vineri, 18 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (30)

Vrei să-ți schimbi Viața? Ai curajul să o faci? Ai luat această decizie cu toată Ființa ta? Se spune că deîndată ce ai decis, nouăzeci la sută din ce vrei să faci este deja realizat. Ești pregătită pentru această minunată clipă pe care o numim Prezent?


Dacă da, atunci este bine să știi că orice nou început este marcat de renunțarea la vechi. Până nu renunți, până nu te desprinzi, până nu ierți, nu te ierți, până nu te împaci cu tine și nu te respecți, accepți și iubești așa cum ești în fiecare clipă a vieții tale, până nu îți întorci privirea către tine și nu ridici bărbia și privești cu încredere nemărginită către Lumină, nu ești încă desprins(ă). Renunțarea la trecut nu înseamnă să uiți, nu este amnezie ci este doar concentrarea întregii atenții pe clipa prezentă. Și Prezentul începe cu tine. Prezentul este întotdeauna Aici, Acum.



Dacă nu vrei ca ziua de mâine să fie ca cea de ieri, atunci fii Aici și Acum așa cum îți dorești, așa cum ești și ziua de mâine va fi diferită! Soarele va răsări din același loc dar calitatea Luminii va fi diferită iar Tu și numai Tu, doar pentru Tine, vei trăi asta. Ceilalți vor primi Lumina ta și lumea ta se va schimba. Unii vor dispărea pentru totdeauna din Orizontul Vieții Tale. Vor apărea oameni noi asemenea vibrației tale de azi.

Blocajele emoționale, ideile preconcepute, ne-stima de sine dispar ca un abur în zori deîndată ce începi să Te rostești pe Tine. Pentru Tine, Tu ești cea mai frumoasă, grațioasă, luminoasă și dragă Ființă din Uni-Vers. Fii Tu, în orice împrejurare a Vieții tale și Darurile Divine te vor înveșmânta!

Azi îți prezint doi priteni care te vor însoți pe Calea pe care tocmai ai ales să pășești:

Perla, simbol vechi al Înțelepciunii, Fericirii și dobândirii Puterii Interioare te ajută să îți rostești Bucuria, Iubirea, Dorința. Piatra organică stimulează Vishuda, cheakra comunicării, situată la baza gâtului. Ea este un filtru ce păstrează curat vortex-ul de Lumină numit Vishuda. Are o influență benefică și pentru starea de sănătate a nasului și plămânilor. Se descarcă de energiile inscripționate negativ în apă călduță și se reîncarcă energetic benfic după ce este expusă cincisprezece minute la Soare. Este un protector și un filtru emoțional-informațional-energetic. 

Ochi de Tigru, este un cuarț considerat ca o piatră a norocului. Are atributul de paznic spiritual al bunurilor materiale și al banilor. Este un protector în călătorilor și călătoriilor. Și pentru că azi ai decis să-ți iei viața în propriile mâini, este bine să știi că Ochi de Tigru este piatra femeilor de afaceri. Dacă ești femeie apropieți-o dacă ești bărbat, dăruiește-o femeii iubite. Este suportul și rezerva de energie de care are nevoie o femeie ca să reușească deplin în tot ceea ce vrea să împlinească, să aducă în Manifestare. În prezența pietrei, depresia, apatia și somnolența dispar ca prin minune. La fel, cramponarea de tot ce vine din trecut dintr-un sistem de valori la care tocmai ai renunțat dar ale căror false valori încă te mai sâcâie.

Ochi de Tigru este o piatră cu o influență foarte puternică pe mai multe coordonate ale Vieții. Este ținut în palma stângă în Meditație, Divinație, Rugăciune. Aduce un plus de energie în efortul organismului de a purifica sângele, de a elimina toxinele susținând astfel pancreasul, organele sexuale, colonul și splina.

O minte și un trup sănătos sunt semințele roditoare ce aduc în viață frumusețe, optimism, fericire. Ochi de Tigru susține și potențează atitudinea pozitivă și, împreună cu perla cu care se completează emoțional, informațional, energetic, vibrațional, îți pot aduce acea stare de plenitudine pe care cu siguranță ți-o dorești.

Vrei să-ți schimbi Viața? Clipa prezentă este cea mai bună alegere.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu