marți, 15 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (18)

Pășind pe Calea descoperirii Tainelor Cristalelor am prins o “șoaptă”. Citrinul îmi transmitea că alegerea mea de a vorbi despre Abundență și Prosperitate, despre Soare și despre Bucurie, este benefică celor ce aleg la rândul lor să pășească pe cea mai frumoasă Cale de urmat în viață: Calea către Cunoașterea de Sine. Toate Tainele Uni-Versului îți sunt accesibile în clipa în care alegi să-ți cunoști propria Ființă. Toată Cunoașterea și Înțelepciunea Uni-versului se află în Inima Ta. Poți să crezi asta? Inima Ta este destinația pe care o alegi pentru a afla Calea și a ajunge Acasă.

Inima Ta este Frecvența pe care te conectezi la Creație, la Abundență, la Bucurie. Inima Ta ființează pe Frecvența Iubirii și chiar de ai vrea nu poți schimba asta pentru că Ea, Inima Ta, este o structură subtilă Divină și când îți împărtășesc acest Adevăr nu mă refer la organul inimă din pieptul tău ci la Ființa de Lumină. Acea Ființă ești Tu. Acea Manifestare a Creatorului ești Tu. Citrinul îți este un prieten minunat pe acest drum. Este un Cristal Solar cu o putere uriașă. Dacă te gândești că este în același timp și potențat de alte pietre precum Cuarțul și Onixul, realizezi cât de puternică este acestă Ființă Cristalică

.

Citrinul încarcă energetic toate planurile vieții și toate structurile materiale și subtile ale Ființei noastre. Protejează Aura, alchimizează energiile geopatogene și celelalte energii negative ce se produc în mentalul colectiv, în social, purifică centrii informațional energetici, biocâmpurile și, implicit, activează Intuiția. În prezența Citrinului, Sahasrara se deschide iar Swadisthana și Manipura se activează puternic. Un om ale cărui structuri fizice și subtile sunt protejate de influențele parazitare și distructive ale energiilor inscripționate pe Frecvențe joase, este deschis Prosperității și Abundenței Uni-Versului, atât în plan material cât și spiritual. Mintea se deschide către informația profundă, devine deosebit de activă, logică și eficientă.

Un om fericit este un om care atrage Prosperitatea în viața sa și a celor dragi lui. Citrinul în sine, nu te poate face fericit(ă) dar acțiunea sa inspirată de Puterea Soarelui, Hrana Solară pe care ți-o oferă, Bucuria pe care ți-o induce, protecția pe care ți-o asigură îți schimbă practic starea emoțională interioară. Odată instalată în Inima ta, Armonia atrage ca un magnet, Abundența, Prosperitatea, Bucuria. Este limpede că Bucuria manifestă este suportul unei sănătăți perfecte iar sănătatea înseamnă longevitate. Vigoare naturală amplificată de Energia Solară emanată de către Citrin ne creează starea interioară de conștientizare a puterii de a realiza orice ne-am putea dori. ORICE. Canalizându-ne această uriașă cantitate de Energie către proiecte benefice nouă și celor din Orizontul Vieții noastre, atragem și mai multă Prosperitate materială și spirituală în viața noastră și în jurul nostru.

Aceste materializări devin foarte vizibile, se amplifică și se propagă în Orizontul Vieții noastre pe măsură ce devenim tot mai conștienți de faptul că Uni-Versul înseamnă Prosperitate. Că Viața în ansamblul ei, ca fenomen universal, înseamnă Prosperitate. Că este omniprezentă pe toate nivelurile vibratorii ale Creației. Înțelegem că pe măsură ce nivelul nostru de conștientizare și de armonizare cu Frecvențele înalte al Creației crește, atragem și propagăm în jurul nostru tot mai multă Abundență.

A fi prosper, sănătoS, longeviv, fericit, este o alegere a fiecăreia dintre noi.

Nu mă crezi? Este alegerea ta să crezi în dogme de tot felul, în sisteme de valori false, în norme și conveniențe care nu fac decât să te țină departe de Inima Ta, de Tainele Vieții și ale Uni-Versului, de Abundența materială și spirituală a Creației. Îți respect alegerea pentru că este o Manifestare a Liberului tău Arbitru dar dacă astăzi, viața ta nu este așa cum ai visat este doavada că a venit timpul să schimbi ceva. Să generezi un alt Holo-Fractal care să-ți aducă în Manifestare altceva decât ceea ce se manifestă în viața ta Acum. Eu ți-am împărtășit ceva din înțelegerea la care am ajuns eu și poate că nu sunt reprezentativ pentru societatea în care trăim dar te asigur că trăiesc în Bucurie. Că sunt fericit. Că a meritat să aleg să experimentez, să caut și să descopăr Ființa de Lumină din Inima mea.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu