miercuri, 16 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (27)

Cistalele sunt un simbol al Iubirii, Înțelepciunii, al Dorinței de a deschide porțile profunde ale sufletului celei care se apropie de ele cu Respect. Acelora, Cristalele le deschid o  Poartă. Cristalul este un simbol al transparenței, al aspirației spre Infinit, este o fereastră către adâncul necunoscut din noi și deopotrivă, către adâncul nesfârșit al Spațiu-Timpului. Al Arborelui Timp. Cuarțul Roz este piatra Inimii. Așezat la nivelul Anahatha creează o protecție dinamică a întregii Ființe. Perla acționează protector și dinamizant la nivelul Vishuda. Un adevărat Maestru al inițierii și atingerii măestriei în comunicare.

Împreună, aceste trei „ingrediente”, ne aduc în plan mental dorința de a cunoaște și experimenta Tainele Iubirii Sacre, a acelei stări interioare pe care o numim impropriu Iubire Necondiționată.

Spun impropriu pentru că Iubirea nu poate fi decât necondiționată. Orice altă trăire care ascunde un cât de mic interes, care este generată de un instinct sau care este doar un joc mental, nu poate fi numită Iubire. Izvorul Iubirii se revarsă în mod egal către toate Ființele, către tot ce există, către Mama Pământ și către Divin. Nu poți spune că iubești pe cineva mai mult decât pe altcineva. Iubirea este Uni-Versală și Multi-Versală. Este sinonimă cu A Fi.
Iubirea Sacră, Iubirea Divină este un Izvor de Lumină, Compasiune, Respect, Armonie, al Inimii noastre. Este starea naturală, modul de a fi și modul de a se exprima pe sine ale Ființei sălășluitoare în Inima noastră. A fiecăreia dintre noi chiar dacă foarte mulți dintre semenii noștri nu au aflat încă asta despre ei. O vor afla atunci cînd vor fi pregătiți și când își vor putea înțelege ceea ce Inima lor le șoptește. Când va fi momentul cel mai bun pentru ei să pășească în Lumină. Nimeni nu ne judecă, nu ne pune etichete și nici nu ne analizează trăirile, gândurile, rostirile și faptele. Creatorul are cu totul alte preocupări. Vibrația a tot ce înseamnă dinamica Ființei noastre în plan emoțional și în plan material generează Frecvența pe care evoluăm, și ne propulsează pe nivelul vibrațional corespunzător.

Această Frecvență ne aduce mai aproape sau ne îndepărtează de momentul în care rezonăm cu Frecvența Iubirii Sacre. Odată însă ce atingem acel înalt nivel al Vibrației, ne conectăm la Sursa Iubirii și Luminii și acea stare interioară nu ne mai poate părăsi niciodată. Asta nu înseamnă că păstrăm trei sute șaizecișicinci de zile pe an acea înaltă Frecvență. Nu de la început. Uneori mai “picăm” dar astfel de momente pe care le numim “încercări” vor veni tot mai rar. Sunt asemenea unor examene de verificare și nu vin din afara noastră. Tot noi le generăm atunci când ne îndoim o clipă de ceea ce suntem, de ceea ce am dobândit. Amintiți-vă! Suntem Zei și Zeițe aflați la școală la Pieptul Mamei Pământ.

Momentul înțelegerii Naturii noatre Divine aduce mai aproape momentul schimbării iar schimbarea vine atunci când, pășind cu Încredere către Lumină, alegem fără să știm, să vină. Este doar o alegere. Totul este alegere. Orice schimbare în Viața noastră își află o cauză într-una din alegerile noastre. În fiecare clipă facem alegeri. Poți fi atent(ă) la asta? Exersează Atenția alertă! Schimbarea este în sine un efect. Am trăit, am gândit, am rostit, am făptuit ceva și Vibrația produsă aduce în Manifestare ceea ce am dorit. Ceea ce am emis. Conștient sau nu. Noi suntem cauza Vieții noastre, oricât ne-am strădui să dăm vina pe oricine altcineva, pe situație, pe conjuncturi, pe orice.

De aceea este atât de important să avem în permanență limpezimea de a lua deciziile, atenți fiind la emoția pe care ne-o transmite Maestrul Interior în mod direct sau prin intermediul Inimii. Acea limpezime ți-o dăruiește doar trăirea Iubirii Sacre. 

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu