duminică, 13 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (10)

Așa cum scriam în articolul precedent, Cristalele radiază în Firea Înconjurătoare, emoții, informații, energii. Dacă te deschizi acestei lumi subtile poți primi din Inimă emoții, informații și energii care îți aduc în înțelegere o lume despre care încă nu știi nimic la nivel mental. Primești doar pe măsura înțelegerii tale de Acum. Pe măsură ce te deschizi aceștei lumi, primești tot mai mult din Profund. Îți împărtășesc Acum ceea ce am primit eu, așa cum mintea mea le-a adus în manifestare în cuvinte: 

Cristalele sunt pentru noi o lume minerală. O lume a tăcerii. Înghețată, rece, insensibilă. Suntem învățați prin școli că Regnul Mineral este lipsit de Viață. Acceptăm cu ușurință această etichetare pentru că nu putem percepe Viața în interiorul celorlalte regnuri prin intermediul celor cinci simțuri. Dar oare prin ce simțuri percepem Viața în Regnul Vegetal și în cel Animal? Dacă privim un animal oarecare, știm că este viu pentru că îl vedem că se mișcă, scoate sunete, respiră. Dacă privim o plantă, știm că este vie pentru că are frunzele verzi. Iarna este greu să deosebim un arbore viu de unul uscat pentru că lipsa frunzelor (excepție fac speciile de rășinoase) și într-un caz și în celălalt ne împiedică să dăm un verdict.


Observăm cu ușurință că văzul, în cazul identificării prezenței Vieții are doar rolul de a valida niște informații predefinite legate de caracteristicile Vieții și nu este modul de percepție nemijlocită a Vieții. Putem spune că cele cinci simțuri fizice, văzul, auzul, mirosul, gustul și simțul tactil nu pot percepe Viața ca atare, ca fenomen ci pot doar contabiliza, bifa, câteva caracteristici pe care le-am învățat, prin care ni s-a definit Viața. Că definirea Vieții nu este experiența noastră directă ci o serie de seturi de informații primite și acceptate de către mintea noastră. Este un model clasic de cunoaștere pe orizontală a Uni-Versului, printr-un proces linear logic mental numit învățare. Percepția Vieții în sine, ca fenomen, ca formă de manifestare a Creației, se poate face doar pe verticală prin percepție / cunoaștere / înțelegere directă, nemijlocită. Abia după ce valorificăm această potențialitate extraordinară cu care ne naștem toți dar pe care uităm cum să o folosim încă din primii ani de Viață, putem percepe, trăi prezența Vieții în Regnul Mineral. 

Dobândim practic Înțelepciunea și Tainele Vieții prin valorificare unei calități existente în interiorul fiecăreia dintre noi. Odată declanșat acest proces, orizontul înțelegerii noastre crește continuu. Accesul la informațiile păstrate în Cristale, în stâncă, în adâncul Pământului și în Oceanul Planetar crește pe măsura transformărilor calitative ce se inițiază în structurile subtile ale Ființei noastre și în Atitudinea noastră. Din înțelegerea la care am ajuns eu, îți spun că transformarea prin care trecem este profundă, ireversibilă, magică. Este primul pas către o Cunoaștere cu mult mai profundă, mai intensă. Către comunicarea directă cu Ființe Luminoase din Galaxie. Putem primi în mod nemijlocit informații care odată împărtășite celor din jurul nostru, pot accelera procesul evolutiv al speciei din care facem parte, pot aduce o vindecare accelerată a rănilor pe care le-am produs inconștient Mamei Pământ atât fizic cât și vibrațional. Putem tămădui toate suferințele pe care le-am pricinuit celorlalte Ființe de pe Pământ. Ne putem tămădui pe noi și putem iniția tămăduirea întregii secvențe genealogice ce ne-a facilitat prezența în această Viață. 

Pe această stare de Conștiință Extinsă, de conștientizare a ceea ce suntem, a infinitelor posibilități de evoluție pe care le avem la dispoziție, a deschiderii totale către Tainele Creației, poți elibera puterea infinită a imaginației tale. Poți crea orice îți dorești, poți aduce în manifestare cel mai complex proiect la care te gândești, poți face din viața ta o Capodoperă. 

Aceste cuvinte reflectă într-o foarte mică măsură stare de plenitudine interioară pe care o poți trăi atunci când te deschizi lumii Cristalelor, când ești pregătit emoțional să deschizi o fereastră către Uni-Vers, către Creație, când ești pregătit să primești Darurile Creatorului.  

Emoțiile, Energia și Informațiile radiate în jur de Cristale pot crea acel vortex ocrotitor care să-ți permită să te conectezi la Sălașul de Taină din Inima ta. Acolo te așteaptă o Ființa Minunată: Zeul / Zeița coborât(ă) la Pieptul Mamei Pământ pentru a se înțelepți și a se întoarce apoi în Miezul Auriu al Galaxiei. 

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu