puţin de 2 dolari pe zi; sau cei 25.000 de copii care mor de foame în fiecare zi; creşterea populaţiei ce distruge viaţa pe planetă pur şi simplu doar pentru a subzista. Pot continua şi cu alte exemple, dar în inima voastră ştiţi despre ce vorbesc. Timpurile pe care le trăim sunt cel puţin precare pentru planetă şi pentru toate formele de viaţă care trăiesc pe ea.

Conform mayaşilor, tot acest haos a fost prezis cu mult, mult timp în urmă. Ne apropiem de sfârşitul unui ciclu de timp care a durat mult, şi când acest ciclu se termină, haosul se petrece întotdeauna. Asta face parte din ciclul vieţii, este ceva natural. Mayaşii au prezis că acest haos pe care îl experimentăm acum este doar la început, iar ceva mult mai măreţ decât experimentăm acum este pe cale să apară pe Pământ.

Vă rog să înţelegi că profeţiile care urmează să fie dezvăluite nu sunt fantezii ale mayaşilor, ci, aşa cum vom arata în curând, sunt susţinute de ştiinţa modernă. De îndată ce vom înţelege situaţia în care ne aflăm, ne vom da seama că este timpul să ascultăm ceea ce urmează să apară, este timpul să ne pregătim interior, deoarece nu mai este posibil să trăim ca şi cum totul este normal. Nu este. Ceea ce noi considerăm a fi „normal”, după cum spun mayaşii, nu se va mai întoarce niciodată. Ceea ce va înlocui această realitate „normală”, este cu mult, mult mai măreţ.

Deci, să fie sfârşitul epocii moderne, aşa cum cred foarte mulţi oameni din studiul calendarului mayaş, ce prezice schimbări masive la nivel global în 2012? Asta este exact ceea ce liderul naţiunii maiaşe Don Alejandro Cirilo Perez Oxlaj doreşte ca să înţelegeţi. Potrivit mayaşilor, probabil că vor fi schimbări ale Pământului, dar vor fi şi alte schimbări cu mult mai importante, extrem de frumoase şi pozitive despre care nimeni nu vorbeşte. Şi nici oamenii de ştiinţă nu ştiu despre asta. Există aspecte pozitive pe care mayaşii şi eu dorim ca voi să le cunoaşteţi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu