miercuri, 16 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (23)

Vorbim tot mai des de Doamne-Doamne, de Creator, de Divin, de Lumea Spirituală, de Entități, de propria evoluție. O facem de vreo douăzeci de mii de ani - zic oamenii de știință. Eu îți spun că discuția este mult, mult mai veche. Vorbim de zeci și zeci de mii de ani de toate acestea ca de ceva exterior nouă. Vorbind despre Dumnezeu (Domnul Zeu) ca și cum El ar fi Ceva ce nu putem atinge, înțelege, sau Cineva Atotputernic pe care nu-L putem vedea. Am fost învățați că trebuie să ne temem de Creator deși El este Cel care a creat TOTUL din Iubire. A creat tot ce există în doar șase zile și apoi… ? De atunci este într-un veșnic weekend…? Nu-i puțin cam plictisitor…? Și cum, Creatorul, cea mai dinamică Existență, nu mai face nimic…? Confuzia este și mai mare când ni se spune că după această Viață, El ne va judeca și dacă faptele noastre nu sunt la înălțimea poruncilor sale,
El ne va condamna la foc și cazne veșnice. În toată această aiureală nu înțelegem cum un Tată Ceresc Atot și Atoateiubitor poate aplica pedepse veșnice unor copii ai săi cam năzdrăvani, e drept, dar nicidecum irecuperabili. Pe lângă această Hotărăre Judecătorească Divină, cele mai grele pedepse ale judecătorilor umani par doar mustrări ușoare. Ceva trebuie că este greșit… Și cum Divinul nu poate greși pentru că El este Perfecțiune, se vede treaba că tot la noi este “pisica”. O fi prostie ori rea intenție…?

Cristalele au răspunsuri. Ametistul, susținut de Cuarțul Roz și potențat de Perle, m-a ajutat să mă conectez la un plan mai înalt, mi-au deschis ușa Bibliotecii Cristalice și m-au îndrumat cum să ascult, cum să fiu atent și Alert ca să înțeleg ceea ce am să-ți spun acum. Amintește-ți: Iubirea naște Intenția, Intenția generează Energia iar Energia aduce în Manifestare Intenția. Divinul a creat TOTUL din Iubire. Așa că, la început a fost Iubirea. TOTUL este Iubire Divină. TOTUL are această Amprentă Dumnezeiască. TOTUL este Însuși Creatorul în Manifestare. În TOATE Planurile Creației. Tu, Ești EL. El este fiecare dintre noi, fiecare Ființă, fiecare arbore, fiecare animal, fiecare fir de iarbă. El este Oceanul. El este Muntele, Văzduhul.  El este fiecare Galaxie. Spațiul Cosmic. Văzutul și Nevăzutul. Domnul Zeu nu are exterior pentru că El este TOT ce există. Tot ce cunoaștem și tot ce nu cunoaștem. Tot ce înțelegem și Tot ce nu înțelegem. Tot ce vedem și Tot ce nu vedem. El este Omniprezent. De ce vorbim de Creator la persoana a treia…? El este TOT. El ființează la indicativul prezent. El este fiecare clipă și TOT ce conține ea. Dacă vrei să-L cunoști, ființează în clipa prezentă. În Atenție Alertă. Vom mai vorbi despre asta. Voi detalia într-un alt articol.

Creația continuă cu și prin fiecare dintre noi. TOTUL, este Dumnezeu în Manifestare. Totul este Divin. Totul se petrece în interiorul Ființei Divine. Tot ce dorim noi să fie, deja este. Suntem Cratori asemenea Tatălui Ceresc și avem toate atributele Divinității în noi încă din clipa în care El ne-a creat ca Entități. Pentru a cunoaște, a înțelege și a folosi așa cum se cuvine Puterile Divine, parcurgem un lung drum evolutiv. Cu fiecare Viață mai facem un pas către clipa în care vom putea valorifica în totalitate potențialul uriaș pe care l-am primit ca Dar Divin în clipa în care am fost creați. Creatotul este Perfecțiune. El nu putea să nu dăruiască Fiilor și Fiicelor sale toate atributele, toate potențialitățile sale.

Să cunoști, să experimentezi, să înțelegi, să dăruiești mai departe experiența ta, este parte din misiunea fiecăreia dintre noi. Este o Bucurie fără margini să-i vezi pe ceilalți cum primesc ceea ce tu deja ai experimentat și cum pornesc pe Calea lor către Acasă, către Lumină, către Iubirea Divină numită impropriu “necondiționată”. Este cea mai frumoasă clipă și face și ea parte din Darul Divin pe care l-ai primit încă dinainte de prima ta clipă. El, Darul Divin, pentru tine s-a aflat în Intenția Creatorului încă înainte de a-ți da Viața. Din Iubire. 

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu