joi, 3 aprilie 2014

O mie de ani de Pace încep cu un Zâmbet Curat

Uni-Versul îţi dăruieşte întotdeauna experienţele de care ai nevoie. Sunt sincronicităţi la Indicativul Prezent şi dacă eşti deschis înţelegi o mulţime de lucruri despre tine. De aceea spun că sunt Daruri de Iubire. Uneori Darul vine pe o coordonată amuzantă pentru tine - nu neapărat şi pentru ceilalţi care nu s-au trezit încă - pentru că este de fapt o confirmare pentru ceea ce eşti Tu. Şi când eşti treaz nu poţi să nu zâmbeşti, să nu te distreze, să nu vezi imaginea ta din oglinda până nu demult “opacă”. Ni se dăruieşte tuturor această experienţă la momentul potrivit.   

Dumnezeu este un tip haios nu o “faţă lungă” cum sunt cu miile pictate prin lăcaşuri de cult sau cum vezi - din păcate - pe stradă. El a creat Bucuria, El ne-a dăruit Jocul ca sursă de Bucurie şi metodă de învăţare. El este atât Zâmbetul cât şi Hohotul de Râs. Prin Iisus El transmite cel mai puternic mesaj de Iubire: “Lăsaţi copiii să vină la mine!”  Oare îi chema că să îi întristeze? Să-i chinuie cu felurite suferinţe? Să-i transforme în “feţe lungi”? În roboţi truditori la construirea şi menţineri societăţii de consum? NU.
 

Eu ştiu că-i chema la desăvârşirea Jocului, la instaurarea Bucuriei, la dăruirea Iubirii şi implicit la dobândirea Fericirii. Iisus a anunţat o mie de ani de pace. Pacea aduce Bucurie Iubire, Bună-Stare. Pentru a păşi în prima clipă a celor o mie de ani de Iubire trebuie să renunţi la ego şi să zâmbeşti.

O Mie De Ani De Pace Încep Cu Un Zâmbet Curat  

Cel mai mult mă îngrijorează oamenii care nu ştiu să râdă, să le tremure celulita de hohotul râsului, să râdă molipsitor, zgomotos ca să-i trezească şi pe ceilalţi din somn. Mă îngrijorează cei care trăiesc “cu dinţii strânşi” pentru că aceştia suferă. Răul nu există, este doar absenţa Binelui. În Planul Divin suferinţa nu a fost prevăzută. Suferința s-a născut ulterior în momentul apariţie ego-ului. Exista o comandă simplă, sigură şi cu efect definitiv, în Armonie cu Universul, pentru ego: „Shift-Delete”.

Conștientizea-ză că primeşti negreşit ceea ce-ţi doreşti. Uni-Versul îţi dăruieşte tot ce pofteşti, trebuie doar să ceri. Uite o metodă simplă de a-ţi materializa dorinţele:

Scrie în această seară pe o hârtie toate dorinţele tale. Scrie frumos, cu răbdare, caligrafic. Împătureşte-o cu scrisul înafara şi pune-o sub un pahar cu apa. Bea mâine dimineață apa din pahar. Păstrează hârtia şi citeşte-o în fiecare dimineaţa înainte de orice altă acţiune. Şi mai bine este dacă o aşezi in fiecare seara sub un pahar cu apa şi bei dimineaţa acea apă. Peste șase luni verifica lista.


Amintește-ți: “Your Wish Is My Command”.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu