duminică, 6 aprilie 2014

Casa noastră

Casa noastră planetară este Mama Pământ şi de la Viaţa în Armonie cu Mama Pământ trebuie să pornim călătoria noastră către casa Cea Mare, Akasha (Acasă).

Primim în fiecare zi în căsuţa poştală electronică fişiere text, fișiere video, primim imagini, informaţii care ne atenţionează în legătură cu plantele modificate genetic, cu hrana iradiată, cu substanţele otrăvitoare introduse în alimente, cu produse care generează suferinţe, cu medicamente netestate suficient care sunt distribuite pe piaţă, cu vaccinuri şi implanturi ce se dorește a fi obligatorii, cu intenţii obscure malefice de control total şi de reducere a populaţiei Planetei, cu sfârşitul al lumii şi câte şi mai câte.

Contrariaţi, neîncrezători uneori dar uşor speriaţi, trimite-mi la rândul nostru mai departe aceste fişiere cu bună intenţie de a ne avertiza rudele, prietenii, colegii, cunoscuţii. Este un fel de solidaritate umană şi nu numai, este o trăsătură a speciei, aş zice a tuturor speciilor, a Vieţii în ansamblul formelor şi manifestărilor sale. În faţa unui potenţial pericol Viaţa reacţionează prompt, Specia se autoprotejează, membrii grupului se unesc natural şi uită pe loc de vechi neînţelegeri. Conflictele deschise sau mocnite sunt neînţelegeri ale fenomenului Vieţii, ale Creaţiei şi Universului, ale Miracolului Iubirii.


Indiferent dacă suntem femei sau bărbaţi, în intenţia noastră maternă față de ceilalţi de a avertiza, de a proteja, de a găsi împreună o cale de a preîntâmpina, de a reintra în Armonie cu Viaţa, cu Mama Pământ, cu Creaţia, propagăm de fapt, mesaje cu o puternică forţă, încărcătura emoțional-informaţional-energetică negativă. Nu zic să ignorăm aceste informaţii dar, este firesc, este benefic, este în Armonie cu natura noastră interioară, cu Fiinţa sălăşluitoare în Inima noastră (cea asemenea Creatorului)  să căutăm, să găsim, să dăruim celorlalţi informaţii intens benefice şi să acţionăm în direcţia depăşirii împreună a acestui moment din evoluţia speciei noastre. Pentru mine cuvântul “Împreună” poartă mesajul şi energia Iubirii Divine.

Maeştrii din vechime ne-au dezvăluit Adevărul că, tot ceea ce noi percepem ca fiind exteriorul nostru, este o Oglindă a interiorului. De fapt, asemenea Creatorului a tot ce există (Cel pe care îl numim în felurite moduri în culturile diverse pe care specia noastră le-a dezvoltat dea lungul mileniilor), noi nu avem un exterior. Totul se petrece deopotrivă în interior şi în exteriorul aparent. Este un fenomen holo-fractal generat de Fiinţa Divină din interiorul fiecăruia dintre noi. Aparentul exterior este Oglinda în care ne privim interiorul şi dacă percepem, cunoaştem, aflăm ceva ce nu este în Armonie cu ceea ce trăim, simţim, gândim, rostim sau facem, atunci înseamnă că acel ceva există ascuns, latent, neştiut în interior.

Cunoscând Adevărul, conştientizăm că putem schimba absolut totul în exteriorul aparent acţionând în interiorul nostru real Aici şi Acum. Această conştientizare ne face să fim Atenţi şi Alerţi şi să înţelegem Perfecţiunea Creaţiei, să înţelegem ce este Iubirea Divină şi cum, din Iubire Desăvârşită, Tatăl Ceresc ne-a dăruit Liberul Arbitru. Schimbarea necesară în interiorul speciei şi în modul de interacţionare cu celelalte forme de viaţa şi cu Mama Pământ, intrarea în Armonia Vieţii Universale, este în Inimile noastre, în mâinile noastre, în Puterea noastră.

Dacă vrei să schimbi ceva în viaţa ta, în lumea în care trăieşti nu trebuie să aştepţi s-o facă alţii, nu trebuie să aştepţi ceva de la nimeni pentru că nu trebuie să ai aşteptări. A  avea aşteptări înseamnă a judeca, a analiza, a pune etichete. Fă Tu o schimbare în Inima Ta. Generează Tu sistemul social în interiorul tău aşa cum simţi Tu că vrei să fie. Tu alegi dacă vrei să trăieşti în iad sau în Rai. Raiul este în Inima Ta şi aşteaptă să se manifeste doar că, Tu trebuie să-i permiţi să existe. Tu trebuie să generezi Holo-Fractalul Rai prin Atitudinea ta, prin ceea ce simţi, gândeşti, rosteşti şi faci. Creatorul ţi-a dăruit Liberul Arbitru şi tot de Liberul Tău Arbitru depinde dacă primeşti şi te bucuri de acest Dar sau nu. Tu decizi, nimeni altcineva.

Nu te preocupa de cei care generează informaţii şi energii dizarmonice. Gândeşte-te la corpul tău. Este o minunată societate a tuturor celor câteva trilioane de celule. Fiecare dintre acestea consumă resurse şi dăruieşte resurse comunităţii fără a contabiliza nimic. Este o societate perfectă. Dacă vreun “intrus” - un virus spre exemplu - caută să-i perturbe structurile şi/sau funcţionalitățile sistemului, comunitatea va reacţiona imediat şi intrusul va fi eliminat. Societatea minunată a corpului fiecăruia dintre noi funcţionează perfect atâta timp cât noi nu “otrăvim” sistemul prin trăiri, gânduri, rostiri şi activităţi negative, dăunătoare, dizarmonice. Corpul tău este o societate inteligenta, activă. Fiecare membru al societăţii este implicat total în bunul mers al Comunităţii, se dăruieşte total şi dacă vibraţia pe care o primeşte din mintea ta este intens benefică, fiecare celulă este fericită pentru că trăieşte în Rai. Iubirea este Hrana (Phrana).

Societatea umană este asemenea corpului tău, este Oglinda sufletului, minţii şi corpului fiecăruia dintre noi, Holo-Fractalul tuturor sufletelor, minţilor şi corpurilor noastre. În acest moment al evoluţie noastre ca specie, mentalul colectiv ca sumă a mentalurilor tuturor membrilor speciei a generat o societate bolnavă atât în interior cât şi în exterior. Se vede acest lucru şi în numărul şi intensitatea suferinţelor care ne macină corpurile fizice şi minţile şi în numărul conflictelor familiale, sociale şi/sau armate. Secretul revenirii la o Viaţă interioară şi deopotrivă exterioară firească este reintrarea în Armonie, adică reîntoarcerea în Rai şi generarea Raiului pe Pământ. Este o Cale Unică pe care Inima ne cheamă să păşim. Ascultă-ţi Inima şi află ce-ţi şopteşte. Nu mintea, Inima! Tu nu eşti mintea ta, Tu eşti Inima Ta, locul minunat în care Divinul te aşteaptă.

Putem transforma întreaga Planetă într-o Grădină Minunată doar printr-un simplu act de Voinţa Interioară, prin simpla decizie a fiecăruia dintre noi de a elimina din interior fără nicio grijă sau regret, absolut tot ceea ce nu este în Armonie cu propria-i Inimă, cu Divinul Sălăşluitor în Fiinţă Profundă. Putem genera Holo-Fractalul, Unda Armoniei până în cea mai îndepărtată Galaxie într-o clipă. Putem activa pe Frecvenţele cele mai înalte Legea Atracţiei şi putem beneficia de Miracolul Creaţiei în fiecare clipă a existenţei noastre Acum, Aici, în Spaţiul Sacru al Mamei Pământ. Noi decidem.

Unii dintre noi au avut deja curajul şi limpezimea interioară să decidă şi să-şi urmeze Calea către Lumină, către Armonie, către Divin. Sunt grupuri de oameni minunaţi care au început să creeze Sate Spirituale, aşezări concepute pe principiile Armoniei, Devoţiunii, Respectului, Compasiunii, Adevărului, Iubirii. Sunt câteva sute, poate mii de astfel de aşezări în întreaga lume. Sunt câteva sute de mii de oameni care au decis că vor să trăiască pe o Planetă a Înţelepciunii şi Iubirii în deplină Armonie cu Mama Pământ, cu celelalte Fiinţe. Este un Miracol că acest lucru se întâmplă. Este un Miracol că tot mai mulţi oameni doresc să creeze astfel de Sate Spirituale. Este un Miracol că Aici şi Acum se produce aceasta Sincronicitate Cosmică. Holo-Fractalul transformării omului social în Om Solar a germinat şi nu mai poate fi oprit pentru că este Armonia Divină în Acţiune. În Manifestare.


Foarte curând, numărul Satelor Spirituale va creşte exponenţial. Toate aşezările umane existente vor trece printr-o transformare alchimică şi vor renaşte în Iubire, Lumina şi Armonie. Aici şi Acum cei o mie de ani de Pace vestiţi din Iubire au început.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu