duminică, 13 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (11)

Viața noastră, totalitatea aspectelor complexe și a coordonatelor care o compun, este efectul pe care îl produce în plan spiritual, vibrațional, structural, fiziologic, emoțional și material Atitudinea noastră. Ideile preconcepute, blocajele emoționale, depresia, teama, încăpățânarea, apatia, blocajele energetice, disfuncțiile organismului, sistemele de valori induse, toate acestea au o singură cauză: Atitudinea noastră dizarmonioasă. Trăirile noastre interioare, gândurile, rostirile și faptele noastre sunt cele care ne creează în mod dinamic Orizontul Vieții, tot ceea ce se este Viața, tot ceea ce se petrece în viața noastră. Ceea ce exprimăm atrage către noi elementele din care este compusă existența noastră. Ceea ce dăruim, accea primim. Și Uni-Versul este generos. Primim amplificat, uneori de mii de ori, ceea ce dăruim.

Dacă știm toate aceste lucruri, de ce nu suntem toți prosperi și fericiți? Îți recomand să citești cu atenție câteva informații care îți pot fi de folos mai cu seamă dacă dacă alegi să te deschizi lumii minunate a terapiei cu Cristale și poate că vei dobandi unele răspunsuri care îți vor fi folositoare pe Calea Ta către Tine
:

Există un centru informațional-energetic al emisiei, a ceea ce dăruim. Se află la baza gâtului și se numește Vishudha. Perla, singura piatră de natură organică ce se dezvoltă în interiorul unei Ființe, are un efect benefic, curativ asupra acestei ceakre a comunicării prin efectul informațional energetic de îndepărtare a energiilor stagnante din zonele nasului, plămânilor și gâtului. În antichitate era considerată un adevărat simbol al sănătății și fericirii, al Înțelepciunii și puterii. Se spunea că perla îndepărtează blocajele emoționale, că favorizează și potențează decizia de a porni pe un alt drum în viață, că ajută la eliberarea de idei preconcepute sau induse.

Varietatea de cuarț numită Ochi de Tigru, este piatra care deblochează energetic funcționalitatea organelor interne deîndată ce ne eliberăm de mânie. Ficatul (cel mai afectat organ de starea de mânie), splina, pancreasului, colonul, sunt puternic afectate de această stare de dizarmonie numită mânie. Este în fapt o stare de neacceptare a propriei Ființe. Dizarmonia interioară atrage în Orizontul Vieții persoane, atitudini și întâmplări menite să ne avertizeze că ceva din atitudinea noatră nu este în Armonie Deplină cu Armonia Divină, cu Creația. Odată conștientizată cauză și corectată atitudinea, toate organele interne primesc Energia Divină Pură, ne-umbrită de mânie și își reiau activitatea în parametri firești, așa cum au fost programate în Matricea Divină. Toxinele materiale și amprentele lor spirituale se elimină prin sânge și totul reintră în firesc. 

Se spune că Ochi de Tigru este piatra femeilor de afaceri, că potențează deciziile corecte, că se comportă ca un filtru decizional. De aceea se spune că este purtător de noroc. Un bun sfătuitor de taină care pe lângă acest aspect, este și un protector al bunurilor și valorilor pe care le purtăm cu noi în călătorii. Femeile de afaceri de succes îl folosesc în Divinație, în Meditație, în Rugăciune. Piatra alungă somnolența, îndepărtează depresia, apatia și aduce optimismul și seninatatea, apropie clipele de fericire. Atitudinea armonioasă aduce frumusețea și Împlinirea.

Un alt Cristal, cuarțul fantomă despre care am mai vorbit, putem spune că este un potențator și un facilitator. Potențează acțiunea celorlalte cristale și, pe starea de Armonie Interioară dobândită, în Meditație sau Rugăciune, facilitează accesul la Cronica Akasha, la comunicarea directă cu Ghizii Spirituali ce ne însoțesc în viață. Femeile de succes cunosc aceste Taine și succesul lor, realizările în plan material și emoțional crec de la o zi la alta.

Încearcă și Tu! Fericirea, bogăția materială și spirituală nu sunt apanajul nimănui. Toți avem acces la Împlinirea Visului dacă suntem conștienți de Puterea înfinită de Împlinire sălășluitoare în noi. Și, eliberează-te de ideea că dacă cineva este bogat și fericit, altcineva este sărac și necăjit! Că bogăția este limitată! Această este o falsă valoare indusă pentru ca noi să ne simțim vinovați ori de câte ori dobândim un pic de fericire și bună-stare materială.Să pierdem prin sentimentul de vinovăție fericirea și să recădem în suferință. Am dobândit bunăstare și fericire pentru că atitudinea noastră a fost și este în Armonie cu Întregul. Vom fi bogați și fericiți atâta timp cât atitudinea noastră este în Armonie cu Uni-Versul.

Ține minte: Tu ai dreptul la Fericire și Prosperitate în fiecare clipă a vieții tale. Este o alegere interioară. Fiecare om are acest drept. Este înscris în Matricea Ființei sale. În Matricea Divină. Atitudinea face diferența!

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu