sâmbătă, 12 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (2)

Ce este Creația și ce este creativitatea? Știu că puțini sunt cei care nu și-au pus această întrebare. Poate în termeni puțin diferiți în funcție de unghiul din care privesc Firea Înconjurătoare, Uni-Versul, Viața, propria Ființă. Poate fi o întrebare științifică pe care mintea o formulează firesc. În acest caz, Creația se numește Cosmogonie și sunt diverse teorii din care cea mai cunoscută este cea în care ni se spune că inițial s-a produs o mare explozie numită Big Bang.

Nu știm ce Forță a declanșat deflagrația și nici cine a apăsat pe butonul declanșatorului cosmic. Care a fost cauza acestui fenomen? Dacă ar fi să luăm în serios acest scenariu atunci, am putea legitim afirma că explozia este forma de existență a tot ce este pentru că, dacă Uni-Versul se află în expansiune așa cum ne spun oamenii de știință, înseamnă că explozia inițială nu s-a sfârșit încă.
Trăim așadar în miezul, în epicentrul unei explozii sau la periferia ei? Suntem și noi un fel de explozie cu evoluție aleatorie? Creativitatea noastră este în acest caz o reverberație a acelui presupus Big Bang inițial?

Evoluția noastră nu poate duce în acest caz nicăieri pentru că Energia oricărei explozii este până la urmă consumată și Uni-Versul se va stinge deodată cu tot ce conține. Ca o lampă căreia i s-a terminat gazul. Gata! Beznă infinită pe toate coordonatele! Totul la temperatura zero absolut! Nu știm dacă este așa dar emoția pe care am simțit-o în Inimă când am navigat prin aceste gânduri mi-a transmis că nu este scenariul corect.

Am pornit pe o altă Cale. A Inimii. La început a fost doar Iubirea. Iubirea a generat Intenția. Intenția a generat Energia iar Energia a adus în materialitate subiectul Intenției. Așadar, Iubire, Intenție, Energie, Materie. Teoria mea presupune existența Creatorului. El a creat Uni-Versul din Iubire. Inima mea îmi trimite emoții pozitive și acest lucru îmi spune că acesta este Adevărul. Acesta este scenariul corect. Regăsesc acest mod de materializare în viața de toate zilele.

Atunci când simți emoții puternice pentru cristale, când într-o stare de Iubire, de Armonie, de Pace interioară, te așezi la masa ta de lucru și privești cu drag pietrele, când le atingi și comunici nemijlocit cu ele, Iubirea din Inima ta generează Intenția de a crea. Fără explozii! Fără Big Bang sau Little Pleosc! Chiar dacă uneori eștit obosită de treburile de zi cu zi, Energia pe care o primești din Inimă, Inspirația care te învăluie face ca oboseala să dispară ca prin farmec și să lucrezi ore și ore în șir până ce cristalele se ordonează frumos în obiecte ce vor aduce Bucurie celor care le vor purta. Comunici nemijlocit cu aceste minuate Ființe Nemuritoare. Tu doar le așezi cu grijă acolo unde ele îți șoptesc. Acolo unde se simt cel mai bine.

La fel când, din Iubire, dorești să realizezi ceva. Intenția ta este atât de puternic(ă), ești atât de determinat(ă) încât în foarte scurt timp, Energia pe care o generează Intenția ta aduce în Manifestare ceea ce îți dorești. Întotdeauna a fost așa dar de când ai devenit conștient(ă) de acest mecanism subtil al Inimii, materializarea intențiilor tale este mult accelerată. Inima ta reușește să miște acele Forțe din Uni-Vers care organizează în așa fel lucrurile încât intențiile tale capătă contur concret. Totul se petrece pe Frecvențe mai înalte, puțin sau deloc cunoscute nouă. Știi că la un moment dat, Materializarea se va produce în timp real. Este o evoluție firească.

Lucrând cu Cristale, am observat că Turmalina, potențată de Sidef și Agat, accelerează cumva materializarea intențiilor.  Este știut de foarte mult timp că Sideful atrage bogăția. Nu întâmplător scoicile au fost o bună perioadă de timp monedă de schimb. Să ne amintim că Sideful este simbolul nobilimii. Turmalina mai este denumită și piatra muzelor pentru că declnșează și accelerează procesele creative și induce o stare vizionară. Din acest punct de vedere, putem spune că generează și întreține o conexiune akashică. Agatul induce Armonia și, în plan subtil, ordonează pe coordonate holo-fractale fluxurile informațional energetice ale celorlalte pietre.

Este o experiență personală de care mă bucur și pentru trăirea căreia îi sunt recunoscătoare Creatorului. Am înțeles astfel că ceea ce numim, Creație, Uni-Vers, tot ce există, este Iubirea Divinului manifestată pe coordonate perceptibile și cognoscibile nouă, că ceea ce numim creativitatea noastră, este reverberația holo-fractală a Energiei Creației. Că suntem asemenea Tatălui Ceresc și că, dacă Intențiile noastre sunt generate de Iubire atunci ne conectăm conștient sau nu la Energia Divină Universală și Împlinirea se produce în Deplină Armonie cu Legile Uni-Versului. Că ceea ce aducem în manifestare este benefic, este încărcat de Iubire. Cu cât Intenția este mai pură, mai armonioasă, mai luminoasă, cu atât ne apropiem mai mult și mai iute clipa Împlinirii

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu