sâmbătă, 12 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (7)

Există o Conștiință Planetară, o Conștiință la nivel de specie, de grup, de individ. La nivelul speciei umane există o Conștiință la care ne raportăm, un nivel de Cunoaștere și Înțelepciune, O Vibrație pe care ființăm Aici, Acum, pe Planeta Pământ. Dacă ar fi să cuantificăm aceste informații, am putea spune că Vibrația Vieții la nivel planetar a acestui moment corespunde mediei aritmetice a Vibrației tuturor Ființelor de pe Pământ și că este în Deplină Armonie cu Planeta. Am mai putea spune că, doar specie umană face discordanță vibratorie și că toate celelalte Ființe sunt în Deplină Armonie cu Mama Pământ. Că toate celelalte Ființe sunt aliniate structural, emoțional, vibrațional, informațional și energetic pentru a face Marele Salt Cuantic. Salt în plină desfășurare pe ramura noastră de Timp
.

Această Rezonanță la nivel planetar reverberează în toate structurile Pământului. Dacă suntem la început de drum pe Calea Autocunoașterii și vrem să percepem la nivel subtil Vibrația Mamei Pământ, putem să ne conectăm la Frecvența Jaspului pentru că Jaspul are calitatea de a fi deosebit de receptiv la Vibrația Planetară și la Conștiința Globală. Cristalul transmite la nivelul ceakrei Anahatha (ceakra Inimii - vortex informațional energetic ce face legătura Ființei cu Planeta Pământ) Vibrația, fluxurile informațional energetice, undele Conștiinței. Această Vibrație-Undă pătrunde în toate structurile, infra-structurile și supra-structurile Ființei și induce Armonia Interioară și Echilibrul. Aduce un spor de Energie de Claritate. În plan mental aduce înțelegerea și deslușește semnificațiile unor mesaje primite în trecut.


Pe această stare de intensă conștientizare, Magnezitul induce Pacea Interioară și ne ajută să atingem acea stare de Atenție Alertă care permite stării de Meditației să coboare asupra noastră sau, altfel spus, ne ajută să pătrundem în Meditație. A venit momentul să precizez că Meditația nu este o acțiune. Nu există verbul/predicatul „a medita”. Meditația este o Stare nu o acțiune și nu poate fi definită printr-un verb.

Dacă plasăm, spre exemplu, un Magnezit pe Ajna (ceakra corespunzătoare vortexului informațional energetic al recepției - cel de al treilea ochi), imaginația noastră se poate dezvolta pe coordonate nebănuite. Claritatea vederii spirituale ne deschide noi perspective, ne aduce înțelegeri nebănuite, percepții directe ale Multi-Versului Holo-Fractal pe care îl numim Creație. Această claritate a vederii spirituale ne ajută să ne eliberăm de orice formă de amăgire, ne ajută să identificăm acele aparente valori induse cu care operăm, gândurile și sentimentele care ne blochează. Uneori este nevoie să ne îndreptăm Atenția către momente din trecut pentru a ne putea elibera deplin de vibrațiile unor evenimente care nu ne dau pace. Efectul de calmant al emoțiilor pe care Magnezitul îl induce, ne ajută să depășim lin acele momente din trecut, să eliminăm distorsiunile mentale legate de intensitatea reală a acelor Vibrații și să pășim cu încredere pe Calea ce am ales-o. În acest fel, trecutul nu va mai avea nicio putere de influențare a Prezentului nostru.

Magnezitul armonizează puternic activitatea celor două emisfere cerebrale. Ideile se conturează clar și creierul astfel stimulat și capabil să redirecționeze o mare cantitate de energie în direcțiile dorite, dobândește o mare capacitate de materializare. Oamenii de afaceri care au consilieri spirituali cunosc foarte bine aceste proceduri și beneficiază din plin de efectele benefice ale Magnezitului. Piatra are și o mulțime de calități terapeutice directe pe care tămăduitorii le cunosc și le aplică.

Este o experiență pe care o împărtășesc cu mare Bucurie. Am primit aceste informații în mod nemijlocit, în plan emoțional, am simțit energia cristalelor și nu am făcut decât să transpun în cuvinte ceea ce aș numi ca fiind un Dans Celest al Conștiinței.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu