luni, 28 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (42)

Poți crea din Cristale și Perle un dispozitiv energetic foarte puternic dacă ai deschiderea și dăruirea necesare creării unui Proiect Geometric. Cunoașterea principiilor o vei dobândi în mod nemijlocit, în Inima ta. Poți începe să experimentezi folosind Zoisit, Onix Verde de Pakistan și Perle. Proiectul tău Geometric va fi un adevărat terapeut mineral pe care îl poți avea mereu în preajmă. Zoisitul are capacitatea de a alchimiza energia inscripționată cu algoritmi distructivi în energie algoritmată benefic. Generează acest proces de purificare la nivelul structurii fizice, de detoxifiere la nivel metal și de ștergere a amprentelor informațional energetice la nivelul structurilor subtile. Onixul Verde de Pakistan inițiază aceleași procese în mediul imediat înconjurător, în locuință și în zona imediat înconjurătoare. Perlele, ca simbol al Puterii, Fericirii și Înțelepciunii deschid Porțile Abundenței deîndată ce Ființa redevine limpede și armonioasă asemenea celui mai pur Cristal.


Am înțeles cu mult timp în urmă că orice suferință a noastră are o cauză spirituală. Astăzi există o mulțime de cărți care tratează acest subiect. Cu excepția unor persoane care au interese financiare în păstrarea stării de suferință și a cronicizării suferințelor oamenilor, toți ceilalți recunosc acest Adevăr și se străduiesc să reintre în Armonie cu Firea Înconjurătoare. Dr. Hamer este unul dintre acei oamenii minunați ce ne-au dezvăluit Adevărul. El a tămăduit și tămăduiește mii și mii de oameni. La o simplă căutare pe internet poți găsi o mulțime de informații despre Noua Medicină Germană, despre medicii extraordinari care au început să o aplice pe scară tot mai mare cu rezultate realmente de necrezut pentru cei care au rămas înțepeniți în concepte depășite din toate punctele de vedere. Există și în România medici care au înțeles cum stau lucrurile și au început să aplice principiile enunțate de Dr. Hamer.

Ce înseamnă aceasta? Cauzele bolilor nu sunt nici pe departe acele Ființe microscopice pe care le numim virusuri, bacterii, bacili. Aceste microorganisme despre care nu prea am aflat mare lucru până acum, se înmulțesc atunci când suntem bolnavi tocmai pentru a ne ajuta. Exemplul binecunoscut oferit de adepții Noii Medicine Germane este acesta: dacă Ființe Extraterestre ar cerceta Planeta Pământ și ar vedea că deîndată ce un imobil arde și în preajmă se adună o mulțime de pompieri iar acest tipar se repetă matematic la fiecare incendiu, ar putea fi îndreptățiți să tragă concluzia falsă că oamenii în uniforme roșii sunt cei care de fapt generează distrugerea prin foc.

Sigur că nicio civilizație care a ajuns până aici nu este atât de naivă încât să creadă acest scenariu. Oamenii însă, sunt suficient de neinformați încât să creadă povestea cu germenii patogeni. Acum să mergem cu scenariul mai departe. Acceptând falsa ipoteză că pompierii sunt cei care generează dezastre, extratereștrii iar elimina imediat chiar pe cei care vor să diminueze pagubele. La fel facem și noi cu prietenii noștri microscopici. Ne îndopăm cu chimicale care omoară microbii și astfel ne prelungim suferința. Ei tocmai s-au înmulțit pentru a ne ajuta. Este o vorbă înțeleaptă în popor care spune că de guturai ne vindecăm în șapte zile, cu sau fără să apelăm la doctorii. Nu prea dăm atenție Înțelepciunii poporului nostru… 

Ce ne îmbolnăvește atunci? Trăirile, gândurile, cuvintele și acțiunile noastre ce nu sunt în Armonie cu Legile Uni-Versului produc efecte în toate structurile noastre. Suferința fizică, psihică, emoțională este doar un semnal pe care Ființa ni-l trimite pentru a ne da de știre că Atitudinea noastră nu este în acord cu Uni-Versul. Este suficient să identificăm ce anume din atitudinea noastră nu este în Armonie cu Creație, să corectăm ce este de corectat și starea noastră de sănătate și starea de vitalitate vor reveni la firesc. Ne este benefic să alegem să revizuim dogmele, normele, conveniențele, sistemele de valori cu care operăm, pe care le-am îmbrățișat doar pentru că așa au făcut și alții sau ne-au spus că așa se face.

Putem să ne creem Dispozitive Cristalice (Proiecte Geometrice) benefice sănătății noastre și a locuinței în care trăim și ele ne pot fi de folos. Atitudinea noastră este însă cea care determină atât nivelul stări de Sănătate, gradul de Vitalitate și Longevitatea fiecăruia dintre noi.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu