marți, 15 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (21)

Știu că până la clipa prezentă am reușit să accesăm foarte, foarte puțin din Tainele păstrate de Lumea Cristalică. Nici măcar nu cunoaștem toate formele de manifestare ale acestei Lumi, toate Ființele care o populează. Biblioteca Cristalică este uriașă și când ne vom apropia cu Respectul cuvenit, Porțile Cunoașterii se vor deschide. Deocamdată privim și primim doar prin reflexie, mici indicii a ceea ce se află în Rafturile Înțelepciunii. Uite ce am primit astăzi:

Jasp roșu și Jet, o alchimie a energiei vitale izvorâtă din două cristale ce își împletesc și își armonizează puterile tămăduitoare pentru a ne dărui stabilitate emoțională, protecție la fluxurile electromagnetice, pentru a ne induce starea de calm interior necesară pentru identificarea atitudinilor celor mai potrivite în fața experiențelor ce ne traversează existența.

Jet-ul sau chihlimbarul negru, este prin natura și structura sa un protector pentru planurile subtile ale Ființei iar în planul mentalului social susține emoțional-informațional-energetic decizia de a renunța la atașamente, dogme, conveniențe ce ne-au fost inoculate subliminal și care sunt surse ale unor experiențe, trăiri cu influențe deloc benefice. Jet-ul curăță aura de formațiuni emoțional-informațional-energetice parazite

.

Este deasemenea, un protector și un stimulent pentru eliberarea ficatului și a rinichilor atât de energiile inscripționate cu informații negative cât și de reziduurile și amprentele acestora după efectuarea unor proceduri specifice terapeutice, tămăduitoare. Este un bun stimulent al momentelor de inițiere ale unei noi activități sau în momentul începerii unui nou drum în viață prin susținerea în plan subtil a unei împământări puternice a gândurilor și emoțiilor pozitive active în astfel de momente.

Jet-ul aduce claritate în procesul mental, calm, detașare, liniște, relaxare, stări emoționale necesare asumării unor decizii importante. El ajută orice Ființă și deasemenea și alte cristale să se elibereze de energiile incripționate cu informații negative.  

Împreună cu Jasp-ul roșu, Jet-ul formează o structură de protecție energetică puternică a cărei forță benefică o simțim în profundul Ființei noastre. În preajma acestor două cristale deosebit de frumoase și benefice, Lumina sălășluitoare în adâncul nostru crește și ne depășește limitele trupului. Poți face o experiență: poartă asupra ta aceste două pietre - nici măcar nu trebuie să fie la vedere - și fii atent(ă) la reacțiile celor din jur. Să nu te mire dacă ceilalți vor observa acea Lumină radiată de Inima Ta și îți vor spune că arăți foarte luminos/luminoasă.

Taina cea mare a dobândirii Tainelor este Experimentarea. Ține minte asta!

Paul Buică 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu