sâmbătă, 5 aprilie 2014

Darul

Viaţa este un Dar. Primeşte cu Bucurie tot ce vine către tine! Dacă Universul îţi trimite ceva, este pentru că tu ai nevoie în acel moment de acea experienţă. Înseamnă că într-un fel sau altul ai cerut să treci prin acea experienţă. Uni-Versul este Prietenul tău fidel, este mereu prezent pentru a-ţi îndeplini dorinţele. Este suficient să gândeşti sau să rosteşti ceva cu convingere, să-ţi îndrepți câteva secunde atenţia pe o dorinţa şi Legea Atracţiei va funcţiona perfect. Dar nu este uşor să păstrezi atenţia unidirecţionată nici măcar o secundă. O faci mereu dar inconştient. Când vrei s-o faci conştient lucrurile se schimbă. Mintea sare de la un cuvânt la altul, de la o idee la alta. De la o trăire la alta, de la o stare la alta.

Circulă de ceva vreme un cuvânt care aduce în lumea noastră o mulţime de neplăceri financiare, un cuvânt cu conotaţie violentă, devastatoare, un cuvânt pe care eu am refuzat să-l pronunţ. Am refuzat să adopt atitudinea negativă pe care o induce.
Dacă vrei poţi să faci un experiment simplu: trage o linie pe hârtie de câte ori îl pronunţi pe zi, de câte ori îl emiţi ca gând, de câte ori îl auzi pronunţat de alţii, de câte ori îl auzi la televizor, îl citeşti în ziare şi reviste, de câte ori este analizat pe toate părţile înafară de singura analiză care ar trebui făcută - cea a impactului psihic negativ pe care îl are în viaţa oamenilor ştiindu-se că oamenii, asemenea Uni-Versului sunt “amplificatoare de semnal” şi au Capacitatea Divină de a materializa orice trăiesc, gândesc, rostesc.

Efectele se văd la tot pasul. Economia este dată peste cap în mai multe ţări, oamenii sunt înfricoşaţi, cuvântul a devenit subiect de negociere şi aici este un lucru interesant de spus. Muncitorului i se spune că salariul trebuie să fie mai mic pentru că este… contractele se renegociază pentru că este… cheltuielile trebuiesc reduse pentru că este… Şi oamenii acceptă aproape orice pentru că la rândul lor se gândesc că aşa trebuie să fie din moment ce toată lumea vorbeşte despre asta. Nu observă că de fapt ei înşişi alimentează cu energie un balaur invizibil ştiind că atunci când „balaurul” va ajunge la “maturitate” îi va devora. Este ca şi cum ai creşte un taipan în sân.

De fapt toţi participa la energizarea acestui cuvânt prin acceptarea şi repetarea lui la nesfârşit, cu obstinaţie. Este ca o Mantră şi dacă asta vrem, Uni-Versul asta ne dăruieşte. Poate că într-o zi, pe Calea evoluţiei noastre pământene vom conştientiza forţa gândurilor şi cuvintelor pe care le rostim. Unii ştiu asta şi se folosesc de această Cunoaştere. Forţa gândurilor şi cuvintelor noastre este uriaşă şi când, câteva sute de milioane de oameni gândesc şi rostesc cu convingere luni de zile încontinuu acelaşi cuvânt producător de suferinţe, efectul este devastator pentru că Darul Uni-Versului se materializează imediat şi cu o intensitate amplificată. Nu uita: primeşti înmiit ceea ce doreşti pentru că Uni-Versul funcţionează ca un amplificator uriaş: “Your Wish Is My Command!”

Şi ce simplu ESTE să se schimbe efectul dacă am conştientiza că noi hrănim ceea ce ni se întâmpla şi am schimba „Mantra”. Exista vreun motiv pentru care să nu rostim de o mie de ori pe zi cuvântul PROSPERITATE? Să ne dorim PROSPERITATE, să ne urăm PROSPERITATE, să gândim PROSPERITATE, să visăm PROSPERITATE, să vedem PROSPERITATE, să simţim PROSPERITATE. Dacă reuşim să conştientizăm că trăim ceea ce dorim conştient sau nu, putem schimba cu uşurinţă situaţia actuală.

Să scriem pe e-mail-uri, în loc de “o zi bună”, “cu stimă”, “cu respect” , o formulă simplă: “Îţi Doresc Prosperitate!” Nu spun că formulele amintite n-ar fi pozitive dar am ajuns să le scriem mecanic, fără energia dorinţei sincere, fără trăire, fără Energia Iubirii.

Ţine minte!

Ce doreşti altui om, ţie îţi doreşti.
Ce doreşti să i se întâmple lui, ţie ţi se va întâmpla. Amplificat.

Cât de sincer eşti cu alţii cu o sinceritate amplificată vei fi şi tu tratat. Câtă Iubire vei dărui, înmiita Iubire vei primi. Să dorim tuturor oamenilor cu care interacţionam PROSPERITATE şi PROSPERITATEA ne va bucura Viaţa. Ce ne împiedică s-o facem şi să trăim cu toţii fericiţi, în Armonie pe Pământ? Ştii deja ce: orgoliul, competiţia, ignoranța. Atunci, Acum, Aici, la acestea trebuie să lucrăm cu noi înșine.

Orgoliul, competiţia, ignoranta sunt forme de orbire. Iubirea dăruita este clarviziune,  este vedere spirituală. Merita să te gândeşti la asta. Şi mai este ceva: dacă ştim că Uni-Versul materializeazăaduce în Manifestare dorinţele noastre, dacă toţi putem trăi în Armonie şi Bucurie pe Pământ, ce rost mai are să fim încrâncenaţi, să punem patimă, să fim meschini şi implicit, să suferim? Evident nu are niciun rost.

Rosteşte: Mulţumesc pentru Prosperitatea, Sănătatea şi Iubirea de care mă bucur împreună cu cei dragi mie şi dăruiesc toată Iubirea mea Divinităţii pentru tot ce îmi dăruieşte în permanentă cu Iubire din Abundenţă Uni-Versului! Mulţumesc pentru Prosperitate!


Fiţi Frumoşi Şi Prosperi!

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu