sâmbătă, 19 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (35)

Uneori ne simțim slabi în fața agresiunilor văzute și/sau nevăzute. Nu este o slăbiciune reală ci oglindirea a ceea ce se află în interiorul nostru din ceea ce nu dorim să fie acolo. Doar că nu știm asta până nu ne înâlțăm în Liniștea Inimii, în Meditație. Cristalele ne oferă și în aceste situații un scut izvorât din Iubire.

Pirita este cunoscută pentru capacitatea sa de a asigura un scut vibrațional informațional energetic eficient. M-am întrebat de ce avem nevoie de un astfel de scut dacă Intenția noastră este pozitivă în tot ce întreprindem? Cum ne protejează în fapt și cât de eficient este acest scut în condițiile în care suntem în fiecare clipă într-un ocean de emisii negative de cele mai diverse frecvențe? Cum conlucrăm cu acest scut? Cum îl influențează Atitudinea noastră? 
Cum interacționează cu biocâmpurile noastre de supraveghere și control și de protecție, de interacțiune cu Întregul și de legătură cu Mama Pământ și cu Uni-Versul?

În condițiile ideale de echilibru interior constant pe Frecvența pe care ființăm într-un anumit moment al călătoriei noastre evolutive, nu avem nevoie de niciun scut vibrațional informațional energetic pentru că nu există fluctuații care să ne conecteze la Frecvențe joase. În același timp, emisiile joase nu ne pot atinge dacă noi ființăm în permanență la cote intenționale înalte. În realitate însă, noi emitem într-o plaja de frecvențe destul de largă. Pe măsură ce evoluăm spiritual, plaja de Frecvențe se îngustează tot mai mult. Graficul acestei restrângeri a benzii de emisie se regăsește în Spirala Vieții (Șirul lui Fibonacci). Ceea ce numim Iluminare sau atingerea punctului de maximă conștientizare în această Viață corespunde cunoscutei progresii aritmetice, punctului de origine al Spiralei. Căutătorii numesc acel moment Întoarcerea Acasă, unirea cu Divinul sau ființarea în Unime, primirea Darului Grației Divine, Iluminare, Realizarea Potențialului uriaș cu care ne-am întrupat.

Pirita, privită ca scut vibrațional informațional energetic, are rolul de a atenua șocurile primite de la sursele de Frecvențe joase în momentele în care noi, furați fiind de discursul vieții într-o societate stresantă, într-un sistem relațional bazat pe competiție, emitem pe aceleași lungimi de undă cu cele pe care funcționează sursele respective. Aceste emisii sunt generate de Atitudinea noastră. Uităm practic pentru o clipă ce suntem. Uităm că suntem Ființe Divine, că suntem Zei și Zeițe coborâți și coborâte în trup pentru a cunoaște și înțelege. Uităm că Viața la Pieptul Mamei Pământ este o școală după absolvirea căreia vom fi îndrumați(te) către alte experiențe. Uităm că la capătul acestor călătorii prin milioane de vieți pe corpuri cerești și în spațiul interstelar, ne vom întoarce Acasă, în Izvorul de Stele și vom fi una cu Însuși Creatorul a Tot ce ESTE.

Scutul nostru a fost creat în așa fel încât să ne transmită direct în minte un mesaj atunci când Atitudinea noastră nu este la nivelul vibrațional pe care ființăm în mod obișnuit. După o clipă de dizarmonie, ne amintim ce suntem cu adevărat și în scurt timp revenim la Frecvența noastră firească. În această perioadă de tranzit pozitiv, Pirita ne ocrotește biocâmpurile potențată puternic fiind de Onix și de Cuarț - dacă alegem să avem în preajmă și aceste Cristale. Practic, Pirita emite un supra-semnal intens ce amplifică energetica biocâmpurilor noastre. Acest surplus de energie benefică nu poate dura însă la nesfârșit. Noi suntem cei/cele care schimbându-ne Atitudinea în cea în deplină Armonie cu Firea Înconjurătoare, cu Creația, stabilizăm sistemul. Pirita, la rândul ei, își restabilește echilibrul energetic și cedează surplusul Onixului și Cuarțului ce au susținut-o. Totul se petrece în nanosecunde. Mintea noastră percepe doar un flux benefic ce vine de undeva din interior și revine la stabilitatea emoțională știută.

Într-un alt articol îți voi povesti despre energia benefică cu care Pirita îți poate încărca și proteja familia, locuința, biroul, afacerea.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu