duminică, 13 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (12)

Dacă tot am vorbit în articolul precedent despre puterea de tămăduire a Cristalelor, despre emoțiile, informațiile și energiile pe care ni le dăruiesc când ne deschidem lumii lor, putem merge mai departe cu deslușirea unor Taine ale acestor minunate Ființe.

Se spune că Turmalina a venit sau a fost adusă pe Pământ pentru a fi în preajma Ființelor terestre și a le asista în timpul Saltului Cuantic al acestui timp. M-am gândit îndelung la această informație. Mi-am întrebat Inima, așa cum fac întotdeauna când primesc o informație și emoția pe care am primit-o mi-a transmis ceva diferit. În fapt, mult mai mult. Turmalina s-a născut într-un timp în care Pământul se afla în grija unei alte rase de Ființe ale Galaxiei. Erau Ființe ce nu aveau o structură fizică, nu aveau un trup așa cum înțelegem și simțim noi astăzi. Trupurile lor erau dintr-o materie cu o structură mult mai fină, transparentă am spune azi, dacă ne raportăm la percepția ochilor fizici, o structură cu o vibrație foarte înaltă și cu un câmp de influență extins mult dincolo de zona de influență gravitațională a Planetei.

Acele Ființe ce nu purtau nume, au creat Turmalina din praful unei comete rezultat din transmutarea alchimică pe care au inițiat-o pentru a feri Pământul de un impact puternic care i-ar fi putut schimba atât configurația pe care o cunoaștem astăzi cât și Frecvența.

Au trecut apoi pe o altă ramură a Timpului pentru a permite rasei umane să-și preia și să-și ducă la bun sfârșit Misiunea de a ridica Frecvența Planetei și de a face împreună cu aceasta Saltul Cuantic. În această poveste, rolul Turmalinei este de a ne însoți în noua dimensiune și a crea câmpul informațional energetic protector pentru noi, pentru toate celelalte Ființe și pentru Pământ.

Turmalina ne aduce claritatea interioară, ne eliberează forța infinită a creativității, ne inițiază viziunea și ne conectează la forțele de împlinire a ceea ce avem de făcut. În egală măsură, ne asigură o protecție dinamică împotriva tuturor forțelor potrivnice posibile, terestre și extratmosferice, geopatogene și a celor generate conștient sau nu de persoanele cu care intrăm în contact. Purificator al Aurei, al biocâmpurilor și meridianelor energetice, Turmalina ne ajută să ne extindem structurile subtile la distanțe cosmice. Din acest punct de vedere este un facilitator, un conector la energiile înalte ale Galaxiei.

Putem experimenta cu ajutorul Turmalinei și alte ramuri ale Timpului dar numai după dobandirea unei Cunoașteri Profunde a structurilor Multi-Versului, ale Creației. Până atunci este mai aproape de capacitățile noastre actuale de percepție și înțelegere să considerăm Turmalina o bună prietenă care ne protejează de Frecvențele nedorite. Îți spun doar că există un nivel cu mult mai înalt decât cel actual, cel în care trăim fie în hipnoza materialității fie în cea a spiritualității fie într-un melanj de spiritual-material. Putem ființa în acel plan mai înalt-vibratoriu doar după ce transcendem lumea potrivniciilor, a dualității, a așteptărilor.

Turmalina îți poate atenua în mare parte stările de teamă în fața necunoscutului dar mai ales, teama firească în fața incognoscibilului, a ceea ce știi că există dar nu poți cunoaște pentru moment. Teoretic, știm că avem acces doar la o foarte mică parte din ce înseamnă Creația și asta, din motive de protecție a noastră. Știm că nu avem a ne teme de nimic dar, uneori, trăim în interior aceiași senzație pe care o avem atunci când ne aflăm într-o barcă în mijlocul Oceanului. Sub noi se află trei kilometri de apă, un mediu despre care nu știm mai nimic. În jur doar apă, în sus spațiul infinit.

Turmalina îți poate dărui starea interioară necesară înțelegerii fenomenului firesc al dobândirii cunoașterii Tainelor Creației în mod gradual. Cu Răbdare, cu Devoțiune, cu Respect, cu Iubire. Este asemenea stării interioare pe care o avem atunci când ne aflăm ”la picioarele Maestrului” și primim din Izvorul Înțelepciunii Sale safire neprețuite.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu