sâmbătă, 12 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (4)

Cristalele ne îndrumă, ne potențează dorința uneori neștiută de a ființa în Armonie cu noi înșine și, implicit, în Armonie cu Întregul, cu Firea Înconjurătoare, cu Divinul din noi, cu Creația. Doar astfel ființând, putem afla Calea de întoarcere Acasă (Akasha), în Izvorul de Stele din care ne-am născut. Viața la Pieptul Mamei Pământ este o școală. Suntem cumva ca la un internat și după ce absolvim, după ce dobândim Lumina, ne întoarcem Acasă pentru o scurtă vacanță.

După experiența terestră, Ființa Divină sălășluitoare în Inima noastră are nevoie de un timp de conștientizare a tuturor experiențelor pe care le-a traversat. Apoi ne vom întoarce pe Pământ într-un alt trup, pentru un nou set de experiențe. Pe Pământ sau pe alt astru. Poate în altă Galaxie sau în altă dimensiune, pe o altă ramură a Timpului.

Nu avem cum ști Acum. Ce știm este că următoarea viața se scrie Aici, Acum din Holo-Fractalul Frecvențelor acestei Vieți. Știm deja că totul depinde de Atitudinea noastră. De ființarea în Armonie cu Creația, cu Uni-Versul, cu Divinul.


Este în firea lucrurilor să îți pui întrebări. Ce este Armonia de care se vorbește atât de mult? Privește cu Atenție în jur. Oceanul, munții, pădurile, animalele, cristalele, toate Ființele Pământului ființează într-o Armonie perfectă. Privește cu mintea și cu Inima ta pădurea. Nimeni nu ară, nimeni nu seamănă, nimeni nu aruncă ierbicide, fungicide, pesticide, azotați, nimeni nu toaletează copacii și totuși pădurea prosperă. Dacă omul nu ar interveni distructiv, pădurea ar cuprinde foarte repede întregul Pământ.

Toate speciile de plante și animale trăiesc într-un echilibru perfect. Toate prosperă pentru că, Prosperitatea nu este apanajul nimănui și nu este limitată. Toți putem fi prosperi, perfect sănătoși, longevivi, puternici. Este suficient să re-intrăm în Armonie cu Întregul și acest aparent miracol se va produce în mod matematic. Să învățăm acest lucru de la pădurile care au mai scăpat de furia și lăcomia unora dintre noi. Pădurea ne oferă GRATIS, toată hrana de care avem în mod real nevoie. Toți nutrienții, toate vitaminele, toate mineralele, într-o bogăție de varietăți de gusturi și arome.

Viața în Armonie cu noi înșine, cu Creația se descoperă și se învață. Locul cel mai bun pentru această lecție se află în Inima noastră. Ea ne transmite în permanență dacă atitudinea noastră este în Armonie cu Frecvența Creației sau nu. O face prin Emoții. Înaintea oricărei decizii, Inima noastră ne transmite o emoție. Pozitivă sau negativă. Nu există nuanțare. Este DA sau NU. Cu puțin exercițiu învățăm foarte repede să decelăm acest semnal. Eu am reușit așa: înainte de a iniția o acțiune am fost atent la ce îmi spune Inima. Nu am pus întrebări pentru a nu cădea în capcanele minții. Am rămas pur și simplu în Liniște și am așteptat.Totul durează doar o fracțiune de secundă. Emoțiile transmise de Inima noastră se mai numesc Intuiție. Fiecare om poate percepe emoțiile venite din Profund. Mai dificil este să le urmeze pentru că intervine mintea cu logica ei complicată și ne aduce o mulțime de argumente pentru a ne determina să procedăm diametral opus față de emoția pe care am recepționat-o din Inimă. De ce se întâmplă așa…? Pentru că mintea dorește să dețină controlul vieții noastre, să ne identificăm cu ea. Dar, eu știu Acum că nu sunt mintea mea ci Ființa din Inimă. Că mintea este o unealtă minunată pe care am primit-o în Dar pentru a comunica și evolua în această Frecvență terestră.

Ține minte: prima emoție pe care recepționezi în fața fiecărei situații de Viață în care trebuie să iei o decizie, vine din Inimă și chiar dacă pentru mintea ta sugestia pare complet ilogică, aceea este decizia corectă, în Armonie cu Tine. În următoarea fracțiune de secundă primești un mesaj din minte cu o sugestie complet diferită. Nu o urma pentru că deși pare logică, nu te va conduce acolo unde dorești să ajungi.

De ce se întâmplă așa? Pentru că mintea îți sugerează o anumită decizie în funcție de programele cu care operează, de sistemele de valori, dogmele de tot felul și normele cu care a fost încărcată dea lungul timpului, din primele minute ale Vieții tale și chiar de dinainte de a te naște, din perioada în care erai din punct de vedere fizic doar un cocoloș de celule. Inima ta, nu poate fi influențată de false valori pentru că ea a fost creată tocmai pentru a-ți fi Ghid. Urmărește-i emoțiile și te vei elibera de tot ce nu este armonios în mintea și în trupul tău, în Viața ta. Aceasta este Calea către dobândirea Armoniei. Această Cale începe în clipa în care dorești Tu. Printr-o simplă decizie. Ce spune Inima ta?

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu