luni, 14 aprilie 2014

La Pieptul Mamei Pământ (16)

“Ce este sus este și jos…“ Prin aceste cuvinte înscrise pe Tăblițele de Smarald create prin transmutarea alchimică, Thoth Atlantul ne vorbește peste timp despre structura și natura Holo-Fractală a Uni-Versului și a Multi-Versului. A Creației. Ne dăruiește o Taină căreia doar puțini au fost dispuși să-i acorde Atenția și Respectul cuvenite. Ca mai toate Tainele și aceasta este, practic, “la vedere“. Cum funcționează la nivelul nostru terestru această Lege a Holo-Fractalului Creației? Să vorbim puțin despre activitatea noastră din care ne câștigăm existența de fiecare zi. Este o aplicație cât se poate de practică a Legilor Uni-Versului, la îndemâna noastră, a tuturor.

Ți-am mai spus mai demult într-un articol că este benefic pentru fiecare dintre noi și pentru funcționarea întregii societăți umane în Armonie Divină, ca fiecare om să își înțeleagă menirea, să-și afle misiunea acestei

Vieți și să-și conceapă, definească și realizeze concret, să pună în operă un Proiect Personal pe care să-l dezvolte permanent, din care să-și câștige cele necesare Vieții în Demnitate, Abundență și Fericire. Este mult? Puțin? Nu. ESTE ESENȚIAL. Pentru că este ieșirea ta din toate tipurile de sclavie, oricât de performant ar fi cosmetizate de către “artizanii“ societății clădite pe mirajul banilor. Nu îți spun mai mult pentru că știu că îți este benefic să descoperi singur(ă) de ce afirm asta. 

Cuvintele lui Thoth Atlantul ne transmit și o informație de o extraordinară importanță practică. În clipa în care înțelegi și, implicit, conștientizezi natura Holo-Fractală a Uni-Versului, poți folosi întreaga Energie Cosmică pentru a aduce în Manifestare tot, absolut tot ce îți dorești. Mesajul Înțeleptului Thot ne spune că tot ce se află în plan subtil se poate materializa pentru că poate fi determinat să se reflecte în Viața noastră. Abudența este una dintre caracteristicile Creației și este cât se poate de firesc să fie prezentă și în Viața noastră. Prin contrast, sărăcia, sub toate aspectele ei,  este creația unor minți omenești bolnave, nu este un atribut al Creatorului. Oamenii au inventat sărăcia pentru a controla alți oameni. Și nu doar sărăcia.

Amintește-ți: tot ce se află în Intenția noastră poate coborî în Manifestare. Este suficient să păstrăm Intenția noastră la intensitate maximă, să nu “uităm“ nicio clipă de Proiectul nostru, să nu ne îndoim niciun moment că îl putem realiza așa cum îl vedem în Inima și în mintea noastră. Să nu uităm nicio clipă că am fost creați și ne-am născut pentru a trăi în Belșug, în Armonie, în Iubire.

Să zicem că astăzi ai definit Conceptul Proiectului tău. Ai alături de tine un prieten minunat. Un Cristal. Ametistul are capacitatea de a deschide accesul și a echilibra planurile superioare cu cele materiale. De a creea o punte din fire nevăzute între dorințele născute din Izvorul de Drag din Inima ta și Izvorul de Iubire al Creatorului. De a modula fluxurile energetice din Nepătruns în acord deplin cu ceea ce vrei tu să realizezi Aici, Acum, la Pieptul Mamei Pământ. Lucrând în fiecare zi câteva ore pentru realizarea Proiectului Personal, aduci tot mai aproape clipa Împlinirii. Nu te gândi, nu încerca să înțelegi cum se petrec toate acestea. Într-o bună zi vei înțelege în cel mai firesc mod, nemijlocit. Acum doar focalizează-ți întreaga atenție pe ceea ce îți dorești și bucură-te de frumusețea acestui Cristal. Nu uita: este în puterea ta să faci din Viața ta o capodoperă! “Ce este sus este și jos…“

Paul Buică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu