sâmbătă, 12 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (5)

O Ființă poate fi definită ca o structură care interacționează dinamic cu celelalte structuri vii și ne-vii (din perspectiva cunoașterii științifice umane acceptate a acestui moment) din Orizontul Vieții sale, la nivel emoțional, vibrațional, informațional și energetic. În fapt, totul este viu, totul este Viață. Creația înseamnă Viață. Creatorul nu avea cum să creeze lucruri moarte. Chiar și din perspectivă lingvistică, când spunem Creație spunem Viață. Am constatat că dacă ne îndreptăm Atenția către mesajele pe care le transmit cuvintele, descoperim o mulțime de Taine. Cuvintele sunt ele însele Taine iar limbajul ne-a fost dăruit ca o Cale ușoară, pe înțelesul minții sociale de a cunoaște și înțelege Tainele Creației. Așa că, Atenție la ce rostim!

Sunetele și mai cu seamă cuvintele, odată emise/rostite generează o vibrație pe o anumită Frecvență. Ele ne conectează la elemente ale creației care emit pe Frecvențe similare. Cuvintele pot tămădui, pot asigura o protecție activă permanentă, pot aduce, crea situații favorabile în viața noastră.

Deloc întâmplător, în diverse culturi se rostesc repetitiv anumite cuvinte, sintagme cunoscute sub numele generic de Mantre. În Arta Tămăduirii, prezentă în felurite forme la absolut toate culturile lumii noastre, se incantează, se rostesc repetitiv descântece se invocă Entități cărora li se cere să amelioreze starea de sănătate și de vitalitate a celor aflați în suferință.*


În mai toate culturile străvechi sunt folosite pietre pentru a aduce vindecarea. Tămăduitorii știu că pietrele pot fi inscripționate cu algoritmi de purificare, vindecare, energizare, optimizare, refacere structurală a structurilor fizice și subtile ale persoanei aflate în suferință. Boală însăși, fie aceasta de natură fizică sau psihică, este considerată o cădere din Armonia Divină, din ființarea în Frecvența Iubirii. Această cădere provoacă o modificare a Matricii Evice sau Adamice, după caz și, implicit, o suferință care se poate manifesta într-o infinitate de moduri. Tămăduitorul folosește pietrele inscripționate informațional energetic asemnea unor micro-stații ce emit permanent pe Frecvența Iubirii. El folosește o multitudine de algoritmi ce au menirea de a genera acele Frecvențe ce produc refacerea integrității structurale și funcționale ale organelor afectate, a celorlalte structuri fizice și subtile ale pacientului său.


Tămăduitorul alege pentru actul terapeutic acele pietre care au în structura lor vibratorie Frecvențele de care are nevoie pacientul și, pur și simplu le amplifică emisia și le consacră persoanei respective cu ajutorul mantrelor, al algoritmilor specifici. Cu alte cuvinte le dă o misiune. Ca Tămăduirea să se producă deplin, pacientul trebuie la rându-l său, să afle fie cu ajutorul Tămăduitorului fie singur, cauza, cauzele spirituale care au generat suferința sa fizică și/sau psihică și să “schimbe frecvența”, să renunțe la Atitudinea care a generat Frecvențele dizarmonice. Numai prin înlăturarea cauzelor, efectul va dispărea definitiv și își va putea redobândi pe deplin starea de sănătate și starea de vitalitate firești. Altminteri, vom putea vorbi doar de o ameliorare a suferinței. Mai devreme sau mai târziu, se vor produce alte și alte efecte neplăcute pe aceleași structuri sau pe altele cu disfuncțiuni tot mai accentuate. Dacă nici atunci omul nu va înțelege că Atitudinea sa este cea care i-a creat și îi creează atâtea neplăceri, Uni-Versul îi va oferi o altă șansă de evoluție într-o viață ulterioară.


Să luăm un exemplu: Fluorina este una dintre pietrele care se folosește intens în Tămăduire. Fiind un protector puternic în principal în plan psihic, piatra funcționează asemenea unui radar care decelează Frecvențele dizarmonice din exteriorul nostru și creează un ecran de protecție. Acest scut nu numai că ne protejează aura și biocâmpurile dar și absoarbe și alchimizează Vibrațiile nedorite. Ca efect imediat resimțit, se produce la nivel perceptibil o integrare a energiilor de Frecvență înaltă, o potențare a intuiției, o dinamizare a fenomenului altminteri natural de conștientizare a realității spirituale.


Este o piatră a reorganizării. A alchimizării haosului în Cosmos. Acest efect puternic pe care îl produce la toate nivelurile se face resimțit puternic în viața de zi cu zi. Structurile fizice, mentale, emoționale și profund subtile, suprastructurile și infrastructurile Ființei sunt reoganizate în Matricea Inițială. Matricea Intențională. Toată această schimbare pe care o inițiază și o produce se datorează înlăturării tiparelor, programelor și sistemelor de valori induse în mod artificial și brutal în mentalul social al individului. Odată eliberat de aceste influențe parazite, omul își redescoperă adevărata natură, valorile Creației, Armonia, Iubirea.


Această acțiune de restructuare pe care o inițiază Fluorina se reverberează până la nivel de ADN. Datorită acestei influențe profunde, piatra este folosită în tratarea unei liste foarte lungi de afecțiuni. În egală măsură, efectele ei tămăduitoare se produc în mediul ambiental. O putem folosi de exemplu, ca filtru pentru radiația electromagnetică produsă de calculator. Este suficient să o așezăm între noi și sursa de radiație și efectul nociv al acesteia se diminuează. Putem crea un dispozitiv orgonic folosind pe lângă celelalte elemente cunoscute, Fluorină.


Dacă vrei să experimentezi efectele Fluorinei, te sfătuiesc să nu folosești tot felul de propoziții ce țin de gândirea pozitivă pentru a inscripționa pietrele. Algoritmii folosiți de Tămăduitori sunt de o anumită complexitate, au o structură specifică și sunt personalizați. Nu sunt fraze stereotipe. Armonia pietrei, alcătuirea sa subtilă, nu trebuie cu niciun chip tulburată pentru că, în caz contrar, este posibil să obținem un alt efect decât cel dorit. Bucură-te doar de aceste minunate Ființe care știu foarte bine să-ți asigure o protecție activă și să îți fie Prieteni în orice împrejurare.


*Dacă vrei să știi mai mult despre Puterea de Tămăduire a Cuvintelor, te sfătuiesc să te apropii de Sermoterapie - știință al cărui părinte este regretatul Prof. Grigore Albu Gral. Găsești o mulțime de informații pe internet.


Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu