sâmbătă, 19 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (33)

În Lumea Cristalică poți pătrunde Tainele propriei Ființe. Putem accepta, putem înțelege și trăi în Adevărul că și noi  facem parte din această Lume a Luminilor abia după ce “călătorim” în Sălașul de Taină a Inimii noastre. Lumea Cristalică (sufixul “lică” provenit de la Lykos înseamnă deopotrivă Lumină și Lup) este cea mai Înalt-Vibratorie Manifestare a Holo-Fractalului Creației pe care o putem percepe, în trup fiind. Fiți atenți la semnificația tainică a cuvintelor pentru că puteți afla multe Taine! Spre exemplu, toate numele proprii sau de familie care au sufixul “lică” (femei și bărbați) ne spun că, purtătorii acestor nume sunt încarnările Luptătorilor Agatârși, ai Lupilor Daci atât de temuți de întreaga Europă a evului mediu. Cei al căror ambele nume poartă sufixul “lică”, sunt fie Avataruri ale Stră-Moșilor Înțelepți Daci fie încarnări ale unor comandanți militari ale Națiunii Dace.
Diminutivele numelor transmit deopotrivă aceste Taine. Le folosim întuitiv fără să cunoaștem de regulă semnificația lor.

Cristalele sunt Frați ai noștri aflați pe o altă Ramură a Manifestării în Materialitate. Deschizându-ne către această lume minunată, ne deschidem în primul rând către propria Structură Cristalică, către propria Ființă de Lumină din Sălașul Inimii. Acolo, aflăm Taine, cunoaștem Emății, dobândim Înțelepciune și Putere de Împlinire.


Astăzi am ales Opalul și Cuarțul Roz. O contopire a Energiilor Iubirii. Cristale ce ne ocrotesc pe Calea Cunoașterii Eu-lui Superior, pe Calea conectării la Tainele Ființei și ne aduc în Conștiință Frecvențe pe care le-am uitat. Lucrând aceste bijuterii Cristale, am conștientizat că există de fapt, o singură Cale a Evoluției Spirituale. Aceasta este Calea Iubirii. Calea deschiderii totale către Lumina Divină. Către Înțelepciunea Creației. Cunoașterea ne ajută să înțelegem ce este Creația, care este Planul Divin, cum putem folosi în viața cea de toate zilele emoțiile, informațiile și energiile Firii Înconjurătoare. Aceste lucruri sunt foarte importante pentru a putea beneficia de o Viață frumoasă și îmbelșugată, de Sănătate și Bucurie. Iubirea însă, este Savoarea Vieții. Toate acestea aparțin minții și trupului nostru și este minunat să cunoști și să poți îndruma și pe alții să cerceteze și să cunoască. În acest fel lumea noastră evoluează și devine tot mai frumoasă.

Iubirea însă, se naște în Inima noastră. Este dacă vrei, recompensa unei Vieți în care ne-am dedicat Cunoașterii Tainelor Vieții și ale Uni-Versului. În care am experimentat. Iubirea se dobândește. Este un Dar pe care odată ce-L conștientizăm, îl creștem. Zi de zi. Clipă de clipă. Steinhard a spus că doar “dăruind vei dobândi”. Este chiar titlul uneia dintre cărțile sale. Mesajul este foarte limpede. Pornind pe Calea Autocunoașterii, a cunoașterii Tainelor Creației, noi nu știm ce este Iubirea dar descoperim că primim amplificat din Uni-Vers tot ceea ce emitem. Orice emitem prin trăirile noastre, prin gândurile, cuvintele și acțiunile noastre. Totul este Vibrație. Pe Frecvența pe care emitem, pe aceea și primim pentru că, prin fiecare Frecvență emisă, ne conectăm la Sursele Puternice din Uni-Vers ce emit la rândul lor pe aceiași Frecvență.

Ce înseamnă aceasta? Este exact ca atunci când deschidem un aparat de radio sau urmărim un anumit canal de televiziune. Ascultăm sau vizionăm ce este emis pe Frecvențele respective. Este cât se poate de firesc să fie așa. Același lucru se petrece și cu emisiile noastre. Vibrând pe o anumită Frecvență prin ceea ce gândim, spre exemplu, transmitem Intenția noastră de a primi emisiile Surselor din Uni-Vers ale acelei Frecvențe. Acest fenomen se produce fără știința noastră. Este un fenomen al Planului Subtil. Deîndată însă, ce înțelegem cum funcționează lucrurile, deîndată ce conștientizăm toate acestea, devenim foarte atenți cu tot ce înseamnă trăire lăuntrică, emoție, gând, cuvânt, acțiune. Ne dorim tot ce este mai bun și mai frumos pentru noi și pentru a construi Viața frumoasă pe care ne-o dorim, ne conectăm la Surse de Frecvențe Înalte. E cât se poate de simplu. Alegem să gândim frumos, să vorbim respectuos, să ne eliberăm de trăiri interioare dizarmonice, să inițiem doar acțiuni benefice nouă și celorlalți.

În aceată stare descoperim ce este în fapt Iubirea. Este conectarea conștientă la Sursele Luminoase, este ființarea pe Frecvențele Creației. O Viață în deplină Armonie cu Firea Înconjurătoare, cu toate celelalte Ființe ocrotite de Mama Pământ așa cum suntem și noi. O Viață conștientă, o respirație profundă în Ritmul Sacru al Naturii, este o Viață în Iubire. 

Cristalele mi-au arătat aceată Cale, mi-au deschis Porțile Cunoașterii și Înțelepciunii și le mulțumesc pentru asta. O pot face și pentru Tine. Pentru fiecare dintre noi. Restul depinde de noi. Pășim sau nu dincolo de barierele puse acolo doar de mintea noastră. Barierele nu există în mod real, sunt doar în noi. Iubirea este pretutindeni în jur pentru că este Cauza a Tot ce ESTE. Ne conectăm la Frecvența Iubirii sau nu. Alegerea este a noastră.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu