sâmbătă, 12 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (1)

Suntem Ființe de Lumină coborâte în trup, în frecvențe planetare pentru a descoperi propria noastră natură stelară, pentru a conștientiza care ne este menirea și a ne înțelepți. Viața la Pieptul Mamei Pământ este o școală și, în fiecare viață ce ne este dăruită, este bine să alegem să ne facem temele pentru a putea merge astfel mai departe și a primi Mantia de Lumină a Creatorului a tot ce ESTE. Această școală în trup pe care o numim viață, ne pare de multe ori a fi prea dură, nedreaptă, greu de dus. Sunt momente în care ne punem întrebări cu adevărat folositoare, sunt momente în care facem salturi evolutive importante, sunt clipe în care Scânteia Divină din Inima noastră ne arată Calea ce o avem de urmat.

Cuarțul Fumuriu și Agatele sunt doi prieteni buni pe acest drum al devenirii noastre dacă alegem să îi păstrăm aproape. În strânsă legătură cu Muladhara și Anahatha (ceakra rădăcină - cea care generează Câmpul Vital și ceakra Inimii - legătura cu Mama Pământ), Cuarțul Fumuriu are capacitatea de a ecrana fluxurile energiilor geopatogene și ceața elecromagnetică.
Crează astfel o protecție binefăcătoare și o purificare a întregii Ființe. Trecutul își pierde puterea de aducere în prezent a vibrațiilor nedorite și astfel nivelul de stress emoțional scade vertiginos.

Practic, înțelegem că a lăsa trecutul să-și liniștească în mod firesc influența asupra noastră, este cea mai bună medicație împotriva depresiei, a temerilor, a auto-judecării și auto-condamnării propriilor decizii. În plan mental, frica de un eventual eșec dispare pentru că ne ajută să înțelegem că eșecul nu poate veni din trecutul nostru ci din doar din atitudinea pe care o avem în clipa prezentă. Odată eliberată de fantomele trecutului, gândirea devine clară, pragmatică, exprimarea capătă coerență, concentrarea pe propria alegere este puternică. Înțelegem că viitorul va fi așa cum decidem noi astăzi, Acum și Aici, să fie. 

Stabilitatea structurală a Agatelor ne aduce echibrul emoțional, mental, fizic, decizional. Are capacitatea de a potența, echilibra și armoniza balanța energetică a Ființei, ecilibrul Yin-Yang, fluxurile naturale informațional energetice ce ne străbat necontenit trupul, mintea și sufletul. Acceptarea propriei Ființe este un pas decisiv pe Calea ce o avem de urmat. Nu putem să acceptăm cu detașare celelalte persoane din Orizontul Vieții noastre până nu dobandim Darul acceptării propriei Ființe, până nu înțelegem că fiecare om, animal, plantă și fenomen ce ne apare în viață are un rol în dinamica evoluției noastre. Acceptarea propriei Ființe este împăcarea mentalului inferior cu sufletul și cu trupul nostru, cu Inima noastră și unirea acestuia cu mentalul superior.

Agatele sunt cristale ce facilitează conectarea la conștiința colectivă, la înțelegerea faptului că într-un plan mai înalt, suntem toți o singură Ființă de Lumină. O Ființă în infinite manifestări, in infinite ipostaze, o Ființă care experimentează permanent Creația, care respiră Infinitul. Agatele au capacitatea de a purifica Aura și de proteja astfel celelalte structuri ale Ființei de interferențe nedorite. Aceată capacitate a sa ne este foarte utilă și nu doar din perspectiva păstrării unei sănătăți perfecte ci și pentru că, puritatea propriei Aure ne permite să avem liniștea necesară explorării zonelor profunde din Inima noastră și dezvoltării creativității, cel mai de seamă Dar cu care am fost înzestrați. 

Așadar,
Cuarțul Fumuriu și Agateleîți sunt prieteni, un adevărat tămăduitori și îndrumători în viața de fiecare zi. Este suficient să iei cu delicatețe pietrele în mâinile tale și, apropiindu-le de Inimă, să închizi ochii pentru câteva momente. Deschide-te fluxurilor benefice de Energie și vei primi din adânc, din Sălașul de Taină al Inimii tale cele mai folositoare sfaturi. În acest timp cristalele îți vor veghea Ființa.

Paul Buică




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu