luni, 28 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (43)

Maestrul drag, la ceas de Taină mi-a șoptit cu duioșie: “Amintește-ți! Tu nu ești mintea ta, nici trupul tău. Tu ești cu mult mai mult, ești o Ființă de Lumină. O respirație a Creatorului Celest. Acolo, în Profund, în cămăruța cea doar de Tine cunoscută, sălășluiește Cel ce ESTE! Ridică-te din lut. Privește cu Iubire în Inimă și-L vei afla. Abia apoi Îl vei putea vedea, cunoaște, atinge și trăi în Tot ce ESTE.”

Nu știu nici astăzi dacă au fost cuvinte rostite sau doar sau doar o aromă, o savoare a unei clipe de ființare în Lumină la picioarele Maestrului. De ființare într-o unică Vibrație. O clipă de ființare în Unime. Am realizat atunci, demult, că primul pas către cunoașterea de sine a fost cea mai importantă decizie a acestei vieți. Am pornit pe cea mai frumoasă Cale posibilă și astăzi am ales să-ți împărtășesc și ție experiența mea. Am pornit în căutarea Maestrului Interior.



Am avut mereu în preajmă acești prieteni minunați numiți Cristale. Sunt Ființe extraordinare care deși atât de diferite structural de noi, ființează pe Frecvențe pe care le putem percepe. Ne dăruiesc informații, ne deschid porțile Bibliotecii Universale de Date pe care o numim Akasha, ne asigură protecție și ne ajută să ne tămăduim. Încă din adolescență am fost fascinat de Cristale și am început să caut informații despre aceste structuri vii. Nu știam pe atunci mare lucru despre Creație, despre Tainele Vieții, despre Uni-Vers. Cristalele mă atrăgeau puternic și nici asta nu știam de ce. Am început să mă “joc“ cu aceste “pietre“ și am descoperit că îmi “șopteau“ ceva.

Îmi plăcea să le țin în palma stângă și să închid ochii. Îmi imaginam că trăiesc într-o lume foarte diferită de cea în care mă născusem. Cu cât mă “jucam“ mai mult, informațiile despre acea lume, imaginile, emoțiile trăite, erau pentru mine un fel de evadare, o metodă de a mă relaxa profund și de a mă încărca cu Energie. M-am gândit la un moment dat sau poate am primit de undeva de deasupra noastră mesajul că tot ceea ce ne imaginăm este de fapt realitatea unei alte existențe a noastre, pe o altă Ramură a Timpului. Am început să “călătoresc“ în lumi ale căror Porți îmi erau deschise de către prietenii mei minerali. Poate că îți pare că ține de domeniul SF ce îți spun, poate că a fost doar un joc al imaginației mele dar am primit și informații concrete despre metode de tămăduire ale trupului, minții și sufletului, am primit Taine pe care mai târziu le-am redescoperit în cărțile unor Maeștri. Am simțit că purtând cristale beneficiez de o protecție puternică pe toate nivelurile și structurile mele, atât fizice cât și subtile. Și așa am început să-mi creez primele Proiecte Geometrice.

Am descoperit spre exemplu că Ametistul mă ajută să elimin toate blocajele, să mă eliberez de toate dependențe, să alchimizez energiile de joasă Frecvență în energii de înaltă și foarte înaltă Frecvență. Ametistul asigură o protecție activă a biocâmpurilor, a Ceakrelor, a Aurei. Induce o stare de liniște profundă fără de care accesul către profunzimile propriei Ființe este foarte greu de obținut. Hiperactivitatea Spirutului, starea care provoacă acele coșmaruri recurente, este puternic atenuată de Vibrația înaltă a ametistului. Am ales să îl am în preajmă alături de celelalte “pietre“ atât de dragi mie.

Pe una dintre Tăblițele de Smarald ale lui Thoth Atlantul este scris prin transmutare alchimică: “tot ce este sus este și jos“. Ce legătură are acest Adevăr cu Ametistul? Am descoperit că acesta are puterea de a echilibra nivelul nostru superior, profund, emoțional cu cel concret, logic, social, de a ne întări capacitatea de a ne adapta situațiilor vieții reale ale trupului și minții noastre. Odată relizat echilibrul interior, realizată Armonia, Inima noastră se deschide atât către lumea materială cât și către cea spirituală deopotrivă și conștientizăm că există în fapt o Unică Realitate în felurite forme de manifestare.  Am deslușit mesajul înscris în “piatra“ translucidă și i-am mulțimit. Am ales să urmez Calea Echilibrului Perfect, Calea de Mijloc cum spune un Maestru drag Inimii mele.

Ți-am împărtășit puțin din experiența mea pentru că am simțit că dacă vei citi aceste rânduri înseamnă că a venit clipa în care simți că vrei să cunoști mai mult despre Tine și despre Uni-Vers. Despre Cristale, despre Lăcașul cel de Taină din Inima ta. Despre tot ce numim Fire Înconjurătoare și despre Divin și re-conectarea la Frecvența Iubirii. Dacă ceva din ce ți-am spus îți este de folos, îți mulțumesc.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu