sâmbătă, 12 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (8)

“Povestea Prințesei Dace Dhyanna are darul de a deschide Porțile Tainice ale Inimii. Mi-a amintit de vremea copilăriei și a adolescenței. Fiecare fetiță și fiecare adolescentă visează să fie Prințesă, să se îmbrace cu rochii frumoase și să poarte bijuterii strălucitoare. Să traiască măcar într-o casă foarte frumoasă dacă nu într-un castel. Să vină la un moment dat un Făt-Frumos pe un cal alb cu care să trăiască fericită, în bunăstare, iubită și respectată tot restul Vieții. Ca să fim sincere, Visul acesta nu ne părăsește niciodată doar că uneori, Viața cea de toate zilele, ne face să-l uităm o vreme. Aminteșteți-l, dacă pentru o clipă l-ai uitat sau nu ai mai crezut în el. Visul tău este important pentru tine și meriți să îl împlinești.

Amintește-ți că depinde doar de noi dacă suntem sau nu Prințese. A fi sau nu o Prințesă în Viața de toate zilele nu este un efect rezultat din nașterea într-o anumită familie sau din moștenirea vreunui rang nobiliar ci o calitate interioară conștientizată.
O calitate cu care se naște fiecare dintre noi. Un potențial pe care îl putem valorifica sau nu. Valorificarea vine atunci când conștientizăm Divinitatea din noi, când ne lăsăm purtate și îndrumate de Grația Divină sălășluitoare în Inima noastră și mai puțin de mentalul social, de suma de programe induse mai mult sau mai puțin delicat sau subtil în mintea noastră.


Dacă vrei să fii Prințesă, să fii iubită, respectată, să trăiești în Abundență, să fii prosperă din toate punctele de vedere, atunci poartă-te în orice împrejurare a Vieții tale ca și cum ai fi deja Prințesă. Pentru că asta ești. Ești în fiecare clipă tot ce dorești Tu să fii. Ce cred, ce spun și ce fac toți ceilalți, nu are nicio relevanță pentru Tine. Doar oamenii mai puțin decât mediocri discută despre alții oameni. Oamenii inteligenți, conștienți, distinși nu coboară niciodată la acel nivel. Ei știu că Viața lor este importantă pentru ei, că pot trăi doar Viața lor, pe a nimănui altcuiva și își focalizează întreaga Energie pe ceea ce au de înfăptuit pentru a-și împlini Visul.

Calea fiecărei femei conștientă de Natura ei Divină este de a se înțelepți, de a dobândi cât mai profundă Cunoaștere și Înțelepciune și de a le-o dărui Fiilor și Fiicelor sale, celorlalți oameni. O vorbă veche spune că orice acțiune a ta este sămânță de îndumnezeire dacă o faci cu Iubire și că a face totul cu Iubire este o calitate pe care doar cei aleși o pot atinge. Doar Zeii. A trăi o Viață în Iubire înseamnă a trăi o Viață de Prințesă, de Zeiță coborâtă în chip și trup de OM. Păstrează cuvintele astea și cercetează-le ori de câte ori vei voi să te înalți în Inima Ta.“

Aceste cuvinte au fost rostite la una dintre lansările Volumului I a cărții mele Dhyanna, Prințesa Dacă. Am știut atunci că ceea ce am primit din Nevăzut și am scris în această povestire are Darul de a ajunge la sufletele oamenilor. Mulțumesc.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu