luni, 31 martie 2014

Ykhe, Pescarul

„Sunt Ykhe, Pescarul. Aminteste-ți: Orice vrei tu să fie, deja este. Orice crezi tu că este, ESTE. Orice alegi tu să crezi, este real în visul tău. Noua Omenire ESTE pentru că tu crezi că este, pentru că tu O creezi. Cei care cred la fel ca tine, ființează în Omenirea creată de crezul lor. Puterea Creației ce se revarsă din Izvorul de Stele hrănește orice alegi tu să fie, să se nască, să crească. Tu ești Creatorul lumii tale, a visului tău și ești Împreună-Creatorul a Tot ce ESTE. Tu atragi Puterea Creației cu puterea crezului tău, cu puterea alegerii tale, a dorinței tale. Trăirile tale, emoțiile tale, gândurile tale, rostirile tale, făptuirile tale sunt alegerea ta în totalitate și în totalitate îți apropie Puterea Împlinirii. Tot ce simți este real în visul tău, tot ce gândești este viu, tot ce rostești poartă Pecetea ce atrage Puterea Împlinirii, tot ce faci este împlinirea alegerii tale, tot ce primești este ce ai cerut cu știința minții ori fără știința minții tale. Este Visul tău.


Viața pe Pamânt este experiența unui Vis-Împreună. Realitatea este Conștiința. Realitatea este Trezvia, este Lumina pe care o dobândești atunci când Tu-Ființa, alegi Calea, cu fiecare trăire, emoție, gând, rostire, făptuire. Cînd vei reuși să visezi conștient, vei controla visul, vei crea visul pe care îl dorești, vei crea Viața, vei transmuta elementele, fenomenele, alcătuirile, Totul. Vei fi pretutindeni în același timp de vei alege așa. Vei fi pe toate ramurile Timpului, în toate alcătuirile Văzutului și Nevăzutului, vei fi în Înțelepciunea și în Puterea Întregului, a Creatorului. Atunci Visul nu mai este vis, este Veghe. Este Realitate. Este Conștiință Pură. Atunci, cu Bucurie, cu Drag, cu Respect, în Armonie și Iubire, vei trece pragul Casei Tale Celeste.


Ține minte! Tu decizi ce este Adevărul pentru că tu ești Creatorul tău din clipa în care te-ai desprins din Izvorul de Stele. Din clipa în care ești în Veghe. Ești orice alegi să fii. Iar Adevărul tău este de neclintit pentru că Tu și numai Tu îl hotărăști.


Sunt Ykhe. Mi se spune Pescarul pentru că deschid valurile Oceanului și pescuiesc între coamele de smarald. Acolo aflu Ființele ce privesc către Stele și celor ce aleg Lumina le deschid Poarta Visului. Doar ele pot alege.”

Paul Buică

Fragment din cartea Zeița Mamă

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu