joi, 3 aprilie 2014

Orice Impunere Este O Agresiune

Este atât de simplu, este elementar şi nici măcar nu ar trebui să mai fie explicat ceva pentru că este o axiomă. Liberul Arbitru al fiecărui om este suveran şi este respectat necondiţionat de către Creator, de către Întregul Univers. Doar minţile unor oameni dizarmonici, doar ego-uri bolnave cred că se pot poziţiona deasupra Creatorului şi cu un set de valori răsturnate, cred pot împiedica fluidul Iubirii Divine, Armonia Universului.

Ego-ul este cea mai gravă boala existenta în lume şi unul dintre cele mai vizibile simptome este agresivitatea, iniţierea activităţilor agresive îndreptate împotriva altor oameni, împotriva plantelor şi animalelor, împotriva mediului şi împotriva lui Dumnezeu. Creatorul A Tot Ce Este le respecta Liberul Arbitru şi acestor Fiinţe aflate sub influenţa Legii Gravitaţiei şi le permite să-şi manifeste agresivitatea şi să evolueze. Altfel nu se poate pentru că şi acei oameni - astăzi agresivi prin ignoranță - să evolueze şi să primească în Inima lor la un moment dat, Legea Gratiei Divine. Divinul poate fi doar Perfect.


Ego-ul este manifest în absenţa Iubirii. Când cea mai agresivă minte descoperă Iubirea se produce Miracolul Luminii şi agresivitatea dispare. De fapt, agresivitatea nu există de sine stătătoare, este doar absenţa Iubirii. Şi te întrebi firesc, cum se poate ca ceva care este doar o absenţă, este pe cale să distrugă o specie şi un mediu planetar? Aşa îţi dai seama de fapt de Forţa Iubirii. Aşa realizezi ce este Iubirea, aşa înţelegi că fără Iubire nu exista practic Viaţa, că “Nimicul” poate cuprinde Pământul şi distruge tot, ca în “Poveste fără sfârşit”. O recomand tuturor celor ce pornesc pe drumul autocunoaşterii, celor care au copii pentru că este explicat şi pe înţelesul celor mici.

Iubirea şi agresivitatea nu pot coexista. Iubirea înseamnă Armonie, Respect, Devoţiune. Agresivitatea înseamnă dispreţ pentru Viaţă, pentru Creaţie, pentru diversitatea culturilor, a raselor, a credinţelor, a tuturor limbilor vorbite, înseamnă a considera că ceva este superior şi altceva este inferior, înseamnă a refuza Darul Divin şi înseamnă a te plasa într-o poziţie de luptă cu Natura nu de Armonie cu Natura. Înseamnă a trăi prin prisma trecutului şi a proiecţiilor fantasmagorice într-un viitor monocolor şi întunecat. Înseamnă lipsa de Inteligenţă şi când spun asta mă refer la Inteligenţa Divină nu la cea de tip tehnic.  

Inteligenţa Divină înseamnă a asculta, a înţelege, a interacţiona non invaziv, a pătrunde Tainele Vieţii şi ale Uni-Versului, a comunica nemijlocit cu Firea Înconjurătoare, cu Creatorul, cu Planeta cu Soarele, cu alte Fiinţe de Lumina aflate pretutindeni în jurul nostru, cu Ghizii Spirituali, cu pietrele şi cu apa. Inteligenţa Divină înseamnă a fi Aici şi Acum, înseamnă a fi Atent şi Alert.

Părinţii ar trebui să-şi educe copiii pe de o parte în spiritul germinării Inteligenţei Divine pentru a se dezvolta armonios şi a creşte că Oameni Solari şi pe de altă parte în direcţia inteligenţei tehnice pentru ca specia să atingă nivelurile tehnologice care vor permite generaţiilor viitoare să se desprindă de Planeta Mamă şi să se bucure şi de alte minunăţii din Galaxie. Dezvoltând deopotrivă Inteligenta Divină şi cea tehnică se vor forma oameni compleţi în mintea cărora nu va încolţi niciodată ego-ul distructiv pentru că acolo va sălăşlui doar Iubirea.

Paul Buică


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu