vineri, 18 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (28)

Creația păstrează cu fidelitate toate informațiile, toată gama de frecvențe, toate trăirile și gândurile fiecărei Ființe. Totul este păstrat atât în Cronica Akasha ca într-o adevărată Carte a Vieții. Pietrele, cristalele, păstrează și ele emoțiile, gândurile, frecvențele celor care le-au avut în preajmă. Onixul este unul dintre cristalele ce păstrează cu mare fidelitate memoria energetică a vieții Ființelor cărora a aparținut dea lungul timpului. Uneori, aflăm în structura energetică a Onixului memoria vieților succesive ale aceleiași Ființe. Pentru terapeuți aceste informații sunt deosebit de valoroase.

Este bine de știut că asemenea tuturor cristalelor, Onixul este o Ființă. Spre deosebire de dimensiunile vieții umane cu care suntem obănuiți, un Cristal trăiește sute de milioane de ani tereștri.

Pentru un Cristal, Timpul are o curgere de milioane de ori mai lentă decât cea pe care o percepem noi. Din această cauză, noi nu putem percepe Cristalul ca pe o Ființă obișnuită și nu putem comunica cu această structură vie prin simțurile obișnuite. Putem să comunicăm și să accesăm informațiile stocate în structurile sale doar în stare de relaxare profundă. În Meditație. În Rugăciune.

Onixul, la fel ca și celelalte cristale, ne poate fi un Îndrumător. Ne poate ajuta să ne accesăm profunzimile Ființei, să sondăm vieți anterioare, să accesăm Cronica Akashă. O metodă foarte simplă este să ținem piatra în mâna stângă și pe o stare de relaxare să-i cerem să ne conducă în Bibliotecă, să ne arate unde se află o anumită informație pe care dorim să o accesăm și să primim nemijlocit acea informație. Putem să-i cerem să ne conducă în preajma Ghizilor noștri Spirituali și apoi să comunicăm cu aceștia.

Cunoașterea viitorului a fost și încă este una dintre preocupările dominante ale mentalului uman. Ce va fi mâine? Onixul ne facilitează alinierea cu Energiile Înalte ale Creației și ne ajută să ne ridicăm într-un plan superior de înțelegere a lucrurilor. Cunoașterea acestor planuri superioare ne aduce înțelegerea că viitorul este ceva ce noi germinăm în fiecare clipă pe care o numim Prezent. Că Atitudinea noastră este cea care produce viitorul, că viitorul va arăta exact așa cum îl proiectăm noi Aici-Acum, fie că o facem conștient fie că nu. Viitorul este o aplicație a Legii Cauzei și Efectului. Această Cunoaștere ne conferă Puterea de a fi pe deplin Coordonatorii vieții noastre. Un fel de Coordonatori de Proiect în care Proiectul este chiar Viața noastră. Aceasta se învață zi de zi, clipă de clipă. Este alegerea noastră de a ne lăsa antrenați în fluxuri emoțional-informațional-energetice străine Naturii noastre Divine sau de a păstra Atenția Alertă asupra a ceea ce suntem în Adevăr și a face din Viața noastră o Capodoperă. Iar ca răspuns al Atitudinii noastre, indiferent care ar fi aceasta, Orizontul Vieții noastre se schimbă permanent. Într-un fel sau altul. Într-o direcție sau alta.

Traumatismele trecutului se vindecă doar prin înțelegerea faptului că doar Atitudinile noastre și deciziile pe care le-am luat au adus în Manifestare întâmplări nedorite, că au adus în Orizontul Vieții noastre oameni cu care am traversat experiențe pe care nu am dori să le repetăm. Putem spune că am depășit un moment din trecut, că suntem vindecați, că i-am iertat pe cei care am crezut noi atunci că ne-au făcut să suferim doar atunci când înțelegem că acei oameni au apărut în viața noastră și au avut o anumită Atitudine, un anumit comportament,  tocmai pentru ca noi să conștientizăm că Atitudinea noastră nu a fost în Armonie cu Creația. Că ei au fost Oglinzile Interiorului nostru. Onixul ne înlesnește această înțelegere și ne ajută să conștientizăm și să ne tămădium.

Onixul este un prieten de nădejde și sfatul meu să vă împrieteniți cu acest Cristal magnific, să-i permiteți să vă îndrume în cunoașterea profunzimilor trupului, minții și Inimii voastre, să-i permiteți să aducă tămăduirea pe toate structurile Ființei voastre. Când aveți o clipă de liniște sau când dimpotrivă, aveți un moment dificil, prindeți în palmă Onixul, închideți ochii și lăsați-l să vă îndrume.

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu