sâmbătă, 19 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (34)

Această suită de articole se adresează celor care se află la primii pași pe Calea Autocunoașterii și deopotrivă celor care deja au conștientizat că Armonia Divină este singura Cale de urmat în Viață dacă doresc să cunoască Tainele Vieții și ale Uni-Versului, să se bucure de o Sănătate perfectă și să fie longevivi. Să dobândească Nemurirea în trup prin Tehnicile Regenerative cunoscute și împărtășite de Stră-Moșii noștri Daci, Tehnici pe care le vor afla în Inima lor de la Maestrul Interior.

Continui șă îți împărtășesc experiența mea în Lumea Cristalică cu două Ființe ce manifestă Intenții puternice, benefice în planul nostru subtil. Citrinul și Opalul sunt cunoscute în principal ca pietre cu puternice efecte tămăduitoare. Citrinul ne îndeamnă subtil să clarificăm toate aspectele Vieții și să dăruim ceea ce este de dăruit și în același timp să ne gestionăm cu pricepere bunurile astfel ca averea noastră să crească.

Melancolia și atitudinea negativă dispar în preajma Citrinului iar neînțelegerile din familie și/sau din colectivitățile ocazionale sau permanente, dispar.

În planul mentalului social, Citrinul catalizează starea de detașare și face posibilă conectarea la Înțelepciunea Universală. Crește încrederea în propriile forțe prin eliberarea de anxietățile omniprezente în mintea asaltată de viața trepidantă a societății actuale, înlesnește eliberarea de experiențele trecutului și cultivă încrederea naturală a fiecăruia în prezent și în viitor.

Frica de asumarea responsabilității este depășită cu ajutorul acestui Cristal iar mâniile declanșate de sentimente, re-sentimente și trăirile contradictorii sunt alchimizate. În mod natural, mintea eliberată de furii și spaime se reîncarcă cu energiile inscripționate benefic, se reașează în Matricea Divină. Odată eliberată, mintea reechilibrează întregul metabolism și corpul fizic primește Tămăduirea în plan subtil și pe toate coordonatele fizice.

Pe acest fond de relaxare și bună funcționare a întregului sistem viu al omului, Opalul intensifică vibrația înaltă și o propagă pe toate nivelurile Ființei. Induce stări de conștiință extinsă, stări interioare de o profunzime și frumusețe fără seamăn. Oglindă perfectă a gândurilor și sentimentelor umane și nu numai, Opalul amplifică și retrimite către sursă gândurile și sentimentele primite, fără a induce necesitatea interpretării în și prin sistemul individual de valori. Este caracteristica manifestă de piatră karmică. Opalul este o piatră a Iubirii. Stările interioare pasionale, erotismul, atracția sunt puternic stimulate. Cristalul susține depășirea momentelor de inhibiție pe care aproape fiecare dintre noi le-a cunoscut în anumite momente ale evoluției sale. Este un puternic purificator al întregului sistem viu numit Om.

Cristalul eliberează din profund spontaneitatea, claritatea mentală și favorizează valorificare potențialului uriaș cu care am venit în această viață. Ameliorează stările de epuizare energetică și susține reîncărcarea din surse telurice și cosmice. Este cunoscută influența acestei pietre pentru contribuția sa la refacerea câmpului energetic terestru și pentru stabilizarea rețelelor telurice. Este și acesta unul dintre motivele pentru care Opalul este folosit în practicile shamanice. 

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu