sâmbătă, 12 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (3)

Fiecare om, fiecare, animal, plantă, cristal, ființează într-o bandă de Frecvențe. Emite și recepționează emisiile altor Ființe. Fiecare dintre noi suntem ca o stație radio ce emite și poate fi recepționată de alte Ființe ce se află pe Frecvența respectivă. Putem recepționa (înțelege) doar traficul Frecvenței pe care ne aflăm la un moment dat și foarte puțin dincolo de limitele acesteia. Pe măsură ce evoluăm spiritual, Frecvența noastră crește și putem recepționa informații și energii tot mai înalt-vibratorii. În fapt acest fenomen este mult mai complex. Cu cât  Frecvența noastră de emisie este mai înaltă cu atât banda de recepție crește și în direcția Frecvențelor mai joase emise de oameni aflați la începutul drumului lor către Lumina Conștiinței. Crește deopotrivă și în direcția Frecvențelor mai înalte. Această curbă a Frecvențelor este definită de progresia aritmetică cunoscută ca fiind Spirala Vieții sau Șirul lui Fibonacci.


Fenomenul este foarte vizibil dacă ne îndreptăm atenția către Ființele minunate pe care îi numim Maeștri. Fără această atitudine înalt vibratorie, fără Compasiune, evoluția noastră nu ar fi posibilă. Compasiunea se manifestă la toate nivelurile evolutive. La început nu o recunoaștem ca atare și o confundăm cu mila. Despre milă vă voi vorbi într-un alt articol. Când Frecvența noastră crește, disponibilitatea interioară către ceilalți crește și ea. Regăsim în interiorul nostru Frecvențe pe care recepționăm și înțelegem ce simt persoanele cu care empatizăm și de ce trec prin experiențele uneori dure pe care le suvolează cu greu. Percepem realitatea celorlalți prin identificare afectivă. Percepem realitatea lor socială în mod intuitiv. Practic, Inima noastră “citește” informația și percepe Vibrația energiei pe care se află o altă persoană. Un Maestru autentic, poate identifica intuitiv în fiecare dintre noi, cauzele suferințelor și bucuriilor noastre. Nivelul real și nu cel declarat al dorinței noastre de a evolua spiritual. Adevărul sălășluitor în Inima noastră. Nivelul de pregătire pe care îl avem la un moment dat pentru a primi Cunoaștere. De aceea, orice Maestru ne conduce în mod gradual pe Poteca de Lumină. Altminteri ne-am “sminti”, așa cum spun Bătrânii și Înțelepții Isihaști.

Cel mai bun prieten pe care îl poți cunoaște este cel aflat în Inima ta. Maestrul Interior. Pentru a înțelege această informație, îți spun că Prietenia este o relație de Iubire dintre două Ființe. Ar fi ideal ca într-un cuplu să existe sau să se nască Prietenia dar se pare că aceste cazuri sunt foarte rare. Prietenia nu este apanajul cuplului, nu este apanajul Ființelor aparținătoare aceleiași specii sau aceluiași regn. Amintește-ți că toată clasificare sistemelor vii este făcută de mintea umană. Creația Divină nu conține denumiri și clasificări. Creația funcționează doar pe Frecvența Iubirii.

Revin la Maestru Interior. La cel mai drag Prieten. La cel care mă sfătuiește, la cel care mă îndrumă pe lungul drum către Vârful Muntelui, către Lumina și Iubirea Divină. Cum ajung să-L cunosc? Să comunic la nivel conștient cu El? Maestrul Interior este Ființa de Lumină sălășluitoare în Inima mea. Sunt chiar EU, Scânteia Divină coborâtă în trup pentru a învăța. Eu, am ajuns la El prin intermediul altor prieteni minunați, Cristalele. O poți face și Tu.

Să luăm un exemplu: două cristale magice, Ochi de Tigru și Onix, te pot îndruma către Tine, către Ființa de Lumină. Alege să le ai în preajmă! Așează-le cu delicatețe în podul palmei stângi orientată către cer și acoperă-le cu podul palmei drepte, cu degetele orientate către încheietura mâinii stângi. Coboară căușul format puțin sub ombilic. Poți sta pe un fotoliu sau cu picioarele încrucișate (“turcește”) pe covor. Închide ochii și respiră de câteva ori profund. Odată cu inspirația, aspiră prin creștet Lumina și Iubirea Divină și las-o să ajungă în fiecare celulă a corpului tău. Expiră apoi tot ce nu îți este necesar în trup, în minte, în suflet. Nu te “agăța” de nimic. Lasă tot ce nu ți-a fost sau îți este benefic Acum, Aici, să plece pentru totdeauna din toate structurile Ființei tale. Fără regrete, fără remușcări, fără milă. Teri-patru respirații în acest mod sunt suficiente.

Acum relaxează-te. Lasă respirația să-și urmeze fluxul firesc fără a interveni în ritmul sau profunzimea ei. Coboară-ți Atenția Alertă în Inima ta. Nu gândul, Atenția! Fii doar Atent(ă) la Inima ta! Intenția ta sinceră de a-ți cunoaște Maestrul Interior, Îl va aduce în planul tău mental. Dacă nu îți reușește de prima dată nu te descuraja și nu relua procedeul. Așteaptă până mâine. Intenția ta va crește și va atrage Manifestarea. Nerăbdarea sau obstinația nu te ajută, doar te îndepărtează de clipa pe care o aștepți.

Când Îl vei întâni va fi o Sărbătoare Cosmică. Întregul Multi-Vers va vibra alături de Tine în Bucurie. Ce poate fi mai înălțător în întreaga Creație decât clipa în care încă o Ființă s-a întors Acasă.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu