joi, 3 aprilie 2014

Leonard Cohen

„For you’ve touched her perfect body with your mind….She’s touched your perfect body with her mind.”

Cohen vorbeşte (cântă) despre mentalul superior. Nu vorbeşte despre mintea socială cea supusă instinctelor ci despre Fiinţa. Omul Solar nu mai fiinţează prin intermediul instinctelor. Acestea au rămas în urmă, undeva în materie. Vorbeşte despre şansa unică, cea cu care cred că te intersectezi o singură dată în Viaţă, de a te întâlni cu un alt Om Solar cu care poţi împărtăşi orice pentru că nu mai exista niciun fel de bariere, niciun fel de secrete, niciun fel de interes.

Este încrederea totală cea care creează un Spaţiu de Iubire şi ceea ce numim Unime. Este Iubire Pură Solară. Eşti Unul cu cel care doar aparent este lângă tine dar de fapt vieţuiţi într-un singur corp astral în care cele două Fiinţe s-au unit pentru totdeauna. Nu are nicio importanţă unde sunt corpurile fizice. Exista O Singură Fiinţă de Lumina care radiază în jur doar Iubire.


Este o Sincronicitate Cosmică şi Universul sărbătoreşte în Lumină şi cu Lumină regăsirea. Se întâmplă rar și nu pentru că sunt rare Fiinţele-Pereche în lume ci pentru că prinse fiind în mrejele materiei nu se recunosc. Pot fi chiar rude, pot fi fraţi şi surori, pot fi vecini, colegi de servici, soţ şi soţie şi pot să trăiască zeci de ani împreună fără să realizeze că sunt Una.

Când, foarte rar, doua Fiinţe-pereche se regăsesc Soarele le atinge Inimile şi le da Binecuvântarea Iubirii.

„For you’ve touched her perfect body with your mind….She’s touched your perfect body with her mind.”

Paul Buică


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu