miercuri, 16 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (26)

Există lucruri, fenomene, manifestări care pot fi văzute cu ochii fizici și altele, cele mai multe, care scapă cu desăvârșire aproape tuturor simțurilor noastre. Am mai vorbit despre asta. Vorbim de Conștiința Universală, de Cronica Akasha, de biocâmpuri, centri informațional energetici, Ființe din Nevăzut, Energie Universală, Efect de Formă dar cât înțelegem cu adevărat din aceste concepte, existențe, valori, sintagme? Cât percem? Există vreo metodă de a ne extinde Conștiința cu ajutorul Cristalelor? Cum lucrăm cu aceste adevărate “interfețe” cu lumea de dincolo de simțurile noastre pământești? 

Să luăm un exemplu. Cuarțurile “fantomă” au fost cunoscute din antichitate ca fiind simboluri ale conștiinței Universale. Se spune că facilitează accesul în Biblioteca Akashă a celor ce doresc să cunoască Tainele Vieții și ale Uni-Versului,

Tainele propriilor vieți anterioare, ordonarea energeticii amintirilor în Frecvențe Tămăduitoare, că stimulează sistemele naturale de protecție ale trupului, că ajută Planeta Mamă Pământ să se vindece de rănile pe care o singură specie i le provoacă cu obstinație: omul.

În Meditație, cuarțurile fantomă creează protecția necesară atingerii profunzimilor neștiute ale propriei Ființe și pot induce stări de claraudiție. Ametistul fantomă, facilitează pătrunderea în sistemul informațional și în energetica stării de dinaintea nașterii în viața prezentă și permite accesarea informațiilor acelei ramuri temporale. Totodată pot fi făcute evaluări ale stadiului actual al misiunii acestei vieții, ale etapei dorite, ale prezentului. Cloritul fantomă este utilizat de terapeuții cu experiență pentru accelerarea procesului de eliberare de toate conexiunile și prezențele nedorite a tuturor structurilor, infrastructurilor și suprastructurilor ale Ființei, cunoscute de către căutătorii spirituali. Precizez cu această ocazie faptul că orice conexiune subtilă nedorită se va reface foarte repede dacă eliberarea prin proceduri  terapeutice nu este dublată de schimbarea Atitudinii subiectului în planurile gândirii, rostirii, făptuirii. Cuarțul fantomă fumuriu este un accesoriu util celor care doresc să fie mai aproape spiritual și să interacționeze profund și vindicativ cu grupul de Entități cu care călătorește în vieți succesive. El asigură stabilitate legăturilor spirituale în condițiile în care atitudinea membrilor grupului se înscrie pe total, pe o linie evolutivă ascendentă.

Labradoritul gri verzui este o piatră mistică prin definiție. Este purtătoare a Luminii de intensitate înaltă și din acest motiv un puternic protector și un bun purificator al Aurei și a tuturor biocâmpurilor Ființei pe care le aliniază și le echilibrează în Armonia Divină. Labradoritul facilitează accesul la fundamentul fenomenelor și, activând intuiția și inteligența, stimulează creația și creativitatea individuală în toate planurile existențiale. Channeling-ul - starea interioară în care putem recepționa și înțelege mesajele Ființelor din Nevăzut sau a Ființelor extra și intra-planetare necunoscute încă - atât de utilizat în aceste timpuri de către căutătorii spirituali, este puternic stimulat de Labradoritul galben.

Am enumerat doar câteva din minunatele proprietăți ale unor Cristale. Nu am spus nimic despre proprietățile terapeutice curente ale fiecărei pietre și ale acestora atunci când se află una în preajma celeilalte pentru că este un studiu complex. Spun doar că fiecare potențează efectul celeilalte, că interacționează intens, benefic prin natura lor, prin Efectul de Formă pe care îl dezvoltă Structurile lor Cristaline. Am putea spune că sunt adevărate Proiecte Geometrice ale Divinului. Vă las bucuria de a descoperi toate aceste interacțiuni și efecte de o complexitate copleșitoare. Puteți explora un număr foarte mare de Conexiuni Cristalice, de efecte, doar lucrând cu Cristalele, doar apropiindu-vă de aceste Ființe cu Respect. Cristalele sunt Îndrumători veniți la Pieptul Mamei Pământ cu Iubire.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu