luni, 14 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (15)

Cristalele sunt dintr-un punct de vedere, asemănătoare oamenilor. Când se află împreună dezvoltă emoții, vibrații, energii complexe. Produc efecte, deschid adevărate Porți către cele mai tainice Frecvențe ale Bibliotecii Cristalice. Interacționează și creează Holo-Fractali care modulează structurile realității, dezvoltă capacitățile perceptive și supra-perceptive. De aceste efecte beneficiem în timp, pe măsură ce lucrăm cu Cristalele, pe măsură ce ne conectăm la Frecvențele lor. Începem prin a ne cunoaște pe noi ca structură și funcționalitate complexă la nivel noesic, biosic și fizic și a cunoaște Cristalele și efectele pe care acestea le generează.

Agat, Fluorină și Coral, o combinație de Frecvențe și Vibrații înalte. Să le luăm pe rând. Agatul este un cuarț de ancorare emoțional informațional energetică.

Te îndrumă, te ocrotește, te ajută să-ți menții curată atât Aura cât și structura fizică cât și emoționalul și corpul de suferință. Am ales să-ți spun că acest corp de suferință, această structură emoțional informațional energetică a Ființei noastre este hrănită de propriile nostre gânduri dizarmonice pe care nu doar că le înmagazinează și le dezvoltă dar le și menține în permanență în prim planul mentalului nostru social. În acest fel, ne controlează Atitudinea. Această structură este poate prima care este bine să alegem să o vindecăm. Decizia este la noi și o putem lua în orice clipă dorim. Aplicarea deciziei este însă o provocare, aș spune interesantă, pentru că structura numită “corp de suferință” nu cedează imediat decât dacă suntem foarte determinați să scăpăm din capcana ei. Agatul ne oferă un sprijin important în acest demers pentru că ne menține celelalte structuri, inclusiv planul mental, în Armonie.

Capacitatea sa de a păstra echilibrul energetic, de a armoniza forțele de tip Yin și Yang, are Darul de a ne aduce pacea interioară. Acționează lent dar din nenumăratele sale straturi putem aduce la înțelegerea noastră o mulțime de informații utile. Pentru mine, cel mai important ajutor pe care l-am primit de la Agat, a fost și încă este, acceptarea de sine. Amintește-ți: până nu te accepți pe tine așa cum ești, până nu înțelegi că ești perfect(ă) așa cum ești pentru misiunea pe care ți-ai ales să o împlinești în această viață, nu descoperi, nu știi ce este, nu înțelegi ce este, nu trăiești Iubirea. Abia după ce înveți să te iubești pe tine și te vei iubi așa cum ești, cu tot ce crezi tu azi că sunt calitățile și defectele tale, abia atunci vei ști, vei putea, vei dori permanent să dăruiești Iubire. De fapt, nici nu vei mai putea trăi altfel decât prin a dărui Iubire. Atunci Inima ta va fi doar Lumină. Atunci vei putea în orice clipă comunica nemijlocit cu toate Ființele din Uni-Vers. Vei dobândi pe deplin puterea sălășluitoare în Inima ta de a creea asemenea Creatorului a Tot ce ESTE. Iar Iubire înseamnă și acceptarea tuturor celorlalte Ființe așa cum sunt. Această coordonată este vitală pentru evoluția noastră.

Fluorina, cea de a doua piatră de care vorbim astăzi. Este las rândul ei un puternic protector al tuturor structurilor vii. Cristalul identifică și aduce în planul mental informațiile și energiile care au tendința de a interfera cu intențiile și activitățile noastre. Unele din aceste energii inscripționate cu programe parazitare sau de deturnare a intențiilor noastre, sunt emise de cei care doresc ca noi să luăm anumite decizii, să avem anumite atitudini. Sunt intenții de manipulare psihică pe care dacă le recunoaștem ca  atare nu mai au nicio putere asupra noastră. Nu intru acum în detalii dar dacă vrei să cunoști mai mult, spune-mi.

Fluorina are capacitatea de a ne proteja de radiațiile geopatogene și de stress-ul creat de multiplele câmpuri electromagnetice generate de echipamentele electronice și de emițătoarele puternice ce fac parte din viața noastră, fie că suntem de acord cu prezența acestora fie că nu. Este greu de conceput, de crezut, de înțeles, că mai putem „funcționa” ca specie fără obiecte de uz casnic, telefonie, mobilă, calculatoare. Putem, dar pentru a atinge acel nivel, este necesar ca o masă critică de semeni să facă Saltul Cuantic de care vorbeam într-un articol, într-una din zilele trecute. Adică să acceseze un plan mai înalt-vibratoriu al Conștiinței. Să ființeze pe o Frecvență diferită. Să opereze cu un cu totul alt sistem de valori. Vom vorbi mai târziu despre lucrurile acestea.

Piatra are Darul de a transforma haosul în cosmos, altfel spus, de a organiza informațiile și energiile într-un model matematic aparent ilogic dar perfect logic și funcțional în plan subtil, în Frecvența Creației. Acest efect îl are și atunci când interacționează cu structurile Ființei noastre. Ne re-structurează atât viața cotidiană cât și corpul fizic, cel emoțional și cel mental. Eliberează emoțiile și sentimentele care ne țin ancorați într-un trecut care nu ne face altceva decât să ne încetinească ritmul evolutiv. Fluorina demontează orice iluzie aducând Adevărul în prim planul mentalului social. Fiind un accelarator evolutiv pe toate structurile, Fluorina are capacitatea de a reface ADN-ul în Matricea evică, respectiv adamică originară în cazul persoanelor iubite. Este de ținut minte acest lucru! Asta înseamnă că putem dezvolta tehnici regenerative. Spune-mi dacă vrei să știi mai mult. Să experimentezi.

A treia componentă a acestei combinații dinamice în plan subtil, este Coralul. Este o piatră semiprețioasă care face trecerea dintre organic și mineral. Structural și Vibrațional. Ne amintește că Viața nu se termină odată cu abandonarea structurii minte-trup. Trupul se reîntoarce în Firea Înconjurătoare pentru ca elementele care îl compun să se restructureze în alte sisteme vii iar Spiritul, Ființa, își urmează cursul evolutiv într-un alt plan, pe o cu totul altă Frecvență. De la Coral învățăm să dăruim, să conlucrăm cu toate celelalte Ființe, să creem. El însuși creează structuri uriașe în raport cu dimensiunile sale. În apele Australiei, această mică Ființă a construit structuri gigantice pe mii de kilometri și a creeat un adevărat ecosistem. Marea Bariera de Corali este o adevărată minune arhitectonică vie a Lumii. Specia umană nu poate creea încă structuri de asemenea dimensiuni. Avem ce învăța de la Coral: răbdarea, perseverența, dăruirea, înțelegerea Adevărului că suntem toți o Unică Ființă, înțelegerea faptului că ceea ce facem noi astăzi va fi sau nu în beneficiul generațiilor următoare. Și ca să spunem puțin mai mult, chiar și în beneficiul nostru în viața viitoare. Despre Coral putem scrie mii de pagini dar știu că îți este cu mult mai util să-i descoperi Tu alte și alte calități și să te bucuri.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu