marți, 15 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (20)

Continuând călătoria experimentării în Lumea Cristalelor, am lucrat astăzi cu Cuarț Roz, Magnezit și Coral Alb. Magnezitul îmi aduce acea pace interioară necesară accederii planurilor profunde ale Ființei. O întrebare pe care mi-am pus-o mai demult își caută răspunsuri. De ce le place oamenilor să purtăm bijuterii? Atât femeilor cât și bărbaților. De ce ne place să adăugăm ceva înfățișării noastre? Care este rolul acestora în viața noastră? La prima vedere, am putea spune că bijuteriile au un rol social. Că ne conferă distincție, că ne reprezintă în clasa socială din care facem parte dar nu este așa. Am văzut femei ce sunt distinse asemenea Zeițelor fără a purta vreo bijuterie cât de mică. A fi distinsă este imaginea unei calități interioare. Este frumusețea manifestă a Ființei și nu are nevoie de vreun ambalaj strălucitor. Nu o poți dobândi nici dacă porți două uncii de aur la gât, pe degete, la gât, pe glezne, în păr sau mai știu eu pe unde.
Etalarea tezaurului personal nu-ți conferă în niciun caz distincție, este doar de prost-gust și este practicată de cei care nu au nimic altceva de arătat pentru că interiorul nu este tocmai sălașul Luminii și Iubirii. 

Înseamnă că menirea bijuteriilor este cu totul alta. Unele bijuterii ne atrag în mod deosebit, altele nu. De ce? Bijuteriile sunt “stații de emisie-recepție” pentru o gamă largă de Vibrații. Prin desenul lor, ele atrag din Uni-Vers și emit pe Frecvențele geometriei respective. Este vorba de Efectul de Formă. O altă gamă de Vibrații pe care le emit, este cea a bijutierului care le-a creat. A stării sale de spirit din momentul lucrului efectiv la bijuteria respectivă și a benzii sale de emisie obișnuite. Dacă tot acest buchet de Frecvențe se regăsesc în plaja nostră de Vibrații, atunci emoția pe care o simțim când vedem acea bijuterie, este pozitivă. Ne place pur și simplu fără să știm de ce. Nici măcar nu ne gândim la toate acestea. Ar mai fi de spus că niciun creator de bijuterii nu poate crea geometrii cu Efecte de Formă diferite de banda de Frecvențe pe care se află el ca nivel al evoluției personale. Creațiile noastre poartă în lume amprentele Frecvențelor pe care generăm. Așadar, bijuteriile sunt asemenea unor dispozitive care ne conectează la Surse din Uni-Vers, pe care noi le putem accesa. Dacă Sursele respective sunt în alte benzi de emisie decât cele pe care le putem noi recepționa la un moment dat în evoluția noastră, acele bijuterii nu ne plac. Aceasta este senzația și noi o urmăm cu fidelitate. Le cumpărăm sau nu. Dacă le-am primit cadou, le purtăm sau nu.

Uneori, chiar dacă o bijuterie primită sau cumpărată într-un moment de emoție intensă, nu ne place de fapt, nu o abandonăm. Vine o zi în care ne vom reapropia de acel obiect, nu pentru a retrăi o emoție anume ci pentru că ne atrage în mod deosebit. Este un semn că în interiorul nostru s-a produs o modificare de Frecvență pe un anumit palier emoțional-informațional-energetic. Am descoperit spre exemplu semnificația unui mic simbol prezent pe acea bijuterie și am înțeles care este menirea lui, care este efectul pe care îl produce. Am înțeles cât de benefic ne este să avem acel simbol asupra noastră în anumite momente sau permanent. Dintrodată simțim o mare atracție pentru bijuteria respectivă și ne gândim că cel sau cea care a creat-o este un om deosebit care știe câteceva despre Tainele Vieții și ale Uni-Versului. Uneori îi mulțumim în gând pentru emoția benefică pe care o trăim. Uneori, prin intermediul Efectului de Formă produs de geometria complexă a unei bijuterii, primim un acces la Surse Înalte din Uni-Vers și dobândim Cunoaștere și Înțelepciune. Alteori, bijuteriile au efecte tămăduitoare pe care mintea noastră socială nu le înțelege și nu le acceptă. Asta nu înseamnă că efectele nu există și nu se produc.

Există fenomene și lucruri pe care le vedem și le acceptăm și altele pe care nu le vedem și nici măcar nu ne poate trece prin minte că ar putea exista. Dacă cele mai multe nu le vedem, nu le cunoaștem, nu ni le putem imagina, asta nu înseamnă că ele nu se produc și nu există.

Ține minte asta! Te las pe tine să analizezi aceste cuvinte și, mai departe, să descoperi Tainele păstrate de micile obiecte miraculoase care ne atrag constant într-o lume magică.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu